KARAKTERINFORMÁCIÓK ◯ Kor : 99
◯ HSZ : 149
◯ IC REAG : 166
◯ Lakhely : Fairbanks
|
Anya Suresh // Szomb. Jún. 30, 2012 4:59 pm | |
| SZERETET | | William Douglas Ugyanúgy régi bútordarab itt mint én, szóval már jó rég óta ismerem és szeretem. Van köztünk egyfajta játékos csipkelődés, de nem gondoljuk komolyan. Szerintem jól kijövünk és nem is kívánhatnék jobb kollégát sem. Örülök, hogy itt van és ő lett a főnök.
| | Eva Graham Mindig is kicsit fura nőszemélynek gondoltam, de ennek ellenére szerintem azonnal belopta magát a szívembe, amikor ide kerültem. Felnézek rá és tisztelem a tudása és a kora miatt. Szeretném egyszer annyira érteni a dolgom, amennyire ő. Annak ellenére pedig, hogy sokan nem tartják normálisnak, én szeretem a társaságát.
| | Jake Westmoreland Nagyon megkedveltem és most már sosem mossa le magáról, hogy ő a fénylő páncélú lovag. Legalább is a szememben az. Kevés olyan embert ismerek, mint ő... talán egyáltalán nincs is ilyen. Még azt is hajlandó vagyok elnézni neki, hogy időnként éreztetni, hogy nő vagyok.
| | Gabriel Simmons A tudósokról én is sztereotípiákban gondolkodtam, amíg meg nem ismertem őt. Nagyon kedvelem, valahogy fel tud vidítani, vagy lehet, hogy csak a puszta jelenléte teszi. Mindegy is. Érdekesnek embernek tartom és örülök, hogy ismerem és nem szívesen válnék meg a barátságától, amit szerintem már magaménak tudhatok.
|
HARAG | | Rowen O'Dowood Határozottan nem kedveltem meg az első találkozásunk alkalmával. Sőt, mi több, remélem sosem fog újra a szemem elé kerülni. Egyszerűen nem normális és mint ilyen, kiszámíthatatlan. Az ilyen emberektől meg tartok, főleg, ha farkasok. Azt meg kimondottan nem szoktam szeretni, ha megpróbálnak beharapni.
| SZERELEM | | | KÖTELÉK | | Rahul Jadhav (NJK) A fiam, akit alig négy évesen ott hagytam Indiában. Nem nagyon volt más választásom, nem hozhattam magammal. Úgy vagyok vele, hogy ha még él, akkor már biztosan megöregedett, kétlem, hogy szüksége lenne rá, hogy viszontlásson. Persze arról fogalmam sincs, hogy elhívták és már ő is közénk tartozik.
| SZIMPÁTIA | | Dustin Cooper Egyszer találkoztunk, gondoltam egy kicsit nem árt, ha megismerem az új farkasokat, de nagyon kellemes csalódás volt. Remekül elbeszélgettünk, a kutyáját is nagyon megkedveltem. Remélem még összefutok vele, de hát nem olyan nagy ez a város, szóval minden esély megvan rá.
| | Christina Dawson Az újdonsült tanítványom. Még nem tudok róla túl sokat, de biztos vagyok benne, hogy jól ki fogunk jönni, hiszen szimpatikus lánynak tűnik.
| UNSZIMPÁTIA | | | KÖZÖNY | | |
|
|