Ő volt az első, akivel találkoztam azután, hogy visszahívott ide a szívem tetoválásom felizzása. Azóta együtt lakunk, s napjainkat egymás vérének szivornyázásával töltjük viktoriánus kúriánk lágy ölén.
Nagojut (Mallory N. Nash; Luna Faith McBride)
Évekkel ezelőtt már volt kapcsolatom vele, de nem mondanám szorosnak, s pláne hosszú életűnek. Most viszont újra összehozott minket a sors, mikoris megkeresett, hogy többedmagával együtt csodáljuk meg észak fényeit.
Sura (Jyotsana S. Sharma)
Azóta nem láttam, hogy elhagytam e földet, s másfelé sodortak évszázadaim. Most viszont találkoztunk a Nagi által szervezett, sziklákon elhelyezett összejövetelen. Nem kicsit meglepődött azon, ahogyan kinézek.
Eeyeekalduk
Még nem találkoztunk újra.
Unalaq
Tipvigut (Manech T. Valeran)
Miután Nagi elárulta, hogy a jó öreg Tipike is a városba érkezett, születésnapja alkalmával meginvitáltuk, hogy legyen a lakótársunk. Úgyis össze voltak nőve Eskával, hát miért ne? Nehezen tudok neki újat mutatni, lévén ő az egyetlen, aki el is hiszi és nem csak hallomásból ismeri Ekonival kapcsolatos titkomat.
Kilaun
Kaskae
Biisaiyowaq (Bastian B. Baiyard)
Nem tudom, hogy milyen szavakkal jellemezzem véletlen találkozásunkat a felgyógyulásom után. A véleményemet sem írnám le róla. Maradjunk annyiban, hogy történt, ami megtörtént. Ez van, ezt kell szeretni. S hogy tudjuk-e még fokozni? Nem kérdés, azt hiszem.
Sangilak (Declan S. Callaghan)
A haragos bátynál kevesebb veszélyes dolgot ismerek. Félnem kellene tőle, s hogyha nem lennék olyan szörnyeteg, amilyen vagyok, akkor talán tenném is. Így viszont kivárom, hogy mit tombol, s - talán saját véremben fürödve, de - kiröhögöm. Nem hinném, hogy egy szép barátság kezdete lesz, de adjunk esélyt a csodáknak is.
A hozzászólást Autumn A. Autenberry összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 31, 2014 3:54 pm-kor.
A vérvonalamba tartozik, valami Kirillnek a kölyke. Jó arcnak is tarthatnám, ha nem törte volna tropára a garázsom bejáratát. Így viszont egyelőre nem haverkodunk, csak játszom vele. Nagyon élvezem!
Emma Ridley
Nem mondom, hogy miénk volt a legvidámabb találkozás a világon. Alignak hozott össze minket azon az átkos éjszakán, s majdnem rávett, hogy megöljem ezt az ártatlan nőstényt, aki hozzáteszem: nem adta könnyen magát. Végül mégis életben maradtunk mindketten, de ő lett az első, akinek teljes farkas alakomban elárultam kilétem titkát. Hogy bánom-e? Nem gondolkodom ezen.
Yetta Nacrosh
Darren párja, s ez aztg hiszem, hogy mindent elárul. Szeszélyes, olyan amilyennek lennie kell. Ezért él még. Hogy meddig, az természetesen nem rajtam múlik, mosom kezeimet.
Victor Wainwright
...majd...
Jennifer Wainwright
...majd...
A hozzászólást Autumn A. Autenberry összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 31, 2014 3:53 pm-kor.
Személyesen nem ismerem, csak egy kedves ajándékot küldtem neki, amikor megérkeztem a városba. Elvégre ő a helyi Protektor, vagy mi, remélem hát, hogy szereti a galambokat. Ha meg nem? Hát én megpróbáltam, esküszöm!
Kijana Nyembezi
A Vörös Hold leáldozta után ő volt az, aki eljött értünk, s ő szállíttatott el az Egyetemre, Emmát pedig a hotelbe. Nem nagyon volt alkalmunk mélyrehatón megismerni egymást, valljuk be, a helyzet nem adott rá lehetőséget nekünk. De ami késik, az nem múlik!