A bevásárlóközpont mellett, egy külön épületben kap helyet a helyi filmkölcsönző, az Amerika szerte közismert Blockbuster.
Ebben az egyszintes épületben a bejárat mellett rögtön balra található a pénztár. A helyiség közepén 5 hosszú sorban vállmagasságig tornyosulnak a különböző filmek polcai, emellett három teljes fali polcon böngészhetnek a vásárlók.
A kínálat polconként/félpolconként kategóriákra osztva van rendezve. Megtalálható minden az akciófilmektől kezdve a gyere- és felnőttfilmekig, valamint a kassza mellett külön oszlopban néhány zenei CD is és koncert DVD-k.
Szerző
Üzenet
Natan Vreth
Falkatag
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 266
◯ HSZ : 420
◯ IC REAG : 449
◯ Lakhely : Alaszka Fairbanks/ Munkahely: Karen's Tattoo Salon
◯ Feltűnést kelthet : Orr piercing, bal fülben fülbevaló, Két tenyerében kelta motívumú tetoválások, Hátán egy Káosz csillag tetoválás, Mellkasán karom hegek, Teste minden pontján apróbb forradások
Figyelem vergődését, szemeim végignéznek rajta, hogy aztán tekintetem újra a szempárján nyugodjon meg. - Én nem csináltam veled semmit. Láttam mit akarsz, és a szerint cselekedtem. - mondom mosolyogva. A bőre finom, a hullámai olyan felkavaródóak, hogy imádok fürdeni benne. A csókja forró, a fenyegetéseit meg se hallom. - Gondolod számít az nekem? - súgom a fülébe gonosz mosollyal. Hisz mit érdekel engem, ha bebörtönöznek, mit számít, ha kinyírok pár rendőrt, mikor most ez az Őrző csaj itt vonaglik előttem. Kérdem én, mit számít? De végül elengedem, és ellépek tőle. Megvárom, míg ellép a kocsitól. A Fenevadamat erősen láncon tartom. Némán figyelem, míg végül leesik neki, hogy szabad, és elmehet. Addig nézem, míg nem eltűnik az utca fordulójában. Nem köszönök el, nem mondok semmit. Azzal küzdök, nehogy kitörjön a Bestiám. Végül eltűnik, én pedig lassan beszállok az autóba, beindítom, és irányomat hazafelé veszem. Ha megdugtam volna, biztos jobban lennék. De ha megdugom, vagy megölöm, azzal valószínűleg nagyobb bajt okoztam volna magamnak, mint amit szeretnék. Egyenlőre jobb így. Legalábbis most így gondolom...
//Bocsi, hogy ilyen rövidke lett. Köszönöm a játékot! //