Ma egy olyan kérdést teszek fel Nektek, aminek kapcsán nem sikerült dűlőre jutnom/jutnunk. Ugyebár létezik az oldalunkon a főtémák alatt egy legördülő sáv, melyben zöld és piros színek jelzik az egyes helyszínek aktuális állapotát. Így viszonylag gyorsan áttekinthető, hogy melyik helyszín szabad és hol van éppen játék.
Tekintettel arra, hogy ezt még mindig manuálisan kell a vezetőségnek állítgatni, felmerült a kérdés (bennem), hogy vajon használjátok-e, pontosabban: hasznotokra válik-e ez a rendszer. Mert ha igen, akkor természetesen továbbra is marad, de ha nem igazán éltek vele, akkor eltesszük, hogy nyugodtan téli álmot aludhasson.
A döntés a Tiétek: menjen vagy maradjon?
A témával kapcsolatos kommentárokat, véleményeket hozzászólásban továbbra is várom. Nem adtam sok választási lehetőséget, mert most karakteres válaszra van szükségem
Néha szoktam flesselni rajta, hogy milyen szép színes, de érdemben sosem használtam. XD És mivel fontos, hogy kisimult arcú adminjaink legyenek, szerintem ettől a funkciótól én személy szerint el tudok szakadni.
Ami azt illeti, új húsként nekem egy fokkal átláthatóbb így a mindenféle, szóval szerintem hasznos. De, ha a staff véres rabszolgaverejtéke tapad hozzá, azt a terhet nem tudom viselni XD
Szerintem a szín, mint olyan menjen, kuka, csókolom-viszlát-szevasz, nyugodtan alvó staff és társai xD - kétszer, ha használtam kb. eddig - de maga a lenyíló menü maradhatna, igen hasznosnak találom magam is.
Én nagyon sokat használom. Sokkal egyszerűbb megtalálni így egy témát, meg átlátható, hogy mi foglalt és mi nem. Én egy remek ötletnek tartom ezt és nem örülnék neki ha eltűnne De persze ha túl sok a munka vele és inkább törölnétek azt is megértem