A gatyába rázás első és legfontosabb lépése, hogy tudjuk, kivel-hogyan számolhatunk. Más oldalakon ezt aktivitás mérésnek nevezik, de lényegében arról lenne szó, hogy örömömre szolgálna, ha mindenki nyilatkozna, hogy szerepel-e a tervei között részt venni az oldal feltámasztásában, és ha igen, akkor melyik karakterét szeretné a harctérre hozni, és esetleg melyiket nem.
Kérlek titeket, hogy szóljatok hozzá a témához és ebben jelezzétek, hogy szeretnétek-e még játszani és ha igen, melyik karakteretekkel! Fogalmam sincs,meddig él a mérés, majd még kitalálom, de terjedjen a hír itt, msn-en,fészen. Akik nem jeleznek majd (szerintem 2-3 héten belül), azoktól megválunk egy tisztogatás folyamán, rendet rakok, hogy szép tisztaság és áttekinthetőség legyen
Ők maradnak
Castor Shane S. Grandmore Deirdre O'Connor Yetta Nacrosh Silas O'Reilly Asher Maron William Douglas Eden Sinclair Emily Hart Christina Dawson Shila Yeskel Raffaello De Luca Anya Suresh José Vicente Sánchez Benjamin de Maupassant Hugh 'Salem' Miller Alice Danielle Lavant Masako Saito Isabelle Davis Paul MacMurth Ash O'connor Andrew Hutchinson Wali Stormborn (?) Dorothy Caine Aaron Holloway Nate Rochwood Max Richardson Sedna Stormborn Katharina Kadaverin Kelly McDavson Caleb Mandel-Schwarz Olen Nacrosh Maggie Polley Jezebell C. Arquette Jake Westmoreland Ares Creon Duncan Corvin Dominic Santoro Amber Warren Ian Matthew Vaughn Milagros Villanueva Allegra Flemming Cassandra Crowley Darren Northlake
Ők pihiznek Dana Carpenter-Berger (?) Charles Esthen Jamie D. Hayes Eva Graham Kendra Kaye Vaughn Sheila S. Grandmore (?) Jean-Claude de Molay Evangeline Montelini Dustin A. Cooper Nikolai J. Vladik Zéphyrine Villehardouin Vincent d'Arc Tara O'Ryan
Ők távoznak Robert McCaine (?) Cain di Notte Mika Bayle Rowen O'Dowood Carmen Valencia Rachel Hoylt
A hozzászólást Castor összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 01, 2012 10:37 am-kor.
Nah akkor néhány apró modósítás most hogy aludtam rá néhányat. Szeretném megtartani Cassandrá és Sheilát is, habár majd igényfüggő lesz mennyire sok játék gyűlik fel velük, de valamennyit mindenképp játszanék. A másik szeretném lecserélni Kat aviját, mert megtaláltam az igazán hozzá tartozó fagyos hercegnőt Lana del Rey személyében (a szőke változat) szóval ha valamelyik aranyos staff megtenné, hogy átírja nekem, ha lehet, akkor megköszönném.
Nah akkor közkivánatra kicsi Cassie is visszatér és mivel eddig ezt nem tettem meg bediktálnám a pár kis mesterszavam, hogyha valaki lenne kedves majd beállítani nekem. ^^ Gyógyítás, Bénítás, Szellemkéz, Gondolatolvasás, Érzékelhetetlenség, Manipuláció.