Round two, are you feeling alive? We’ll overcome, we’ll f*cking survive
Family
Miloš
A kisebbik, vér szerinti öcsém, de csak félig. Ennek ellenére ő a második a sorban, tekintve, hogy hasonlóan őrült motivációk vezérlik, mint engem. Egy debil seggfej, de ezt csak én mondhatom rá. Ha te mondod, halott vagy.
Jelaš 'JJ'
Bantu néger, idősebb, egyáltalán nem vér szerinti öcsém. Apánk "bugázta" Afrikából, és hozta el. Ő a testőrünk, támogató őrangyalunk, na meg persze a legjobb kőfaragó ezen a tetves bolygón. Javaslom, hogy ne fekázz, nem hiszem, hogy őt akarod látni utoljára az életedben.
Radovan Vaskovic
A Mi Atyánk, ki már a mennyekben van. Ő képzett bennünket hazafias harcosokká, érzéketlen gyilkológépekké, akik az eszüket is tudják használni. Remélem, hogy büszke ránk ott, ahol van. Iszom egyet rád, Apa!
Friends
Sheila
A legfrisebb dugipajtim, ha szabad ilyet mondai (nekem szabad). Soha nem ismerném be, hogy egy női alteregóm is létezhet, legalább is, ami a szexet illeti. Maradjunk annyiban, hogy tudom a számát.
Natan (Sanyi)
Még Magyarországon, a forradalmi időkben botlottunk egymásba, és harcoltunk együtt, mint bajtárs a bajtárssal. Egy célért, ugyanolyan eszközökkel. Fura, hogy itt megint összefutottunk.
Goran
ez valami fasza kis jellemzés
Everyone Else
Gabrielle
Őrző nő, aki épp kereket cserélt az országúton, amikor arra jártam. Jó segge van, ráadásul sikerült vele egy kis hasznos beszélgetésbe is elegyednem.
Jennifer
Biliárdpartner No.1
Evelyn
Biliárdpartner No.2.
Abigail
Az Őrző, aki nem fél a vérfarkasmaszkba bújt vérfarkastól. Pedig tök jó Piroska lenne.
Robert (Brute)
Börtöntöltelék, egy didibárban szedtem össze, és amilyen jó szívem van, azonnal elhalmoztam egy sírásói állásajánlattal a cégünknél.
Taima
NÉV
NÉV
Breakfast
Balázs
Ez a hülye nekem esett, csak mert benyúltam a felnijét. Tisztára kattant. Ráadásul egy gyáva pondró, mert megfutamodott a halál elől. Az életét nem, de a kocsiját elvettem tőle. Az előbbiért később még visszatérek...
Rose
Egy diszkóban futottunk össze, ő pedig nem volt hajlandó egy szót sem elárulni nekem a Kopaszról. Nem szeretem, ha valaki ennyire ellenáll nekem. Talán, ha egyszer újra összefutunk, be is bizonyítom neki, hogy mennyire nem hozott jó döntést, amikor ostobának nézett.
Duncan
A kis surmó felkeresett egy ajánlattal, méghozzá azzal, hogy a kezemre játsza a Kopaszt. Ha sikerül üzletet kötnünk, talán még a cimbikhez is oda fog kerülni, kissé a fiatalabb önmagamra emlékeztet.