Mint tudjátok, a Staff minden felhasználó IC születésnapját nyomon követni, amit a rendszer ki is jelez. Ebben a topicban lehetőségetek van felköszönteni egymást, amikor aktuális. Linkelhettek képet, zenét, videót, írhattok verset, vagy azt, hogy milyen ajándékkal lepnétek meg IC az ünnepeltet. Ezt tetszőleges módon illusztrálhatjátok is
Aki szeretné IC kijátszani a születésnapi partiját, és esetleg nincs hozzá játékostársa, vagy egy ötletre vágyik, keresse fel az Adminokat. Meglepetésbulikat, esküvőket és halotti torokat is vállalunk! Na de lehet kérni ilyesmiket is, ha van hozzá kedv
A hozzászólást Alignak összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 09, 2017 3:14 pm-kor.
Gondoltátok volna? Gyönyörű, kerek szám. Gondolom, egyetértünk, hogy a kisasszony nagyon jól tartja magát, annak ellenére, hogy mindenféle drogokkal és itallal szedálja magát rendszeresen... De most nem azért vagyunk itt, hogy bántsuk, hanem hogy elhalmozzuk minden széppel és jóval... Esetleg viccessel Ne fogjátok vissza magatokat!
Ti mivel lepnétek meg Dotty-t? Milyen jókívánságokkal szolgálnátok neki a 70. születésnapjára?
Ezek a sütemények garantáltan ártalmatlanok, de annál jobban elhitetik, hogy nem azok... Ezeket én süttettem neked! Úgyhogy fogj hozzá, és edd meg őket!
Ha megittad, akkor fogyaszd egészséggel ezt az igazán minőségi vodkát! Valódi, aranyozott üvegből, melynek forrásra természetesen ez El Dorado... Kiloptam egy tömb nyersaranyat, csak hogy örülj A kiskutya dekoráció, de ha tetszik, megtarthatod
És végezetül, hogy valami maradandót is kapj, ezt az elegáns kabátot adnám neked. Hogy miért...? Az internet veszélyes, és ahogy a googleban információkat kerestem rólad, láttam, hogy milyen rosszul megy neked... Alig találtam rólad olyan képet, amin ruhában vagy Hát nem fázol??? Szegény lányka. De ez a kabát remélem, megmelenget majd
Bár az utóbbi időben az ifjú hölgy iskolai gondjai miatt nem volt valami aktív, mi mégis régről ismerjük, és talán az újaknak is volt szerencséjük összetalálkozni vele egy kósza chat-pillanat alkalmával. Most, hogy visszatért, máris megajándékozhatjuk, első sorban a figyelmünkkel, hogy most ő van a rivaldafényben, másodsorban pedig személyre szabott ajándékokkal!
Ti milyen jókívánságokat, ajándékokat szántok Deanna számára? Milyen útravalóval induljon el az életben? Itt az alkalom! Ajándékozásra fel!
Április 14-én Liu 25 éves lesz! Ezzel csatlakozott Deannához az ünnepeltek listáján, aki 19 éves lesz Árpilis 11-én!!
Deanna az utóbbi időben az ifjú hölgy iskolai gondjai miatt nem volt valami aktív, mi mégis régről ismerjük, és talán az újaknak is volt szerencséjük összetalálkozni vele egy kósza chat-pillanat alkalmával. Most, hogy visszatért, máris megajándékozhatjuk, első sorban a figyelmünkkel, hogy most ő van a rivaldafényben, másodsorban pedig személyre szabott ajándékokkal!
Liu egyébként is nem rég született újjá. Legalább is a benne élő farkas szempontjából. Sokan ismerik őt, és akik ismerik, szeretik. Akkor is, ha esetleg voltak összetűzéseik. Mit kapjon hát ez a fiatal kölyök? Új edzőruhát? A feketénél is feketébb övet, amivel elismerjük harcművészeti tehetségét?
Ti milyen jókívánságokat, ajándékokat szántok Deanna számára? Milyen útravalóval induljon el az életben? És Liut, a fiatal kölyköt milyen ajándékokkal halmoznátok el? Mire lehet szüksége egy kölyökfarkasnak, aki úgy verekszik, mint Jackie Chan? Itt az alkalom! Ajándékozásra fel!
Én most elég csóró vagyok, szóval csak saját hangomat tudom adni a két ünnepltnek, de azt szeretettel telve teszem. Fogadjátok szeretettel (és képzeltjétek el, hogy én éneklem!)
Dea, te egy fülmelegítőt kapsz tőlem! Nem tudom, miért jutott eszembe,de biztos jól fog llni neked Néha majd kölcsönveszem, amikor túl sokat beszélsz
Liukám, hát nem állom meg, hogy ne gonoszkodjak veled, de úgy érzem, hogy neked valami HASZNOSAT illik adni. Főleg az utóbbi idők játékait alapul véve. Emellett természetesen a vendégem vagy egy forró, atyai ölelésre is
Bár, róla még nem sokat tudunk, mégis örülünk, hogy itt van köztünk. Ráadásul nem is egyedül, hanem a szép és okos egyetemista lányával, és testvérével. Gazdag, okos és befolyásos Őslakos. És mindemellett piszok sármos is.
Te mit ajándékoznál Iannek, aki lassan, de biztosan a harmadik évszázad felé közelít? Bármi is legyen, itt megteheted, ne fukarkodjunk az ötletekkel!
Tőlem kapsz egy új kalapot, a régi már biztosan elkopott
Továbbá, mivel szereted hallgatni a humort, megosztanám veled az én kedvenc humoristámat, és egy jelképes páros belépőjegyet ajándékozok Jeff Dunham következő alaszkai fellépésére! Íme egy kis ráhangolódás:
Ps.: ha megtetszik, youtube-on megtalálod a teljes sorozatot feliratozva
Hát gondoltam a kis kék oldaladnak elfér a laptop mellé ez a kis okosság.. x) Nehogy a szomjúság miatt kelljen félbeszakítani a nagy munkafolyamatot...! ^^