"Szép jó napot Mr... vagy Miss? Áh, teljesen mindegy. Engem nem érdekel, hogy ki maga, mit csinál és hogy néz ki. Engem egy dolog érdekel, de az mindennél jobban. Mégpedig az, hogy a munka, amit kiszabok magára, végre legyen hajtva, érti? Én megmondom, hogy mit és kivel, maga pedig nem kérdez,nem ágál, csak csinálja, mert ez a kötelessége. Nos... Vállalja a feladatait, vagy sem? Vagy megelégszik annyival, hogy van egy szakmája, de nem kap semmilyen munkát? Tanul, de a büfézésen kívül másra nem telik? Én nem vagyok kispályás. Megadom magának a lehetőséget, önnek csak annyi a dolga, hogy teljesítsen. Mégpedig jól."
Az Igazgató úr meglehetősen egyenes ember, nemde? De be kell, hogy valljam, én egyetértek vele. Egy újabb fejlesztés, egy újabb lehetőség Tőlünk, Nektek. Ez nem kaland, itt nincs mesélő, itt pusztán az Igazgató van, aki feladatot ad. Természetesen az Igazgató mögött ott vagyunk mi,a Staff, akik egy-egy ötlettel-feladattal igyekszünk a karakterek polgári hivatásának működését elősegíteni.
Unod, hogy nincs játékötleted? Fárasztó már, hogy kocsmákban ismerkedj össze egy új játékossal? Akkor jelentkezz, és mi olyan testhezálló feladattal látunk el, ami Téged is szórakoztat, és egyúttal remek játékalap lehet egy ismerős, vagy ismeretlen karakterrel a játéktéren.
Neked csak annyit kell tenned, hogy ebben a topicban jelentkezel munkára, és mi már adjuk is a feladatot. Egyetemisták számára házi feladatot, beadandókat, vizsgafeladatokat is kiosztunk.
Néhány társadalmilag elfogadott szakma, csak hogy lássátok, kikkel is mozogtok együtt a játéktéren:
- Könyvelők, edző, egyetemi tanárok, biológusok, ingatlan befektető, túravezető, festő, kutyatenyésztő, sportvállalkozó, hajóács, zenész, vállalkozók, üzletemberek, szociális- és gyámügyi előadó, rendőr, lövészoktató, kocsmatulajdonos, pincér, újságíró gyakornok,
Ezeket tanuljátok az egyetemen: tengerbiológia, újságírás