Az előző rész tartalmából...
... Castor rákérdezett mindenre, ami design, valamint ezzel kapcsolatos probléma.
A folytatásban...
... Castor rákérdez arra, hogy mit szólnátok egy kis őrült ereszd-el-a-hajamat mókához.
A kérdéskör kissé összetett, ennek ellenére már volt róla szó egy-két talin, hogy esetleg igényelnétek némi kreatív ökörködést, felülemelkedve a fórumos szóláncon, és agyamputált, hsz növelő barátaikon. Akkor konkrétan szuperhős karakterekkel való trollkodásról volt szó, de talán erre lehetőségetek lesz az ötletemen belül.
Szeretnék nyitni mindenki számára egy Humordát, vagy hívjuk, ahogy tetszik. Ez egy OOC topic lenne, ahol akár karakterben, akár valaki teljesen mást megszemélyesítve (mondjuk egy szuperhőst
) tudnátok játszani olyankor, amikor nincs agyatok reagolni, vagy épp nincs játékotok. A reagok rövidek, gyorsak, pörgősek lennének, hogy akár 1 nap, vagy néhány óra alatt is be tudjatok fejezni egy helyzetet.
Mi adnánk nektek szituációt, illetőleg ti magatok is kitalálhattok valamit, ami vicces, pihent, esetleg meghökkentően brutális, ez a szívetek joga. Van ám a tarsolyunkban néhány nyerő alaphelyzet, amit ki tudunk osztani, aztán azt kezdtek vele, amit akartok
Egyébként arra is gondoltam, hogy ezek közül az alaphelyzetek közül osztogatnánk nektek az IC játékokhoz is, mert mostanság chaten sokszor belefutottam abba, hogy nem tudtok hirtelen mit kezdeni magatokkal
Elöljáróban ennyi, remélem, érthető voltam
Véleményeket, ötleteket, mindent a szokásos módon, hsz-ben írjatok szerény személyemnek, szavazni pedig Július 16-ig tudtok ^^