Örömmel jelentem be mindenki számára, hogy elindult a Feladványok és Nyereményjátékok rovat! Időről időre fejtörőkkel, humoros játékokkal kedveskedünk mindenkinek! A játékokról mindig részletes leírást, beküldési határidőt és nyereményt mellékelünk! Kérjük, olvassák a friss híreinket figyelemmel, hogy ne maradjanak le semmiről!
Számítunk az aktív részvételre!
A Szerkesztőség
//Figyelem! Ebben a témában vegyesen szervezünk majd IC (játékhoz kapcsolódó) és OOC (játékhoz nem kapcsolódó) feladványokat is! Minden játéknál jelezni fogjuk a hovatartozást!//
A játékra minden user egy karakterrel érdemes, hogy nevezzen, olyannal, amivel van, vagy pár napon belül lesz aktuális játéka. A jelentkezés abból áll, hogy azzal a karakterrel, mellyel játszani fogsz, írsz egy PM-et a szervezőnek (admin) beugró tárgymegjelöléssel, és ebben 3 mondat szerepel. Lehetőleg eléggé eszement, nehezen beilleszthető
Pl.: - Én a piros homokozólapátot akarom! - Amikor utoljára láttam az unokádat, megfenyegetett, hogy feleségül vesz, ha nem adok neki 500 dollárt. stb.
A szervező a mondatokat összegyűjti, megkeveri valahogy, majd újra kiosztja. Az a lényeg, hogy senki se kapjon vissza a saját mondatai közül, bár annak is van egy maga „akasztják a hóhért” feelingje. Aki megkapja a mondatait, az a következő reagjába bele kell hogy szője azokat. (Ajánlott valamivel kiemelni őket (szín, dőlt betű, stb.), hogy az is tudjon jól szórakozni, aki nincs benne a játékban, csak olvassa.)
Ütemezés: Folyamatos. Bárki, bármikor jelentkezhet, úgy hogy beküldi a három mondatot. Amint összegyűlik 6-8 játékos, a szövegek kiosztásra kerülnek közöttük.