Őrizve azt a szerintem rendkívül szép és kedves hagyományt, hogy karácsonytájt megajándékozzák egymást a karakterek, akár ismerik egymást, akár titokzatos ajándékozóként juttatják a csomagot el a "húzott" illetőnek, idén is lehetőség van bedobni azokat a karakterneveket Alignak Kalapjába.
Gondolom, hogy senkinek sem ismeretlen ez a szokás, ezért a "szabályokat" nem is igazán firtatnám. Kevert IC/OOC mód szerint fog zajlani a játék, hogy mindenki részt vehessen benne, adott esetben pedig így is építgethesse a kapcsolatait. Kérlek benneteket, hogy új hozzászólásban nevezzetek. Ez most nagyon csúnya szó, mintha arra akarna utalni, hogy "nevezek, hogy kapjak ajándékot", de fogalmazzunk úgy: kérlek írjatok új hozzászólást, ha szeretnétek megajándékozni a társaitokat!
Elég lesz egy hsz-ben felsorolni a nevezni kívánt karaktereket. Nevezési határidőnk igen szűkös: december 06. szerda 18:00! (Kis csúszás belefér, de aznap szeretném kiosztani már a neveket mindenkinek.)
Az ajándékozásról: - IC ismeretségek esetén természetesen lehetőség van IC tekintetben megajándékozni a kihúzottat. - Ha nincs IC ismeretség, akkor olyan "poén jelleggel" lehet ajándékozni, mint ahogy a vicces képek topikba szórjuk a mulatságot. De volt már olyan is, hogy IC ismeretség hiánya ellenére lett valaki küszöbén otthagyva egy karácsonyi kaktusz, úgyhogy csak rajtatok áll, hogy oldjátok meg. - Az ajándékok közzétételére EBBEN A TOPIKBAN lesz majd lehetőség december 20-ától kezdődően.
Akik már a kalapban figyelnek: - Apple Kallentoft - Blake Lewis Palmer - Catherine Benedict - Dana Berger - Daniela Rosario - Darim Spencer Howl - Darren Northlake - Ginevra Leclair - Jason Drewner - Joana Lynn Palmer - Kyle T. Prescott - Mark Reed Goodwin S. - Michael Cooper - N. L. Jagger - Pandora Scarlet Mallory - Rebecca Morgan - Sarah Youngmay - Yetta Northlake-Nacrosh - Zachariah O. Danvers
A hozzászólást Alignak összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 05, 2017 9:28 pm-kor.
Magam vittem a kis csomagot Howl lakásába, az étkezőasztalra téve, míg ő járőrözni volt. Lehet ezzel csak még jobban kihúzom a gyufát és növelem a hím felém való indokolatlan antipátiáját, de én mindenképpen jót nevetek majd rajta, bárhogyan is reagáljon. Csicsás és túlságosan csili-vili volt a csomagolópapír, amit a két hosszúkás doboz kapott, a kettőt pedig egy piros szalaggal kötöttem össze, hatalmas masnit applikálva az elejére.
Darim! Azért én remélem, boldog lesz/volt a karácsonyod, de akárhogy is, a fa testápoló segít majd a feszkó levezetésében (de ha az én arcom vered be vele, számolj a következményekkel! ). Jövőre majd talán egy ásót kapsz, hátha addig eljutunk arra a szintre, hogy elássuk a nemlétező csatabárdunkat. Csók, Cooper