|
|
|
Re: Jesse Northfolk // Kedd Júl. 16, 2013 9:23 pm | |
| 2013. Február - Március
Megérkeztünk Fairbanks-be, ahol a Holiday Inn Expressben béreltünk magunknak szobát. Elsődleges tervem az volt, hogy megnézzem magunknak a falkát, amiről Chichagoban hallottam. Mindneképpen olyan hely kellett ahol a tagok erősek, és az Alfa is az, ráadásul tekintélye is van és nem egy agyalágyult zsarnok, akinek nem tudnék fejet hajtani. Biztonságban akartam tudni a párom, és a saját álmomat is, nem úgy akartam álomra hajtani a fejem, hogy bármikor ránk törhetnek. Diszkréten szimatoltam a falka után még a Hotelben tengettük a napjainkat, közben felefedeztem, hogy egy régi cimborám is a falka tagja, így rövidesen nem volt kérdéses, hogy Castor de Lucaval is tárgyalni fogok, a csatlakozásunkról, hiszen ha Caleb itt van, és jól érzi magát ebben a falkában, ráadásul, állítása szerint jó is akkor az ő szavára adok. És adtam is. Viszont a meghallgatás előtt pár nappal megkértem a párom kezét, úgy gondoltam ideje ezt a gesztust megtenni az irányába, mivel tudtam ezzel boldoggá tehetem őt, és örülni fog ennek az egésznek. Ha akkor tudom, hogy ezzel mit borítok ki, biztosan nem teszem meg. Bevallotta, hogy Vegasban megcsalt, és valakihez hozzáment feleségül a fickóhoz, akinek vigyáznia kellett rá, hát ez így együtt oltárira kivágta nálam a biztosítékot. Ma már nem olyan vészes a dolog, bár még van bennem némi tüske, de közel sem akkora, mint abban a pillanatban volt, négy napra tűntem el, mert nem akartam bántani, viszont a vágy tombolt bennem, hogy mérgemben megüssem. Nagyjából egy vagy két nappal később találkoztam Darrennel, akkor még nem ezen a néven ismertem, de nem ez most a lényeg, régi ismerős volt, volt egy közös melónk, egészen véletlenül. Ő a másik falka tagja, és hívott, invitált magukhoz, de addigra már megkértem a meghallgatást a Betolakodó falkától. Viszont Rose tette miatt majdnem igent mondtam, az oda csatlakozásra, de a dühöm sikerült elpárologtatnom, és tiszta fejjel gondolkoznom. Elvégre nem akarom elhagyni a páromat. Bár akkor erősen rezgett a léc. Ezeknek az eseményeknek a környékén még egy ismerősbe futottam bele Ashley-be. Régen nem láttam a kislányt és a vele történtek sokat változtattak rajta, de jól volt és ez volt akkor és ott a lényeg, a lelki sebek majd begyógyulnak nála is, mint mindenki másnál. Végül, „haza” mentem, kibékültünk Rose-al, Castor elé járultunk, addigra már a Béta befogadott bennünket. Az Alfával rendeztük a viszonyunkat, ki hol áll a rangsorban és hivatalosan is a falka tagjai lettünk, én Végrehajtói pozíciót kaptam, Rose Felderítőit. Az első idők így teltek el. Beilleszkedés, költözködés, ismeretségek szerzése és a többi. |
|