Én is jöttem kuncsorogni. Szeretnék valami jó kis avit, én utálok vagdosni, meg mindig pixeles lesz minden, halál béna vagyok az ilyesmihez. Szóval, ha valakinek van kedve, nekem is csemegézhetne. Ezen kívül egy kellőképp setét és véres aláírás is a kedvemre való lenne.
Előre is köszi, ha akad olyan, aki alkot nekem. <3
bump. igen, ma határozottabban férfias hangulatomban vagyok, mert ez viszont nekem baromira tetszik xD Remélem, az érintettek is osztoznak a gyönyör-érzetemben
bump. igen, ma határozottabban férfias hangulatomban vagyok, mert ez viszont nekem baromira tetszik xD Remélem, az érintettek is osztoznak a gyönyör-érzetemben
Volt kedvem és volt időm, úgyhogy készítettem neked meg az asszonykádnak egy aláírást. Ne kérdezd, honnan jött a háttérkép ihlete, de egy fantasy-sen lángoló esernyő mindig remekül mutat egy latin hölgy mögött (vagy nem. xD).
úgy gondoltam, hogy neked is csinálok egy aláírást. Igazából a véres-őrületes vonalat igyekeztem követni, egyeztetni mondjuk nem egyeztettünk, de talán nem is baj. Ha nem tetszik, nem kell használni, nekem így is élmény volt elkészíteni, mert tetszett
Hali! ^^ Rájöttem, hogy létezik olyan, hogy játékvezetések, és olyan pöpec kódok vannak ott, hogy hanyatt vágtam magam. Így nem fogok oda beirkálni sima betűkkel, szóval kérem szóljon nekem, aki nagyon ráér és unatkozik és van kedve csinálni nekem valami hasonlót Köszöntem, Mei ^^
Most valahogy ehhez volt kedvem. Remélem találsz benne olyat ami tetszik és használható is.
Asszonykám
Natan Vreth
Falkatag
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 266
◯ HSZ : 420
◯ IC REAG : 449
◯ Lakhely : Alaszka Fairbanks/ Munkahely: Karen's Tattoo Salon
◯ Feltűnést kelthet : Orr piercing, bal fülben fülbevaló, Két tenyerében kelta motívumú tetoválások, Hátán egy Káosz csillag tetoválás, Mellkasán karom hegek, Teste minden pontján apróbb forradások
Ha valaki ráér, kérek szépen egy játékvezetést! Darkos, keltás, farkasos, esős, véres... amit ebből kitudtok hámozni. Nem kell sietni vele, akinek kedve és ideje van rá! (Magyarul most azonnal neki állni, és mint jó munkás módjára, a gép mögül addig föl nem kelni, míg nincs kész! ) Nyugi, nem, csak hülyülök. (vagy nem) Előre is Köszönöm!
Olyan szép aláírásokat látok az oldalon, hogy lassan már megesz a sárga irigység. Szóval szeretnék kérni én is egyet Payne-nek, vagy valamelyik karimnak. ^^ Ha netán akadna egy unatkozó egyén, aki szívesen csinálna nekem ilyet, annak nagyon-nagyon örülnék és ígérem, meghálálom majd valahogy. (vagy lehet kérni cserébe valamit ) Szeretem a meglepetéseket, de ha a kedves vállalkozónak nincsen ötlete, akkor írjon rám és ezer örömmel adok támpontokat. ^^ Előre is köszönöm!
Ha valaki ráér, kérek szépen egy játékvezetést! :)Darkos, keltás, farkasos, esős, véres... amit ebből kitudtok hámozni. Nem kell sietni vele, akinek kedve és ideje van rá! (Magyarul most azonnal neki állni, és mint jó munkás módjára, a gép mögül addig föl nem kelni, míg nincs kész! ) Nyugi, nem, csak hülyülök. (vagy nem) Előre is Köszönöm!
Natan
Én nagyon szívesen összedobok valamit neked drága! FONTOS: Későbbiekre nézve mondom mindenkinek, hogy a kódolásos dolgokat ne itt jelezze, mert nem veszem észre. Azért van EZ A TÉMA, hogy oda bárki írhasson játékvezetős vagy kapcsolatlistás, hozzászólásos aláírásos vagy egyéb kóddal kapcsolatban!
De ide is nyugodtan lehet írni kóddal kapcsolatos dolgokat, mert pl. én is szoktam ilyeneket készíteni, ahogy kódos aláírásokat is, meg alkalmanként mások is. Én pedig a te témádba érkező kéréseket nem fogom figyelembe venni, mert úgy veszem, hogy kizárólagosan téged akarnak, szóval nyugodtan írja mindenki abba a témába, ahova célzottan szeretné.
De ide is nyugodtan lehet írni kóddal kapcsolatos dolgokat, mert pl. én is szoktam ilyeneket készíteni, ahogy kódos aláírásokat is, meg alkalmanként mások is. Én pedig a te témádba érkező kéréseket nem fogom figyelembe venni, mert úgy veszem, hogy kizárólagosan téged akarnak, szóval nyugodtan írja mindenki abba a témába, ahova célzottan szeretné.
Köszi, Cas
Jól van, akkor nem szóltam és BÁRHOVÁ írjatok nyugodtan!