Kellemes dallam, látványos videó Ami érdekesség, hogy a zene India talán leghíresebb, Oscar-díjas zeneszerzőjéhez, A.R.Rahman nevéhez köthető. Ami pedig nekem érdekesség volt, hogy ez az első videó, amit 4K felbontásban láttam O.O (Indiában ez az első, ami ilyen nagy felbontásban készült ...)
Nicholas Strauss
Falkatag
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 360
◯ HSZ : 499
◯ IC REAG : 502
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : sérülések a testen, tetoválások által elrejtve, a lenyomatuk farkasalakban is látszik
Mostanában kezdtem el videókat készíteni, a fő témámnak pedig a North Star karaktereit jelöltem ki. Pár videóm már elkészült, ezeket szeretném megosztani veletek. A későbbiekben hétvégenként újabbak fognak érkezni. Ugyanakkor ha valaki szeretné, hogy a karakteréről és esetleg annak a párjáról készüljön vidi, az jelezze nekem és egyeztetünk a részletekről
Tudom, tudom... Lerágott csont, biztos mindenki ismeri, de muszáj vagyok megjegyezni, hogy érdekes mozgáskultúrát ragasztottak Adamre abban a kolostorban.... xD
Ha Alignak szentimentálisan Coldplay-dalra fakadna, tuti ezt énekelné fehér ingben a zuhany alatt sírva XDDD( warning: az erősen áthallásos szöveg szó szerinti elképzelése súlyos röhögőgörcsöt okozhat xD)
Andre Rieu-t hallgatva elfogott a nosztalgia. Néha hiányzik, hogy nem voltam kitartóbb 7 év hegedülésnél. A zenét pedig Sarahnak és Nichonak címezném a most zajló Farkaslakos játékuk kapcsán. (Azt olvasva függtem rá megint a hegedűszóra )
Ez a videó több kérdést is felvet. Kérdés egy: mikor voltam én ennyire fiatal? Kérdés kettő: mit adtak, hogy megengedjem, hogy "közkincs legyen az eseményből? Kérdés három: vajon tényleg ennyire megéri a farkasgyanta, ha két nap múlva úgyis visszanő? Minden esetre nevessetek rajta egy jót (amúgy is akartam ilyet látni, mert szadista vagyok) az meg már csak a non-plus-ultra, hogy én vagyok a videón.