Az Alfám. Túl nagy pofám van ahhoz, hogy súrlódások nélkül megússzam a falkához való visszatérésem, beilleszkedésem, és ő az egyetlen jelenleg, akinek fenntartások nélkül engedelmeskedem. Tisztelem, és a szava számomra szent. Ha azt mondja, ugorjak a kútba, beleugrok. Ilyen egyszerű a képlet.
Dante LaRusso
Vezető testőr a falkában. Akkor találkoztam vele, mikor megérkeztem a hotelbe. Nem túl humoros fazon, az rá van írva az arcára, de nem is az a fajta, akitől rögtön összecsinálnám magam. (A kinézete alapján) Nem egy szószátyár hím, annak a fajtának nézem, aki csak a feladatának él. Mióta becuccoltam a hotelba, nem találkoztam vele, de gondolom fogják még keresztezni egymást az útjaink.
Duncan Corvin
Régi ismerős. Már ott volt Chicagoban is, de akkor nem volt túl mélyreható az ismeretségünk. Fairbanksbe költözve gondoltam meglátogatom, hogy beszélgessünk kicsit, és szakmai tanácsokkal lássam el, de nem sült el túl jól ez a "baráti csevej". Van egy olyan érzésem, hogy nem loptam be magam a szívébe, ahogy ő se az enyémbe...
A dögös ki mászóbajnok a vidámparkból. Jó kis bőr, már amit láttam belőle a tűzoltóruhán keresztül. Annak nem örültem túlzottan, hogy Castorral fenyegetett, mert azért Castortól csak a hülye nem tart, de ezt leszámítva azt hiszem bírom a fejét. Van benne valami megfoghatatlanul ismerős számomra. A történtek ellenére (vagy talán pont azért), én bírom a fejét.
Emma Ridley
Jó kis bőr, a csibém... ráadásul ő is a falkához tartozik. A konditeremben találkoztunk először, s hogy milyen kicsi a világ! Hát nem kiderül, hogy Todd kölyke? Komolyan irigylem őt, bár valószínűleg ő ebben semmi irigylésre méltót nem talál, mert terelte Toddról a témát, amikor megmondtam, hogy kedveltem őt. Művész lélek... fotózik. Talán majd egyszer csináltatok vele egy fotósorozatot magamról.
Annabelle Evans
Mint azok az ötven évvel ezelőtti menő hajas babák, amit halomra vettek az anyukák a kislányaiknak. Na, pontosan azok a babák jutottak eszembe, mikor megpillantottam a nőstényt a saját véremben, törött térdekkel fekve. Ő volt az, aki összeszedett a Duncannel való "romantikázásom" után. Voltak kétségeim a tudását illetően, de szerencsére frankón helyrerakta a térdeimet, és még törődött is velem a lábadozásom alatt. Jövök neki egyel...