Sziasztok! Kérhetek én is aláírást? Olyat szeretnék, amiről egyértelműen lerí, hogy a kari dúskál a dollármilliárdokban... Remek lenne, ha egy Aston Martin is bele lenne csempészve. Előre is nagyon köszönöm, ha valaki nem sajnálja az időt és fáradtságot, és elkészíti nekem!
Egy olyan tiszteletteljes kérésem lenne, hogy akadna olyan aranyos egyén, aki össze tudna nekem eszkábálni egy képet az általam kiválogatott képekből a leendő otthonomba? ^^ Én még a painthez is tök süket vagyok! Ha akad jelentkező, paintben majd küldöm a képeket, itt nem foglalnám vele a helyet, meg rondítanám az összképet.
Na, bár nem ezzel a karival akartam betenni, hanem Triával, akivel hasonló házképeket csináltam sajátnak is, de a technika megviccelt, szal vele nem megy. Még jó, hogy lementettem tőle üziből a képeidet amíg még be tudtam lépni
Sziasztok! :)Kérhetek én is aláírást? Olyat szeretnék, amiről egyértelműen lerí, hogy a kari dúskál a dollármilliárdokban... Remek lenne, ha egy Aston Martin is bele lenne csempészve. Előre is nagyon köszönöm, ha valaki nem sajnálja az időt és fáradtságot, és elkészíti nekem!
Bocsi, egy ilyen magas labdát nem lehetett kihagyni...
Rahim Alidad
Kölyök
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 40
◯ HSZ : 184
◯ IC REAG : 135
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : extravagáns ezüst színű Aston Martin DB9 sportkocsija
Sziasztok! :)Kérhetek én is aláírást? Olyat szeretnék, amiről egyértelműen lerí, hogy a kari dúskál a dollármilliárdokban... Remek lenne, ha egy Aston Martin is bele lenne csempészve. Előre is nagyon köszönöm, ha valaki nem sajnálja az időt és fáradtságot, és elkészíti nekem!
Bocsi, egy ilyen magas labdát nem lehetett kihagyni...
Spoiler:
Igazán köszönöm, Ms. Sharma! Csak az Aston miatt van hiányérzetem..
Szeretnék kérni én is valamilyen szép aláírást, ami tükrözi Flora jellemét, és lelki világát.. valami vidámat, színeset, amibe bele van csempészve a drága Francika is.. meg a norvég fjordok egy része is akár... akár egy séf sapi is... bármi, ami őt jellemzi, és illik hozzá. Ha valaki szán rá időt, és megcsinálja nekem, nagyon boldoggá tehet, és imádni fogom érte!
Való igaz, megfeledkeztem róla, de csak mert vak vagyok, azonban.... *elhiteti mindenkivel, hogy igazából ma van Eeyeekalduk születésnapja* Még annyit, amennyit szeretnél az élettől <3
Hát, kedves Flora, én megpróbáltam, ezt sikerült, nem vagyok jó az ilyen nagyonvidám, nagyoncsini cuccokban, de amíg nem kapsz másikat, beteheted ezt, ha szeretnéd
Flora Ashwood
Informátor
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 51
◯ HSZ : 188
◯ IC REAG : 120
◯ Lakhely : Salt Lake City (Utah)
◯ Feltűnést kelthet : Sárga VW Beetle típusú személyautóm, bájos szempilláival ;)