Szia! Azt hiszem... gondolom, nem vagyok biztos benne, mert egy hetet kómában töltöttem... Az orvosok sem tudják, mi történt, egyszerűen csak összeestem. Azóta meg hiába mondogatom, hogy jól vagyok, képtelenek felfogni... Lehetne inkább sms? Nem akarom, hogy anyámék megint faggatózzanak, hogy ki volt az, meg mit akart, szerintük inkább pihennem kéne. Szülők, tipikus! Veled minden rendben? Hogy telt az április az üzletben?
Helena, aki most sem lesz a hónap dolgozója
Symara Dotty Thibodeau
Renegát
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 390
◯ HSZ : 295
◯ IC REAG : 253
◯ Lakhely : Fairbanks >> Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : Törékeny és pici alkata, fekete bundása
A francba, erre aztán nem számítottam, hogy őt is elérte ez a dolog. Akkor nem a Vörös Holdhoz lehet köze, talán ő is álmodott volna? Azt sokkal inkább valószínűbbnek tartom, mint azt, hogy városhatáron túl érte volna őt Alignak. A kitelepülteket se érte. Remek, most mi a manót csináljak? Várhatóan így rá se bízhatom az üzletet.
connected to: Helena Date: 2016.04.29 Time: --
A szülők már csak ilyenek, hogy mindig aggódnak és nem is keveset. Örülök annak, hogy most már jól vagy, ahogyan annak is, hogy újra a városban vagy. Persze nekem itt is megteszi, viszont így nem tudom, hogy mennyire lenne aktuális a dolog. Igen, most már minden rendben van. Jól vagyok, az üzlet is megvolt, már amikor nyitva tudott lenni. Részben erről is lenne szó. Esetleg lenne kedved egyedül vinni kicsit az üzletet? Egy vagy két hétig? Természetesen, ha bármi van, akkor elérsz, meg lehet néha benézek, de most sok más dolgom van, így nem tudnék annyit bent lenni és benned megbízom. De nem kötelező igent mondani! Nem foglak azért se megenni, ha nem a válasz, hiszen tudom, hogy váratlanul ér a dolog!
Hogy érted ezt az aktualitás dolgot...? .__. És viccelsz?! Ezer örömmel! Vagyis... ha te úgy látod, alkalmas vagyok rá, vagy megvan hozzá a tudásom, meg képes leszek megbirkózni a feladattal, de... jesszusom, ez annyira... *.* De ugye nincs semmi baj? Amiért kevesebb az időd? Csak mert eléggé úgy hangzott... Amúgy számíthatsz rám
Symara Dotty Thibodeau
Renegát
KARAKTERINFORMÁCIÓK
Mivel összeestél és aggódnak érted, akkor nem tudom, hogy mennyire engednék meg… Örülök, hogy ennyire lelkes vagy, mert szívesen rád bízom. Nem ok nélkül gondoltam rád. Körülbelül szerintem május közepéig lenne ez a leterhelés. Ha jól tudom, akkor utána kezdődnek majd a vizsgáid, vagy tévednék? S mint mondtam nem leszel egyedül, csak annyit nem járok be, illetve a telefonon tényleg bármikor és otthon is…többségében… Nincs semmi baj, vagy legalábbis semmi olyan, amit ne tudnék megoldani. Ne aggódj és köszönöm a segítségedet előre is!
Örökké úgy sem maradhatok itthon, nem igaz? Suliba elvileg már a jövő héten is megyek, van mit pótolni... De, nemsokára vizsgaidőszak, sajnos - de legalább annyi jó benne, hogy most relatíve kevesebb vizsgám van mint előző félévben, és azokból is van, amire csak gyakorlati jegyet kapunk, vizsga nincs. Nekem nem probléma! Úgy jó, hogy ha kicsit nyugisabb lesz a helyzet idehaza, telefonon megbeszéljük a tudnivalókat? Azt talán egyszerűbb úgy, mint sms-ben. (:
Symara Dotty Thibodeau
Renegát
KARAKTERINFORMÁCIÓK
Kivéve, ha csak nem valami vártoronyba zártak be a szüleid, mert titkon hercegnő vagy. Ezt örömmel hallom és előre is sok sikert kívánok neked, illetve nem szeretném, ha a munka a jegyeid rovására menne, így remélem tudod, hogy a sulit vedd előre. Meg persze, ha tudok valamiben segíteni, akkor nyugodtan szólj. Természetesen, nekem megfelel. Akkor majd csörögj rám, ha ráérsz, s amint tudlak visszahívlak! (: Előre is köszönöm és tovább jó pihenést, gyógyulást! Vigyázz magadra!