Heine (Lascar) A legjobb barátom. Gyerekkorom óta ismerem, sok jót és rosszat tudhatunk a hátunk mögött. És bár lehet sokszor elszakadtunk egymástól, egy dolog biztos: az életemmel védeném őt, ha kell!
:: ELLENSÉG ::
Mindenkinek van ellensége, még ha ez nem is tetszik. Nekem is akad...
:: CSALÁD ::
Aimée el’ Cheval (Odette e’Lemaître) Az egyetlen húgom. Sokági csak leveleztünk, később telefonon tartottuk a kapcsolatot. Mostanra viszont, fél éve már együtt élünk. Igazi jó testvér, aki alkalmanként piszkál, kötözködik. De talán ő az egyetlen, akitől ezt valóban eltűröm.
Connor (Kölyök) A fiam, akiért még téged is szétkaplak, ha bántod, ne röhögj! Meg se próbáld... Igaz, hogy sokszor vitába fulladnak a napjaink, de hiába olyan makacs, és önfejű, mint én, nem tudom nem szeretni. Nem tudom Őt, nem félteni!
Pierre de Lôqeran (I. Lôqeran) A teremtőm. Nem éltem vele túl sokat, de jó mentorom volt. Egyszer felkerestem, azóta színét se láttam...
:: ÉRZELMEK ::
Faye Chèvrier Az egyetlen. Igazi nő, tele büszkeséggel és daccal. Első látásra becsapott a villám... Ugyan elhagytam, egyetlen szó nélkül... Mennem kellett... Viszont, sosem lesz még egy olyan nő, mint ő, az életemben.
:: EGYÉB ::
Chelsea Hudson ...idővel...
Abigail Cecile Cross Miss őrző. Igazán kedves, értelmes, és megértő ember. Egészen megkedveltem őt.