A tavalyi halloween szerepcserés ötletének sikerén felbuzdulva idén is hasonlóval készültünk a számotokra, ám ezúttal a csavar másban rejlik! Képzeljétek el, mi lett volna, ha ellenkező neműként alkotjátok meg a karaktert! Ki lett volna a képe? Változtatna ez a két apróság (nem és avatar alany) bármin is a karakter jelenlegi helyzetén? Kíváncsian várjuk!
Fontos! Habár úgy lenne igazán kihívás a játék, hogy az előtted már "lefoglalt" avialanyt nem használod, természetesen, ha ugyan azzal a másik nembéli alannyal tudod elképzelni a saját karakteredet, mint előtted más az övét, nem tilos neked is őt választanod.
Az egyszerűbb megértés kedvéért álljon itt egy példa:
Bözsi
Őrző - Harcos
Play by: Random Macska
● about me
Mmmiauralom! :3
Avagy itt kifejtheted röviden a karaktert érintő változásokat vagy akár useresen is indokolhatod döntésedet (a rendelkezésedre álló felület ennyi, amit itt látsz), mi rettentően kíváncsiak vagyunk a miértekre!
* Miután a teremtője itt hagyja a falka nyakán, saját erejéből boldogul. Nem bízik senkiben, ott és úgy játssza ki a kiskapukat, ahol csak lehet. Nőket szédít némi plusz infóért, kékszemű kígyóként bájologva éri el azt, amit akar, mindezt pofátlan természetességgel. Polgármesterként is komolyabban vennék esélyesen, pusztán férfi volta miatt.
* Oké, tudom, kicsit túlkoros a jelen avialanyhoz képest a jó öreg Fassi, de szerintem az egyik legjobbra sikerült párosításom ez. x3 (fiatalabb verzióra ötlet: Garrett Hedlund vagy Joseph Morgan)
Lena nevű ikertestvérem - ha már a "mama" így emlegette gyermekét, de én nem akarok más szülőt, mint Kylie - nem sokban különbözik tőlem. Mindketten olyan süketek vagyunk a mágiára, mint annak a rendje. Hogy őt miért avatták be, azt nem tudom, de engem majdnem megmakkantott egy vérfarkas, így a feleségem jobbnak ítélte elmondani az igazat. Férfi létemre annyira nem aggaszt az öregedésem, még menőzhetnék is azzal, hogy milyen csinos, fiatal nejem van, ha ugyan akarnék menőzni vele. Mivel szeretem őt, s boldognak akarom látni, ha úgy kívánta, akkor felvettem az ő vezetéknevét is. Két fiunk született, őrzők mindketten. Én pedig a háztartás helyett autót vezetek. Valamint könyvkiadót. Pb: Liam Neeson volt az eredeti tervem, de Ellen és Gerard éppen egyidősek, s NS tekintetében ez így viccesebbnek tűnt, szóval Liamet lecseréltem.
Apja halála után továbbra is tartja a kapcsolatot az anyjával, olykor látogatót is téve felé, még azok után is, hogy kiderül, kamuzott a drága az igazi nemzőapjáról. Félve fog neki valódi apja felkutatásának, mert tart attól, hogy egyszerűen nem fogja tudni kezelni a szitut, ami a nagy egymásra találással járna. Férfiként kicsit szétszórt és bohókásabb jellem, ám a falkához és a Teremtőjéhez való ragaszkodása és szeretete ugyanúgy nagy mozgatórugója. Feltett szándéka, hogy amint eléri a megfelelő életkort, kivívja magának a Tark pozíciót. Fényképész, rajong a fényképekért és a természetért, éppen ezért sokszor csatangol el az erdőben.
PB: kis cukker a srác, egyértelmű volt a választás. :]
* Gyanúsan semmi nem változna, leszámítva, hogy Rhea nem született volna meg - pontosabban nem James (női verziója) lett volna az anya, farkas volta lévén, hanem valamelyik harcos őrző nőszemély. A tűzről pattant, karakán esetek férfiként is a kedvencei lennének, az már biztos. Egyedülálló apukaként a kis kékszemű lánykával biztosan a helyi protektorátus egyik kedvence lenne, már ami a női szegletet illeti, s esélyesen a mentorkodásra is szakítana időt újabban.
* Név: Csokoládé óta kedvenc.
* Pb: ő meg csak simán kedvenc (és tudjátok, milyen nehéz volt latino pasiból megfelelőt találni?!)
Honeycutték fogadtak örökbe, de a mai napig nem tudom azt, hogy ki az édesanyám. Igazából nem is érdekel, mert nagyon szeretem a fogadott öcséimet és a szüleimet is, s most pláne boldog vagyok, ugyanis kiderült, hogy Honeycutt anyu mégis kisbabát vár, pedig úgy volt, hogy nem lehet gyereke. Az iskolából nem szököm el, de nem is szeretek bejárni, ugyanis mindenki bolondnak tart. Vonzanak a vérfarkasok - bár nem tudok róluk - éppen ezért mindig olyanok társaságába keveredem, akik közé nem vagyok való. Őrző szüleim legnagyobb hajhullására teszem mindezt, természetesen.
Pb: Mivel ilyen szülők mellett meg se születhettem volna, így választottam valami brutálcukit a múltból.
Azon túl, hogy őrző és lassabban öregszik, még olyan géneket is örökölt, hogy olykor még ma is elkérik a személyijét, ha alkoholt vásárol. Kamaszkorában elrabolta egy farkas és megmarta, a farkasát elvették. Nevelőszülőkhöz került, őrzőcsaládba, nagyon korán elhívták. Sosem akart volna harcos lenni, mindig tudta, hogy informátor lesz belőle egy nap.Az első babáját - egy kislányt - elvesztette, a gyász letaglózta, nem találta a közös hangot a férjével és egy ideig csalta annak egyik barátjával. Sosem derült ki. Rengeteget lobbizott amellett, hogy a férjét beavathassa és elmondhassa micsoda is ő valójában, nem könnyen, de végül elérte a célját. Két csodaszép fiuk született, rajongva és féltve imádja mindkettőt.Minden vágya még egy babát szülni, párszor már pedzegette is a dolgot a férjének és egy ideje próbál újra teherbe esni. Love you Mark Prescott-Hagen
Nagy eséllyel semmi nem tudott volna rávenni arra, hogy belépjek Castorina falkájába. A szerelem semmiképp. Mélyen tisztelem én az embereket és a történetem semmit sem változna attól, hogy nő vagyok ilyetén. A fronton mondjuk nem harcolnék, hanem nővérként ténykednék, de a legjobb barátom esetéből okulva ugyanígy cselekednék mindenben. A sunyiképűnek még a Mona Lisát is ellopnám, abba' hiba nincs. De New Yorkban sose szeretnék bele egy nálam jóval fiatalabb srácba és nem hozna a szívem Fairbanksbe utána. A mai napig tanítanék, de a new yorki fiaskó után inkább visszamentem volna Párizsba, hogy ott éljem ki jelmezbe bújási mániás oktató-hajlamaimat. Pb: A Buffy óta szeretem, talán nála csípődött be a vörös haj mániám, amire Ginny Weasley csak rádobott egy lapáttal. :'D
Az, hogy férfinak születtem, mit sem változtathatott volna a történetemen. Maximum az esküvős fiaskó hangzana úgy, hogy én léptem meg és nem az asszony. A többi olyan tökéletes, hogy jó vagyok bele így is. *ego* Ja, és ha már nőként nem sikerült, úgy vélem pasiként ki tudtam magamnak.. khm.. hízelegni azt a testfarmot. Egy női Dékán bugyijába belemászni a cél érdekében könnyebben meggyőzhető. Szigorúan szakmailag, természetesen. És Rouxt így is bírom, s a gyerekére sem vigyázok kevésbé röhejesen, mint nőként teszemnném azt.
* Valószínűleg teljesen más lenne férfiként a kötődése Alignakhoz, mint jelenleg, hűsége mérlegének terhe ugyanakkor nem nyomná kevéssé vállait. Talán annak idején inkább testvérei felé húzott volna jobban és nem árulja el őket. Kilaunt (női verzióját) nőül vette volna szülei akaratai szerint a farkassá válásukat követően, s esélyesen vele együtt hagyta volna el a vidéket, (rém)álmait őrizve hűen.
* Pb: hasonlóság végett és mert majdnem Luke Mitchell lett Zack pb-je anno.
Teddy Walsh
őrző gyógyító (még)
Play by: Tom Hiddleston
● about me
* Szül. Julek Stanislaw Pasternak. * Malcolm mentora, tanítója és egyúttal barátja, aki belehajszolja az elsők testcserés rituáléjába, holott nagyon is tisztában van vele, neki kellene meghoznia az áldozatot, ő az, akit felkértek elsőre erre a nemesnek tetsző feladatra. Képtelen feldolgozni, amit a baráttal tesz, így Olaszországba menekül, magányosan, nem sejtve, hogy néhány éven belül maga Eska kopogtat az ajtaján...
* Pb: Igyekeztem öcsémhez/húgomhoz mért korú és mégis a jelen pb-vel hasonlóságokat mutató arcot választani. * Név: inspired by Teddy Lupin. <3
Az életútja nem változott volna, őrződinasztiába született volna mágiaérzékenység nélkül, amiért kitaszítottá vált volna. Jó szíve keverte volna bajba és így talált volna rá Teremtője. Rajongva szerette volna Igaluk-ot, könnyedén megtalálta volna a harmóniát a farkasával, de egy része sosem tudta volna elfogadni, hogy ő maga is mekkora veszélyt jelent az emberekre. Az embereket tartaná mindig szem előtt, őket választaná minden esetben a farkasok helyett vagy előtt. Rendőr helyett nővérként vagy mentősként dolgozna. Anchorageban élne, férjnél volna (Lor férfi megfelelője) és nem merné bevallani, azért nem tudják összehozni a babát, mert valójában vérfarkas.
Alfa fiaként lát napvilágot Franciaország egy kis városában, gyerekkorától fogva tud a vérfarkasokról, apja hamar beharapja és készíti az alfaságra. Kétszáz körül jár, amikor álnok beépülő falkatag zúzza szét a falkát, menekülni kényszerül, útközben pedig Kölykét is elveszíti. Hosszú évekig csak a bosszújának él, ekkor harap be egy újabb Kölyköt (Yvonne férfi valója), akit saját képére akar formálni. Bosszúját beteljesítve csatlakozik egy falkához, ahol idővel kihívja és legyőzi annak Alfáját, átvéve a falka vezetését. Kemény kezű, határozott, céltudatos, a tagok tisztelik és elfogadják. Kölykét nem ringatja csalfa reményekbe, hogy majd csak úgy átadja a falka vezetését, majd megküzd érte, ha eljön az idő.
Ha már együtt deglettünk a VHn, jövök én is Nasikával kísérteni +.+
Luke Amadeus Malpelo
farkas - testőr
Play by: Kevin McKidd
● about me
Ettore bácsi a saját fiaként neveli, nem hagyja beleszólni Amalia nénit a dolgokba, inkább a nőt zavarja el. Beharapását kijárja egy Massimiliana nevű nőnél, addig szédíti és játssza neki a haldokló szerelmest, amíg az megsajnálja, s farkassá teszi. Eztán megtanul tőle mindent, majd elhagyja, mintha sosem lettek volna együtt. Chicagoban megtudja, hogy a nővére él, de eszében sincs nagy ügyet csinálni ebből a gyújtogatásból. Kedveli a csajt, jól elvan vele, de nem tetszik neki, hogy rangban alatta van, éppen ezért örökös a parázs kettejük között hierarchikusan. A Vörös Hold alkalmával kimúl, vicces temetést kap és a szellemsíkon csak azért nem mos be az utánahaló nővérének egyet, mert rokonnőt nem üt sosem. Másmilyet inkább, ha már választani kell.
A rengeteg veszteség teljesen összetöri, reménytelenül csak a munkába temetkezik, nő létére elég magasra küzdi magát, a Harcosok Vezetője lesz és a Protektor gondolattal is kekeckedik. Bizalmatlan és nehezen épít ki kapcsolatokat, mert fél attól, hogy őket is elveszítheti. A fájdalmat nehezen dolgozza fel, inkább magába temeti, minthogy kimutassa. Zordsága és olykor hűvös jelleme ellenére törődő és empatikus személyiség, jó nagy adag jól leplezett szeretethiánnyal fűszerezve.
pb: Annyira nem ismerem a színésznőt, de ebbe a képébe szerelmes vagyok és tökéletesen passzolósnak vélem Emmett női kiadásához.
* Szül. Richelle Palmer * Lényegében nem sokat változna a karakter csak a képregényhősök helyett Austen hősnőkért rajongana. : P Viccen kívül főleg Jo (férfi verziójától) függne a sorsa elsősorban, az viszont fix, hogy a környezete lehet kevéssé élné meg cikiként a paranoiáját és sokkal inkább tekintene rá védelmezni való "királylányként". Most csak szimplán gáz a srác vele. xD
* Pb: Mert fiatal, sötét hajú, dögös és mégis cuki, meg mosolygós. :3
Kimondatlanul feminista. A gyerek- és kamaszkorában történtek rányomták a maguk bélyegét felfogására, jellemére. Szavak helyett tettekkel bizonyít, mindig és mindenkinek, miközben ridegsége ellenére is törődéssel fordul a társai felé, ugyanakkor nem rest kiosztani pár jól irányzott pofont, vagy a másiknak menni. Sajátjaként nevel egy kilenc éves kislányt, immár hat éve, s bár kockázatos volt, két éve beharapta. Szemtelenül fiatalon válik Bétává, kinevezéséért pedig a rang megbecsülésével, a munka elvégzésével mond köszönetet. Nem vágyik saját falkára, nincs hosszútávú tervei között az alfaság semmilyen szín alatt.
Pb.: igazából még őt se érzem igazán passzosnak, ilyen pb esélyesen nekem nem létezik, de ő áll hozzá a legközelebb
Tulajdonképpen a specifikáción túl semmiben sem változna. Bejárt életútjában az egyetlen kimaradt pont a teherbeejtés volna. Minden bizonnyal beférkőzött már az Alfa ágyába - akár hím, akár nőstény. Felé - és a Falka felé - mutatott hűsége csalfább, ez leginkább abban nyilvánul meg, hogy az utóbbi időben sokat időzik egy bizonyos Alexander E. Whelan lakásán, finom borok társaságában folytatva le vele beszélgetéseket - vagy többet is bár ha meghal(t) a'15ös VH-n, akkor nem ):.
Az emberi éveket alapjaiban rengetné meg a "nemcsere", és valószínűleg szerepet cserélnének Unalaq-kal: ő lenne a törzs nyughatatlan, fiús szellemületű, harcias, vadászatban jeleskedő asszonya, akit a gyermekágyi láz fenyegetésétől szabadít meg Alignak. Ettől függetlenül ugyanúgy felbujtó lenne Testvérei között. Rossz apa helyett rossza anyának bélyegezné magát, ami érzelmileg sokkal jobban megviselné, akárcsak Ohanzee árulása. Ellenben a jelen utódkérdését könnyedén megoldaná. (És lenne már egy-két átharapottja.)
Pb.: feketében gondolkodtam, de MR stílusa, a szerepek, amiket általában ráhúznak, valamint a megjelenése, kiütéssel győztek minden feka felett.
Történetileg semmin se változtatna, hogy nő, "csak" az IC-t bolygatná meg. Sose tört volna atanerki posztra, ám nem kevésbé hajmeresztő húzásként benyalta volna magát a betolakodó falkába, hogy az őslakosoknak kémkedjen. Mivel mindig tudja, mikor-kinek-mit mondjon, így nagy eséllyel az életben nem bukna le. Az elsőszülött Kölykét nem hagyná lelépni, inkább megöli, a másodikat pedig nem hagyja hátra, hanem magával viszi, méghozzá a '15ös VH után. Tudod kinek kell ez a szarság?! Jetsonnal valószínűleg kegyetlen se veled, se nélküled játékot űzne - Teremtője jelleme jobba érvényesülne.
Az egész koncepció borult volna a hagyomány miatt, ami eredetileg az ET-ben van, lévén nem képes saját gyermeket nemzeni/szülni. Ha mégse borul... a harmadik Kölyök, a lehetetlen elérése, a Teremtőjének és a hagyománynak való megfelelési kényszer biztosan elveszi előbb-utóbb a józan eszét, s el is jut az Issumatar posztig, esélyesen nem sokáig élvezi. Így azonban a magánéleti-családi tragédia sem következett volna be, ikerlányai sose születnek.
Pb.: mert ő ugrott be, aki stílusában passzolhat, ugyanakkor alkalom adtán Issumatarként is komolyan vehető.
Mostohaapjának hála az őrző-lét jutna neki osztályrészül, ezzel pedig alapjaiban változna meg története. Fairbankset legfeljebb szülőföldje Protektorátusának megbízásából keresné fel időről-időre, esetleg tanulás, fejlődés céljából. Öccse árnyéka helyett húgáéban élne, így ajándék volna számára minden ilyen út - végül esélyesen szökésre adná a fejét és levadászandó őrzőként lenne számon tartva.
Pb.: ehhez az életvitelhez, ezekhez az eseményeknek őt éreztem leginkább passzolónak.
Lana Fox
Ember
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 40
◯ HSZ : 50
◯ IC REAG : 56
◯ Lakhely : Momentán: Anchorage, de hogy meddig (bírom a bátyám nélkül)? Azt én magam sem tudom.
Minden maradna a régiben. Apja erőszakoskodna vele éppen úgy, ahogy az eredeti történetben, be is törné az orrát, amit később plasztikai sebész hozna rendbe. A nővérébe lenne betegesen szerelmes és minden jött-ment kubai drogbáró helyett kubai prostival elmenne a világ végére is, csak hogy hímringyó legyen szeressék. A személyiségzavara a homoszexuális zaklatás miatt még masszívabban tombolna, esélye nem voltna arra, hogy valaha normálisan beilleszkedhessen a társadalomba. Ám cserébe irgalmatlanul jóképű lenne, amivel talán kompenzálná azt, amit bájos küllemű nőként sem sikerült a defektjeit. Pb: mert nem szabad messze esni a családi génfától s mert átok legyen a bátyám nővérem neve, amiért ennyire megimádtatta ezt a pbt velem.
Nem sokban különbözik Mike személyiségjegyeitől, kellőképpen határozott és erőskezű, ugyanakkor empatikus, nyitott és jó humorú nőszemély. Büszke arra, hogy nőként ilyen magasra jutott, de nem száll a fejébe a dicsőség, minden nap és minden tettével azt igyekszik bizonyítani, hogy nagyon is jó helyen van a ranglétrán és nem hobbiból küzdötte magát ilyen magasra. Egyelőre tökéletesen megelégszik a jelenlegi rangjával, de nem zárkózik el a gondolat elől, hogy egyszer még magasabbra küzdje magát. Pb.: Mike-ot rettentő nehezen képzelem el nőként, ezért a pb is nehéz választás volt, de azért esett végül Laura-ra a választásom, mert ő nekem olyan kategória, aki "strong woman", de mégis kellőképpen vidám és kedves az arckifejezése.
* Soha nem alapít családot, magányos farkasként járja az országokat, kontinenseket. Sokkal hosszabb ideig tart maga mellett egy-egy beharapottat, biztosra szeretne menni, hogy a Johannes esetében ejtett hiba másnál ne következhessen be.
* Gyengéd érzéseket táplál Kilaun női verziója iránt, de soha nem volt elég bátor ahhoz, hogy bármit is lépjen az ügy érdekében, vagy egyáltalán elárulja neki.
*Sokkal nagyobb hangsúlyt kap az életében az Önzőség-Önzetlenség síkjain való csapongás.
* Hamar túllendülne azon a mizérián, hogy az apja "visszatért a halálból", inkább szeretné kiélvezni, hogy visszakapta. Teljes mértékben kihasználná azt a kis időt, ami maradt, rengeteget lenne a testvérével, az apjával, végre a sarkára állna és megpróbálná befűzni a kiszemelt fiút (Helena fiú megfelelője). * Vidám, szertelen, empatikus, a fiatalok gondtalansága jellemzi, annak ellenére, hogy igazándiból majd megpusztul a gondolattól, hogy hamarosan vége mindennek. * Rendkívül sovány, de bármennyit eszik, képtelen a hízásra. * Pb.: Imádom a színésznőt és teljesen egyértelmű volt, hogy ő lenne Jason lány verziója.
Nagy eséllyel szintén lenne gyereke, de még az elhívása előtt szülné meg, így az a dátum eltolódna kissé. Lánya volna, akinek a szintén őrző férjét önzésből elcsábítaná. Az Attkins család ugyanolyan szerepet játszana az életében, mint az etben játszott, de valószínűleg sose kérnék rá, hogy köszörülje ki a csorbát a család megesett becsületén. Fairbanksbe a bázisvezetés hozná, nem pedig egy bostoni ismeretség. Katonás jellemét nehéz volna elviselni, egyedül élné le életét.
A pb pedig szerintem épp eléggé szigorú hozzá, véltem felfedezni hasonlóságot kettejük között.