Az édesapám, akinek a videonaplót készítettem, ahogy ő kezdte el a születésemkor. Szeretem őt, megbocsátottam neki, amiért elhagyott minket. Napi szinten tartjuk a kapcsolatot, s amikor csak tehetem meglátogatom. Szerencsére anya nem tiltott el tőle.
ANYA
Az édesanyámmal nagyon jó a kapcsolatom, bátran állíthatom, hogy egymás legjobb barátnői vagyunk. Elfogadja a szeszélyeimet, ahogyan én is elfogadom az övéit és nagyon ritkák azon alkalmak, amikor valamin összekapunk. De ha ez megtörténik, akkor az esetek többségében kő kövön nem marad.
LOGAN
Az én lökött öcsém, aki bár nem oly megbocsátó, mint én vagyok, de ettől még elég felhőtlen a viszonyunk. Szeretek vele bulizni, mókázni, de van, amikor egy kanál vízben nemes egyszerűséggel meg bírnám fojtani.
JASON
A kisebbik öcsém, a kutyabolond. Imádja a kis szörnyetegeket, leginkább azokat, amik szétrágnak mindent, amit csak érnek. Én meg Jasont imádom, szóval elfogadom a kutyáit is. Amíg nem eszik meg a plüss unikornisomat!
SIENNA
Az unokahúgom, aki nemrég költözött hozzánk és most mi vagyunk az egyetlen családja, amíg az anyukája nem tudja nevelni őt. Nagyon cuki a kiscsaj, szeretem, örülök, hogy nálunk vert tanyát.
NÉNIKÉM
Sienna anyukája, anya testvére. Jelenleg börtönben van, nem tudom, hogy miért és nem is faggatózom erről. Az ő dolga, én nem vagyok előítéletes. Amit hallottam róla, az mind kedvessé teszi, de igazán nem ismerem.
BILL
Apa párja. Igen, értsd úgy, ahogy mondom. A szerelme, az élettársa. És ebben nincsen semmi undorító. Nem miatta hagyta el anyát, ezért nem haragszom egyikőjükre sem. Az ő dolguk, hogy hogyan élik meg a boldogságukat. Kedvelem Bill bácsit, ami azt illeti.
template by Chele of RPG-D
KÖSZÖNÖM CASTOR, HOGY HASZNÁLHATOM!
A hozzászólást Sunshine Davis összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 26, 2015 10:37 pm-kor.
Iskolatrásam volt, de ezer meg egy éve nem láttam már. Zumba után futottunk össze újra egy kis kólában való fürdésre és pulóverharcra. Na jó, egyiket sem direkt, de így sikerült. Sokat találkoztunk, őszintén megkedveltem őt, akármilyen tüskés is legyen.
Cathy
A menzán a védelmemre kelt tüneményes kilences. Nem beszél, de így is jól megértettük egymást. Sikerült megtudjam, hogy egy rendőr az anyukája, ami nagyon menő ám!
Nissy
Azzal indítottuk az ismeretségünket, hogy szájon vágtam, mert káromkodott. aztán a nagy induló harc közepette kiderült, hogy ő nem más, mint unokahúgom legjobb barátnője. Megtarthattam a szemeim.
Jason
Skype-ismerős, akit ugyanúgy hívnak, mint a kisebbik öcsémet, akit pedig imádok, szóval már most kedvelem ezt a Jasont is. (Folytatás később).
ISMERŐSÖK | 2. KATEGÓRIA | ŐRZŐK
Duane
Az O'Connors parkolójában a segítségére siettem, eljátszva, hogy a barátnője vagyok. Ennek örömére autós üldözésbe keveredtünk, s azóta jóban vagyunk. Nagyon kedvelem, szívesen töltöm vele az időt.