Helena Ophélie HagenI. Harcos KARAKTERINFORMÁCIÓK ◯ Kor : 28
◯ HSZ : 175
◯ IC REAG : 161
◯ Lakhely : Fairbanks, egyetem
|
Re: Unalaq síksága // Vas. Okt. 27, 2024 10:12 am | |
| Valahol különös belegondolni, mennyire is csalóka a külső, vagy megtévesztő a hírnév. Aisztrália milyen különleges hely a világ szemében, egyedi kultúrával sajátos klímával, domborzattal, különleges élővilággal, míg Alaszka? Áh, csak egy hely fent északon ahol „semmi sincs”. Közben meg, őrzők és vérfarkasok számára pont az ellenkezője, álmomban sem gondoltam volna, hogy Alaszka „mindennek a bölcsője”, Ausztrália meg annyire békés, unalmas hely lenne. A kocsiból kiszállva csak a fejem rázom a felém nyújtott cigaretta láttán, nem mondom, hogy sosem gyújtok rá, de kimondottan ritkán szoktam. Aztán ki tudja? Lehet, mire hazafelé vesszük az irányt, meggondolom magam, ha még akkor is élni fog az ajánlat. - Hmm… a hegyeket jobban kedvelem. Vagy Eska vízesése is nagy kedvencem, ott már többször is jártam. - lehet, csak azért vonzanak ennyire a magas helyek, mert ha nem a többi harcossal edzek odakint, akkor az időm nagy részét az alagsorban tengetem, vagy tudja a fene. De valahogy egy kies síkságnál minden érdekesebbnek tűnik. - Ühüm, ühüm. - bólintok néha, ahogy a főnök vázolja a feladatot, mondanám, hogy így elsőre nem tűnik vészesnek a feladat, de sejtem, okkal választotta ezt a helyet, valószínűleg lesz itt más is, mint egy órányi kényelmes séta, pletykálkodással körítve. A vigyoromat mindenesetre meg se próbálom leplezni, amikor magára vállalja a gyógyító szerepét, mulatságos ilyen szerepben elképzelni – még úgy is, hogy valószínűleg sokkal képzettebb ilyen téren is, mint én. De amúgy tényleg nem értem, miért akad olyan kevés férfi a gyógyítók között (na jó, talán mert szinte minden más választható kaszt izgalmasabb). - Valahol vicces, ha már pont „íj” vizsga a neve, de történetesen pont az íjon gondolkozok. - pár éve már egészen lelkesen tanulom, gyakorlom a használatát, magam is meglepődtem rajta, hogy mennyire megszerettem, pláne, hogy nem is gondoltam volna korábban – Szerintem egész jól is megy, de a legnagyobb gondom vele, hogy nem tudom, mennyire lenne hatékony meg életszerű manapság az életben, terepen. Mármint szép meg jó, de egy maroklőfegyver talán praktikusabb. Jut eszembe, fegyvert ér használni a mostani feladathoz, vagy anélkül kéne helyt állnom? - kérdezek rá, miután megosztom a másikkal a lőfegyverekkel kapcsolatos dilemmámat. Persze, tisztában leszek vele, hogy ha tapasztaltabb leszek, fegyverek nélkül is gond nélkül felvehetem majd a harcot a farkasokkal, de el is kell jutni odáig, ahhoz meg azért nagy segítség tud lenni valami fegyver. - Tudom, mindenki más, de pusztán kíváncsiságból, neked mi volt a választott fegyvered? - kérdezek vissza kíváncsian, ezer (na jó, csak száz) évvel ezelőtt hogy mentek a dolgok? |
|