Az elmúlt évek csendessége után új ötletekkel és új narratívával szeretnénk újra a kedvenc hobbi-helyünkké varázsolni az oldalt a sok jó emlék és lehetséges IC jövő okán. Ebben a topicban szeretném előre is kérni a "jelentkezésed", ha Te is részt vennél a folytatásban, akár régi, akár új karakterrel. Mivel sajnos felettünk IC-beli társainknál gyorsabban telik az élet, így teljesen megértjük, hogyha csak random hobbiszinten érnél rá, nekünk most az a fontos, hogy egyáltalán nyitott lennél-e bármire a mi kis világunkban
Kérlek, hogy egy válasz-hszben jelezd, hogy partner lennél-e a folytatásban, és azt is, hogy régi karival térnél-e vissza (és melyikkel).
Igény szerint alkalmi játékra bármely karakteremmel el tudnátok csábítani magamat ismerve, állandóbb jelleggel meg majd kialakul. Van pár jelentős pozícióban maradt karakterem, akiknek a helyzetét tisztázni érdemes mindenek előtt. Jelenleg úgy vélem Will és Emily, mint Protektor és Vérvonalfő a fixek.
Már évek óta vártam ennek a posztnak a megírását, úgyhogy mindenképpen jönnék!!!! *__* Azt nem tudom még kikkel, lenne-e új, de userként mindenképp fix lennék. A többi alakul
*Szolid sikítással megérkezik.* Mint opció, abszolúte imádom, bár nem tudom időm/erőm mennyi lesz hozzá, de mindenképpen szeretnék jönni. Emmával mint vérvonalfő, biztosan, de ha valaki szeretné valakimet, már azt sem tudom, hányan voltak… akkor szívesen leporolok bárkit.
A napokban az eventen kívül, nyilvánosan is ki fog kerülni majd egy csábító meghívó, hogy azokhoz is eljusson, akik az Event posztjait nem látják
A magam részéről:
- Cas: adminkodni és vérvonalkodni, ha szükséges - Denaali: elkapható, ha valakinek szüksége van rá - 1-1 reagos kameózást, akármit vállalok szerintem igazából bárkivel, de a világért sem nyitnám ki teljesen Pandora szelencéjét *Dimi kikacsint*
Ezen felül én magam is egy új fix karaktert fogok hozni, akivel elég konkrét elképzeléseim vannak, de egyelőre még nem spoilerezek
Én is mindenképpen szeretnék jönni! Mostanság elég sűrű az élet, de a lelkesedés az bőven van. Payne és Sarah mindenképp jönne, esetleg Mike, de idővel majd úgyis jobban látom, mi fér bele.
Abie-vel szeretnék mindenképp, esetleg Misha, ha van rá igény, de igazából akire szükség van, leporolhatok bárkit... vannak egy páran, úgyhogy szerintem még alszok rá párat, csak épp elég fárasztó időszak van itthon a minimanókkal O.O Az új karakter most nem valószínű, de ki tudja, soha ne mondd, hogy soha...
*előszedi az ásót...vagy inkább a bobcatet* Naaagyon sokszor gondoltam Rátok, és naná, hogy jönnék. Dotton elgondolkozom, de Ronyt szivesen kiásom, ha lenne rá igény, és megállja még a helyét dee akár egy új karakter is kipattanhat a fejemből. Ezt még végig kell gondolnom
Rebecca Morgan
I. Informátor
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 36
◯ HSZ : 1060
◯ IC REAG : 965
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Bal kézfején és ujjain tetoválás. Tollak háttérben farkasfej, nyílhegy és telihold.
Hú, de örülök ennek a hírnek, olyan sokszor gondoltam ide Persze, jövök, bár elég rendesen el vagyok foglalva, de ide szorítok majd időt. Két karakterem van, Rebeccán kívül még Catherine Benedict kisfarkas. Attól függően, hogy az ő életükből ki jön vissza, aktiválom mindkettőt, egyelőre szellősen.
Én is nagyon szeretnék visszatérni. Most valamiért azt érzem, hogy Xavier lenne a biztos pontom... a jelenemben Ő áll a régiek közül hozzám a legközelebb. Mivel nem akarok tovább nyújtozkodni annál, mint ameddig a takaróm ér, ezért mellé maximum egy karaktert fogok bevállalni... de azt még nem tudom, hogy leporolok-e valakit, vagy újat alkotok. Inkább kevesebbet tartok, de azt aktívan. Szóval az biztos, hogy az Őrzőket erősíteni fogom!! ^^
Én is jönnék vissza, egyelőre csak félig-meddig kívülálló Paul szerepében. Aztán meglátjuk, hogy engedi idő/energia a többiek visszahozatalát, esetleg új karaktereket.
Muhahha... mint user, olyan vagyok mint a bumeráng, de szívesen felnézek és szockodok. Játék szempontjából nem leszek szuper aktív, de Benjie-vel majd gondolom el lehet vinni trollkodni egy kört. Amennyire tudom más régi karakterem nem is létezik már, szóval nem szándékozok senkit kiásni.
Sziasztok Visszatérnék, ám csak egy karaktert vinnék, akit majd szeretnék beharaptatni. Mivel Mattias drága meghalt, nem tudom az idő alatt felszabadult e a pb-e. Marad: Jamie Waldorf (új pb keresés alatt)
Szuper! Kiolvasztottam Jamie-t, elvileg már szép barna Ha meglesz az avi, kérlek, hogy majd az avatarfoglalóban jelezd és akkor az is le lesz adminisztrálva
Felmerült az ötlete annak, hogy a korábbi játékvezetőket és kapcsolati listákat egy újfajta felállásban tároljuk. A kreatív sarokhoz hasonlóan minden játékos igényelhet magának a Személyes Részlegen belül játékosi névre szóló témakört, amit kedvére tölthet meg tartalommal.
Amennyiben valaki szeretne élni a lehetőséggel, kérem engem keressen PM vagy messenger elérhetőségen és intézzük a dolgot!