Ha egyedi jelmezben érkezel a fesztiválra, akkor ebben a topikban jelezd nekünk egy hozzászólásban! A poszt tartalmazza magát a jelmezt bármilyen módon! Lehet akár polyvore-os montázs, egyedi Photoshop munka, egy találó kép az avatarról, vagy csak egyszerűen képek magáról a jelmezről. A fesztivál végén ti szavazhattok a legjobb, legegyedibb, legtalálóbb jelmezekre.
Szeretnénk megkérni minden szavazót, hogy ne a megvalósítás szerint értékeljen! Aki esetleg Photoshoppal rá tud varázsolni egy jelmezt a karakterére, ne induljon nagyobb előnnyel, mint aki esetleg csak képeket linkel. A szavazási szempontok valóban az ötletesség, egyediség legyenek, ne pedig a kész termék, amelyen a nevezők prezentálják az öltözéküket!
A jelmezemmel kapcsolatban lehet, hogy túlzásba estem, de én jól érzem magam benne, igaz, szerintem meg fogok fagyni igencsak hamar, ha nem vagyok hajlandó a kabátomat is viselni, de mivel az nem illik hozzá, ezért jobbára a karomon csüng a táskámmal egyetemben. Hála a magasságosnak, legalább jó vastag, béléses csizmát álmodtam meg a jelmez részeként, erre nem lehetett panaszom. Az arcfestésem már külön móka volt, nem kevésbé a sárga kontaktlencsék, valahogy tök kísérteties, de én élvezem. A testfestés majdnem minden látható testrészemen jelen van, így a kezeimen, kézfejem, és a hasamon.
Igyekeztem valami olyasmi szettet alkotni, ami beillene akár valamiféle törzsi szerelésnek is, és igazán elégedett voltam az eredménnyel. Egyébként, azokra a területekre, ahol a fedetlen bőrömnek kellene lennie, olyan elasztikus anyagból csináltattam pótlást, ami a műkorcsolyázók dresszeit is kitölti, illetve a lábaimon testszínű, vastag nejlonharisnya volt. A fejékem határozottan nehéz volt, s nem kevésbé bonyolult, de kellőképpen kiélhettem magam az alkotása közben. Sajnos nem voltam képes az egész szerelést magam alkotni, de mindenben ott vannak a korábbi gönceim. Példának okáért egy időben hastánccal próbálkoztam, nagy lelkesedésemben vettem is hozzá ruhát, de hát, nem igazán ment a dolog, ám most jól jött a felső, illetve a karra csatolható része. Ami még említésre méltó, azok a körmeim, de csak küllemre félelmetesek, amúgy kartonpapírból vannak, szóval ártani aligha árthatnék velük bárkinek.
Natan Vreth
Falkatag
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 266
◯ HSZ : 420
◯ IC REAG : 449
◯ Lakhely : Alaszka Fairbanks/ Munkahely: Karen's Tattoo Salon
◯ Feltűnést kelthet : Orr piercing, bal fülben fülbevaló, Két tenyerében kelta motívumú tetoválások, Hátán egy Káosz csillag tetoválás, Mellkasán karom hegek, Teste minden pontján apróbb forradások
Jelmezválasztás terén nem vagyok túlságosan kreatív. Abban talán igen, hogy mint a görög partokat nyaldosó tengerek szerelmese, legalább van mihez kapcsolnom a vén tengeri medve szerelést.
Nekem ezt a szerelést sikerült összehoznom drága kollégáimmal együtt. Hogy mi vagyok én? Nos igazából a fantáziára bízom. (Eredetileg a filmben a tengerek istennője)
1. kép: a ruha
2. kép:kinézet
Hattie D. van de Vliert
Felderítő
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 173
◯ HSZ : 80
◯ IC REAG : 93
◯ Feltűnést kelthet : Ha nem hord kontaktlencsét, akkor a jobb szeme világoskék, bal szeme borostyán színű. (Farkasának mindig.)