Dorian Legjobb barát. Igazán csak ő ismer a falkából. Együtt nőttünk fel, együtt követtünk el csínyeket, együtt tanultunk meg farkasok lenni. Jelenleg jó pár éve elhagyta az őslakosokat, de tudom, hogy nem sokára visszatér... |
Darren Northlake Igazán kedvelem. Jó Ikkuma, még akkor is, ha néha nem értek egyet a döntéseivel. Megesik, hogy lerohanom dühből, és összebalhézok vele... de minden ilyen "zörej" után képesek vagyunk nyugodtan, barátságosan átbeszélni a dolgokat. |
Milagros Villanueva (Miss ex-Tark) Régen együtt harcoltunk a Tarkok között. Jó barátok lettünk, kiismertük egymást, és siekresen tudunk együtt dolgozni. Most, hogy Atanerk lett, kevesebb időnk jut egymásra, de a barátság ettől függetlenül se változott közöttünk. |
Gabriel Gennaro Régi barát. Két évvel ezelőtt elhagyta a falkát. Most, hogy visszatért, talán minden úgy alakul, ahogy anno volt. |
:: ELLENSÉG ::
Minden betolakodó. Nincs kivétel... |
:: CSALÁD ::
Yetta Nacrosh A testvér mindig fontos az életünkben. Most, hogy visszakaptam ezt az érzést, soha nem adnám fel semmiért! Az egyetlen húgom, akiért bármikor képes vagyok ölni, ha bántani merik. Féltem őt... pedig még annyira új számomra... |
:: ÉRZELMEK ::
Jennifer Wainwright Kicsi Jen. Sosem gondoltam volna, hogy ennyi év után találunk egymásra. Igaz, még nagyon friss, és az érzelmek sem egyértelműek... De azt bizton állíthatom, hogy nem csak bírom... Egyre erősebben érzek iránta. Néha megrémít... |
:: EGYÉB ::
Ashley McLoyd Egész jó fej kölyök. Elszánt, és bátor... Ami az ő korában elengedhetetlen. Egyelőre csak tanítgatom, de később biztos vagyok benne, hogy jó Tark válik majd belőle! |
Deirdre O'Connor Együtt dolgozunk. Én védem a seggét, ő elviseli. Mindemellett igazán kedvelem, idővel talán barátok is lehetünk. Szeretem, hogy erős, és határozott nőstény. |
Dorothy Caine Nem sok időt töltöttem vele, de ez idő alatt is egészen jóba lettünk. Lendületes, kedves, és a velejéig romlott nő! Bírom a fejét, kis alkesz... |
Shane S. Grandmore (Mr. S) Kár is róla szót ejtenem. Igazi Amarok... És bár még kétséges, hogy kedvelem, avagy elviselem, egész jó társaság tud lenni... néha... |