Hugh 'Salem' Miller Lassú víz, partot mos... mondják. Salemmel jó időbe telt, mire zöld ágra vergődtünk, de azóta, bátran állíthatom, hogy igazán jó barátot leltem a személyében.
:: ELLENSÉG ::
Byron Ed Hardy (Laurys) Egy mocsadék, akinek a szívét egyetlen mozdulattal tépném ki, majd le-lecsukódó szemei előtt szaggatnám azt apró darabokra, vele együtt... Minden vágyam, hogy végleg egyesítsem a földdel!
:: CSALÁD ::
Dana Carpenter-Berger A lányom. Talán ő az egyetlen egy biztos dolog az életemben. Eleinte nem voltam biztos benne, hogy jó ötlet volt-e őt beharapni, és nevelni... Mostanra viszont, úgy gondolom: ez volt életem egyik legjobb döntése. Szeretem őt.
:: ÉRZELMEK ::
Kalandok, exek... Most jó ez így. Nincs szükségem senki bárgyú, szeszélyes szerelmére...
:: EGYÉB ::
Jesse Northfolk (Kócos) Régi mesék kötnek hozzá. Kedvelem a srácot, még akkor is, ha néha túlbuzgónak érzem őt. Jó harcos, régi "társ", akivel lerohantuk a Birminghami falkát. Együtt végeztük el a feladatot, és együtt is "ünnepeltük" meg a győzelmet.
Castor Az új alfám. Erős, határozott hímnek tartom, aki valóban arra született, hogy terelje a fajtáját. Tisztelem őt, és az utolsó együtt töltött vadász óta, meg is kedveltem a férfit.
Daryl Cromwell Az amnéziás útitársam. Nem régiben kapartam őt össze az utcáról, és adtam fedélt a feje fölé. Régről ismerem, ő volt az informátorom a "mocskosabb" ügyletekben. Csípem.
Ares Creon Nem tudtam ott hagyni. Érett, kicsit hasonlít hozzám. Szimpatikus volt a kiállása, a beszéde, és a higgadtsága. Remélem, még látom a közeljövőben.
Dominic Santoro Mr. húdetestőr! Próbál kimért lenni, és ezzel együtt jó pofa is. Nos, szó-szó. Nem mondom, hogy kedvelném, de nem is érzek iránta ellenszenvet.
Masako Saito ...idővel...
Darren Northlake Még nem ismerem. De egy biztos... Minden apró információt le kell marnom erről a pasasról. A többi pedig már nem érdekel vele kapcsolatban.