Viridiana Anne O'MedleyHarcos KARAKTERINFORMÁCIÓK ◯ Kor : 107
◯ HSZ : 38
◯ IC REAG : 33
◯ Lakhely : Fairbanks
|
Re: Súlyzók // Hétf. Jan. 19, 2015 6:36 pm | |
| Jól van, értjük egymást. Ugyan nem mondtuk ki, tisztáztuk, ki miféle, és honnan való. Ez sosem árt. Mikor kijelenti, hogy nem fog nekem esni, látszólag nem mozdulok, azonban teljesen ellazul a bensőm. Ha ezek ellenére nekem ugrik, akkor… Túlságosan is veszélykedvelő vagyok mostanság. Nem igazán érdekel. Legalább egy csapásra végem lenne, mint ahogyan a férjemnek anno. Meglep a gondolat, hogy az öngyilkosságon eddig még nem igazán gondolkoztam el. Minden bennem volt az élni, a küzdeni akarás, és nem is akármilyen szinten. Eddig mindig tűrtem. Most belegondolva… Miért éri meg tűrni? Az a gond ezzel, hogy amíg a kérdésre nem tudok egyértelmű, és megerősítő, „Azért, mert…” választ adni, addig nem is leszek előregondolkodó. Addig úgy fogok járni, mint a minap, hogy egy ismeretlen farkassal kötök ki egy hideg házban, teljesen kiszolgáltatottan. Furcsa érzés, amikor az életed más kezében van. Az addigi szép, barátságos mosolyom eltűnik, amikor elhangzik a „fajtád” szó. Ez sérti a fülemet, egy farkasra se mondanám ezt, nemhogy egy emberre. Az őrző ember, csak egy pici plusszal rendelkezik. Nem szeretem ezt a kifejezést. Felállok, és a férfi mellett lévő fekpadra ülök le. Felé fordulok, jobb lábam elfektetve, térdemet behajlítva rakom fel, a balt pedig kinyújtva. Így a combizmaim nyújtva vannak, de nem nagyon. Már nem vagyok annyira hajlékony, mint régen, bár így is bőven egy átlagos ember fölé kerekedek. Laza testtartással fordulok felé, és nézek szemeibe bele. Arcom kissé komor, nem tetszett az utolsó szó, ami elhagyta a száját. - Hallgatlak – mondom neki. Nem fogok magázódni, teljesen felesleges. Ha nekem fajtám van, akkor én egy állattal nézek szembe.
|
|
KARAKTERINFORMÁCIÓK ◯ HSZ : 7347
◯ IC REAG : 8944
|
|
|
|