Nicholas Strauss, Nils von Bismarck (Elvis Dunway)
Kategória:
Non Plus Ultra
Összefoglalás:
- Ne feledjétek - teszem még hozzá. - Csak akkor ugrunk neki a lövészárokban levőknek, ha a gránátjaink megritkították a soraikat. Máskülönben olyan tűzfalba sétálunk bele, ami még Odint is megtépázná. ~ Odin már rég szétrúgta volna a seggüket… ~ Jegyzem meg magamban, hiszen mégis csak a háború istenéről van szó… mert gondolom ugyanarra az Odinra gondol, akire én is. Hm… hm… Esküszöm, ha bevesszük Verdun-t, a következő álnevem Odin lesz. Ez itt is most megfogadom.
Bloodline sisterhood, avagy le a pasikkal. 'Girls just wanna have fun' életérzés némi vásárlási kórral fűszerezve. Egyszerű, mégis tartalmasan könnyed. Feel good.
A tudás hatalom, s ha egyszer kiadtuk magunkat, hogy is csinálhatnánk ezt másképp vissza, minthogy a mesét keresztezzük az orosz rulett sajátos változatával...
"-Ha minden jól megy, akkor nemsokára te sem csak unatkozó otthon ücsörgéssel fogod tölteni a napjaidat, ám ehhez meg akartam bizonyosodni róla a gyakorlatban is, hogy mennyire vagy ura a farkasodnak. Tudom, számodra sokkal kellemetlenebb, mint hogy szépen leültetlek, és „jól van fiam, akkor ma azt akarom megtudni, hogy…” -hagytam félbe a mondatot, hümmentve egyet-kettőt, képzeljen oda bármit, amit tudni akarhatok a képességeiről - …de az életben sem fog senki előre szólni. Az életszerű példákat pedig mindig is jobban szerettem, mint az „iskolapad-szagúakat”… "