KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
57 TAG 30 FÉRFI 27 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
22 TAG 12 FÉRFI 10 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
11 TAG 7 FÉRFI 4 NŐ
ŐRZŐK
13 TAG 6 FÉRFI 7 NŐ
EMBEREK
2 TAG 1 FÉRFI 1 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Theodora Zoe Morano Tegnap 7:45 pm-kor
írta  Bianca Giles Vas. Nov. 17, 2024 1:32 am
írta  Theodora Zoe Morano Hétf. Nov. 11, 2024 8:23 pm
írta  Rowan Macrae Vas. Nov. 10, 2024 12:52 am
írta  Dario Rodriguez Szomb. Nov. 09, 2024 9:14 am
írta  William Douglas Szomb. Nov. 09, 2024 8:39 am
írta  Alignak Szomb. Nov. 09, 2024 7:56 am
írta  Theodora Zoe Morano Pént. Nov. 08, 2024 3:31 pm
írta  Alignak Kedd Okt. 22, 2024 8:32 am
írta  Alignak Vas. Okt. 20, 2024 5:21 pm
írta  Bruno Manzano Vas. Okt. 13, 2024 9:11 pm
írta  Alignak Vas. Okt. 06, 2024 5:51 pm
írta  Alignak Vas. Okt. 06, 2024 5:50 pm
írta  Alignak Vas. Okt. 06, 2024 5:50 pm
írta  Bianca Giles Vas. Szept. 29, 2024 10:25 pm
írta  Egon Candvelon Vas. Szept. 29, 2024 3:01 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 08, 2024 6:32 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 08, 2024 6:32 pm
írta  Alignak Kedd Aug. 13, 2024 6:32 pm
írta  Rebecca Morgan Kedd Aug. 13, 2024 2:44 pm
írta  Theodora Zoe Morano Csüt. Aug. 01, 2024 10:34 am
írta  Alignak Vas. Júl. 07, 2024 10:58 am
írta  Alignak Szer. Jún. 19, 2024 3:24 pm
írta  Alignak Szomb. Jún. 01, 2024 9:28 pm
írta  Alignak Szomb. Jún. 01, 2024 9:27 pm
írta  Alignak Pént. Május 17, 2024 8:07 pm
Bianca Giles
Drogéria - Page 2 I_vote_lcapDrogéria - Page 2 I_voting_barDrogéria - Page 2 I_vote_rcap 
Bruno Manzano
Drogéria - Page 2 I_vote_lcapDrogéria - Page 2 I_voting_barDrogéria - Page 2 I_vote_rcap 
Theodora Zoe Morano
Alignak
Rowan Macrae
Zachariah O. Danvers
William Douglas
Duncan Corvin
Roxan A. Cruz
Dario Rodriguez

Megosztás

Drogéria - Page 2 Empty

Drogéria

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Alignak
Admin
Alignak

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 7347
◯ IC REAG : 8944
Drogéria // Pént. Május 10, 2013 6:50 pm

First topic message reminder :

Drogéria - Page 2 Tumblr_or0umzrsHv1uuir2po3_500

Tisztálkodás, babaápolás, hajra-, bőrre-, kitudjamire-valók, sminkcuccok...
Vissza az elejére Go down
https://northstar.hungarianforum.com

Drogéria - Page 2 Empty
Drogéria - Page 2 Empty
Drogéria - Page 2 Empty
SzerzőÜzenet
Payne Holmes
Falkatag
Payne Holmes

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 37
◯ HSZ : 600
◯ IC REAG : 463
◯ Lakhely : Fairbanks
Drogéria - Page 2 Mb05ue
Drogéria - Page 2 Tumblr_oinqvyqs5v1uuir2po4_r2_250
Drogéria - Page 2 2cqcza0
Re: Drogéria // Vas. Feb. 05, 2017 9:29 pm

16+

- Meg a nagy lószart - ráncoltam a homlokom, mert bármekkora szívás is üssön be, kizárt, hogy én vattát használjak. - Egyébként meg ne röhögtess, szerinted ekkora mennyiség mellett váratlanul kifogynék a cuccból? De azért kedves tőled, hogy jobban aggódsz az én tiszta bugyimért, mint a saját képedért - hát ha neki nem kell a vatta, hogy az esetlegesen betört képét pamacsolgassa vele! Vajon milyen gyakorisággal törik be az orrát mondjuk? Egyáltalán mindenkivel így viselkedik? Mert abban az esetben nem lenne meglepő, ha napi szintű lenne a dolog, ha nem torkollana botrányosan ciki csapkodássá a részemről, akkor lehet már én is megtettem volna, de mivel minden bizonnyal semmi esélyem ellene, ezért megmaradok ennél a szócsatározásnál.
- Illúzióromboló - biggyesztettem rá szám sarkát, holott rohadtul nem érdekelt, hoz-e birágot a síromra, vagy sem. Ha minden jól megy, akkor jóóóval tovább fogok élni, mint ő, de mivel külön folytattuk az utunkat, így ezt már nem tudtam az orra alá dörgölni. A szavaiból viszont egyértelművé vált, hogy szimplán már azzal elástam magam nála, hogy farkas vagyok, pompás.
Az útjaink azonban úgy tűnik, mégsem váltak még el teljesen, legalábbis én képes leszek kihasználni őt, aztán, hogy ez neki mennyire nem tetszik, már rohadtul nem érdekel. Ha már utál, akkor utáljon rendesen, nem igaz?
- Hát nem - kámpicsorodtam el, hogy a továbbiakban tágra nyíló szemekkel hallgassam, milyen átéléssel mesél a kalandjairól. - Komolyan? Mondjuk tényleg elég sikamlós olyankor, de ha engem kérdezel, én is inkább anál párti vagyok ilyenkor - próbáltam eladni a nagy hozzáértőt, pedig elég régen volt úgy bárhogyan is részem a dologban. - Ezt nem mondod komolyan! Mondjuk, elég kellemes érzés tud lenni, ha végre megszabadulhatunk a csatakos tampontól, de nem is értem, hogy bólinthattál rá ilyesmire! Neked milyen érzés volt? - csóváltam a fejemet, miközben már a mutatott kedvenc jelenetet néztem.
- Nekik aztán jó dolguk lehet! - jegyeztem meg mintegy mellékesen, bámulva a képernyőt, mert habár nem szoktam ilyesmiket nézni, mégiscsak nőből vagyok, nincs mit ezen szépíteni.
- Ne tegyen úgy, mintha maga soha nem nézne ilyet - míg ő előrefelé adta az áldást, én egy hátul bámuló csókát pécéztem ki. - Tuti pókhálós a néni - jegyeztem meg, visszafordulva az Őrző felé.
- Rohadtul remélem, hogy nem lesz következő alkalom - bájos mosoly jutott neki is, tényleg nagyon örültem volna neki, ha többet nem találkozom ezzel a paraszttal, de amilyen kicsi a város, tuti egymásba botlunk még. - Nem mehetnék inkább én balra? Arra parkoltam le a kocsit és nem ütötted meg azt a tapír szintet, amiért kerülőt tennék érted - továbbra is ugyanaz az angyali mosoly… [/color]
Alignak
Admin
Alignak

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 7347
◯ IC REAG : 8944
Re: Drogéria // Hétf. Május 01, 2017 3:02 pm

Drogéria - Page 2 6oNLSFF
https://northstar.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Drogéria //

Drogéria

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Fairbanks :: Mindennapi élet :: Bentley Mall bevásárlóközpont-