Egy éjszaka mikor minden lehetséges, ez nem vicces, nem nevetséges, az utcákon kóbor lelkek lesnek a boldog gyermekekből áldozatok lesznek,...
Arra gondoltunk, idén amolyan Halloween-várósra vesszük a figurát.Tarts velünk te is és cseréld le erre a következő hétre (október 27-31.) valami beöltözős, rémisztő vagy épp kevésbé rémisztő képre az avatarodat - majd tedd ki ide is, hogy megmaradhasson az utókornak! (:
A hozzászólást Alignak összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 26, 2016 10:05 pm-kor.
Szerző
Üzenet
Flora Ashwood
Informátor
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 51
◯ HSZ : 188
◯ IC REAG : 120
◯ Lakhely : Salt Lake City (Utah)
◯ Feltűnést kelthet : Sárga VW Beetle típusú személyautóm, bájos szempilláival ;)
Hát Fifinél nem volt egyszerű dolgom... mert a legtöbb képén Nike ruhában van, vagy táncol... ez olyan, amire talán azt tudom mondani, hogy "kosztümös"...
Nicholas Strauss
Falkatag
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 360
◯ HSZ : 499
◯ IC REAG : 502
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : sérülések a testen, tetoválások által elrejtve, a lenyomatuk farkasalakban is látszik
Feldobtátok a labdát rendesen. Rémisztőbbnél félelmetesebb képeket vonultattatok fel eddig, nehéz erre überelni. Fel is adtam, nekem ez nem fog menni, ám akkor..... megleltem azt, amitől félelmetesebb nincs kerek e világon!
Bocsi Árpy
Rebecca Morgan
I. Informátor
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 36
◯ HSZ : 1060
◯ IC REAG : 965
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Bal kézfején és ujjain tetoválás. Tollak háttérben farkasfej, nyílhegy és telihold.
Mivel nekem nincs az avataromhoz semmilyen kép a neten amit ide tudtam volna tenni, hát csináltam egy maszkot. Viszont biztos vagyok benne, hogy nem jó a méret
goodevening, erre van kapacitásom és a világért se hagynék ki egy lehetőséget, hogy kinevettessem magam. Íme énjeim:
CASTORról valahogy mindig vannak ultraciki képek, szóval... Úgy döntöttem megpróbálom, és molesztálom Duncant, hogy "csokit vagy egy főállást az Orfeumban!"
CONNOR inkább elbújik a világ elől, a saját értelmi szintjét egyébként is valahova a grrrrrúúúúúúú és a grrrrráááá közé teszi, és melyik kamasz srác ne rajongana a SW világáért?
ZÉvel az a baj, hogy minden szakadt és nyomi képe normál avatarnak való, szóval most lefaragtam belőle 20 évet, elküldtem szépségszalonba és tettem a fejére egy koronát, mert ő amúgy is olyan király. Idén Joffreynak öltözött.
ETHAN az Ethan. És egyébként is, ha már az év 364 napján előszeretettel gyújtogat, egy napig igazán lehet a túloldalon is, nem? Meg amúgy is, elég szép hölgyek melóznak az állomáson... (tüzelő szukák kíméljenek!)
DIMI nem szereti a Halloweent, túl sok szellem szaladgál ilyenkor szabadon, mindig fáj a feje. Meg is látszik rajta, kicsit depis, nem nagyon alszik és haragjában emberekből süt pogácsát Evával.
LYNXke még kész sincs ET-ileg, agyilag viszont annál inkább. A rokonoknak üzenem, hogy Pikácsut kölcsön adom szívesen, a Pokélabdádimmal pedig kérés nélkül is megdobálom őket, hátha megszerzem majd mind.
KILA szereti a meséket, az egyik kedvence a Robin Hood, az álomtolvajok fejedelme. Ha már lesz könyvesboltja, majd kiadja, de valaki elmondhatná neki, hogy előbb a sztori, aztán a cosplay.
SHANE pedig öltözhetett volna vámpírnak, de tiltja a vallása, szóval inkább Lucifernek öltözött, és pontosan tudja, hogy szarul néz ki vörösben, de szerintem inkább ne közöld vele, mert a véredből mázolja új árnyalatúra a szerelését. Egyébként Sheilának akart öltözni, de nincs elérhető Photoshoppom, szóval... Majd jövőre. xD