A férjem, az egyetlen férfi, akit valaha szerelemmel szerettem, s akit életem végéig szeretni fogok. Ismerem a titkait, elfogadtam azt is, hogy elhagyott, de az érzéseimen mindez semmit nem változtatott. Ez a szerelem örök, hangozzon akármilyen giccsesen.
Aaron Douglas
Az én örökké kisfiamnak nézett, felnőtté serdült nagy fiam. Ő az, akiért sosem szűnik meg aggódni anyai szívem, akivel mindennap beszélek telefonon, s akinek a nevelését igyekeztem mindennél jobban abszolválni. Azt hiszem, hogy ennek ellenére nem miattam vált azzá, aki lett belőle. Én csak segítettem neki, ahogy mindig támogatni fogom. A legnagyobb csodám.
A hozzászólást Eleanor Penelope Douglas összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 29, 2014 2:11 am-kor.
Aaron keserűen úgy fogalmazott, hogy Sam a második gyermekem. Ez természetesen nem igaz, barátnak nevezném és semmiképpen sem Aaron-pótléknak. Törődöm vele, kedvelem. A tüskés felszín alatt érzékes lény lakozik, szívesen töltöom az időmet vele.
Abigail Cecile Cross
Ő a mentorom, az az Őrző, aki a szárnyai alá vesz, s akitől tanulni fogok. Kedves, közvetlen nő, kellemes hangulatú öröm vele minden beszélgetés.
Dimitris Xenakis
Tetoválómester, ő készítette az első tetoválásomat az Őrzővé válás után. Tudtommal a férjem közeli barátja, érdekes figura, szertelen, de mégis precíz. Szórakoztató társaság, bár engem hosszútávon valaószínűleg megőrjítene a szép lassan kiderülő hozzáállása az élet dolgaihoz.
A hozzászólást Eleanor Penelope Douglas összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 29, 2014 2:10 am-kor.
Az FRG-csoport vezetője, viszonylag gyakran kerülünk kapcsolatba egymással, de a kapcsolatunk szigorúan szakmai. Nem barátkozom a munkahelyemen, mindannak ellenére, hogy Harriettával néha megiszunk egy kávét, amikor épp a kórházban tartózkodik.
Victor Wainwright
Fort Wainwright vezetője, ha innen nézzük, akkor a főnököm. Nem tudok róla sokat, csak egyszer találkoztunk, amikor a vezérkarból kellett kezeljek valakit. Elhivatott férfinek tűnik, munkamániásnak, ami számomra rettenetesen szimpatikus.
Elvis Dunway
Az idei meglepetés-karácsony az ő ajándékával köszöntött be hozzám. Amennyire tudom, ő a bázis biztonsági főnöke, így tulajdonképpen köszönettel kell adóznom neki saját és pácienseim testi épségét illetőn.
A hozzászólást Eleanor Penelope Douglas összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 29, 2014 2:11 am-kor.
Első kezelés: titkok között zajlott, nem igazán tudott megnyílni nekem, mert gátolta az, hogy beavatottságomra fény derült. Azt kértem tőle, hogy írjon naplót az álmairól. Második kezelés: az álomnaplót kezdtük elemezni, miután röviden szót ejtettem arról, hogy a Protektora a férjem, s Naomi célzott rá: tudja, hogy már én is Őrző vagyok.