Whiiii, már hiányoztok nagyon, viszont A helyszínjavaslatban nem vagyok túl kreatív, de én maradnék drága fővárosunkon belül Az időpont meg eléggé hatalmas kérdőjel, az biztos, hogy december 22-től 29-ig országhatáron kívül leszek. Előtte viszont elvileg minden hétvége jó, gyakorlatilag meg szűkítsen a társaság kicsit, és akkor én majd szabadnapot veszek ki arra a napra xD
Naaaa itt az én kis topicom. Tehát nézzük csak, a helyszín nekem is mindegy, habár a pénztárcakimélőbb megoldásokat én is előnyben részesítem, ahogy Ash említette volt. Tehát ne luxuétterembe menjünk, de amúgy mir ist egal. Nos nekem a dec. 16.-a nem jó, meg ha jól látom addig nagyon Ashnek sem, habár nem tudom mikortól van pontosan a három hét. A dec 8-9 beleesik még? Dotty 22.-én már elmész, vagy akkor még vagy? Vagy nem tudom mikortól van őszi szünet, de akkor jó nekem hétköznap is, amúgy elvben a hétvégén preferálnám. Tessék jó sokan nyilatkozni és jönni is.
Természetesen rám lehet számítani a találkozón! Elvileg mindig ráérek, és egyben soha xD Szóval én általában mindig az utolsó pillanatban tudom meg, hogy mikor milyen programom van, tehát ha veletek sikerül lefixálni, akkor le tudom foglalni az időpontot, feltéve, ha más nem jön közbe (pl suli - ami szeret előszeretettel szombatonként is oktatást tartani az utóbbi időben).
Helyszínileg nekem is teljesen mindegy, én megyek veletek mindenhova, kivéve, ahová szoknyát és magassarkút kell felvenni, mert az blöh
Én nagyon, de nagyon szívesen találkoznék már mindenkivel in user in real life. De jelenleg Pécsről esélytelen, hogy elutazzak bárhova, kivétel ha nem Siófok a hely és nem barátomhoz megyek. Anyagilag nekem húzós a teljes áron való utazgatás.
Szóval... mondok egy merészet, és én azt javaslom, hogy jöjjetek le Pécsre. Annyi jó hely és programlehetőség van itt nálunk, a korizástól kezdve a bowlingig minden... amit közösen pár garas összedobásával meg tudnánk valósítani az útiköltségeteken kívül.
Na, mit szóltok? Nem kell mindig a nyüzsgő fővárosban talit tartani, néha jót tesz ám máshová is ellátogatni.
//Ha végül ismét Pesten lesz a tali, sajnos én bármennyire is szeretnék részt venni, megint a "sajnos nem jön" kategóriába leszek sorolandó.//
Háááát Chris sajna én szerintem most tuti nem tudok annyit húzni a derékszíjon, hogy lejussak Pécsre, sorry, majd talán nyáron tarthatunk arra valamit, ha gondoljátok.
Szóval lehet felkoncolni, de részemről egy minitalira szavaznék Pesten. Csak az időpontot kérdezném azoktól, akiknek ez jó lenne. Karácsony után esetleg ha addig nem jön össze? Ünnepek között mondjuk ráér valaki, vagy az húzós?
Akkor felélesztem a topicot. Nekem a 27 nem jó, de a 26 úgy néz ki, hogy igen.
DE MOST ITT EGÉSZEN MÁSRÓL LESZ ÁM SZÓ :'DDDD
Szóval egy random flashmobra invitálok mindenkit, aki érdekelt lehet a témában.
21-e péntek. 14:00, 15:00 óra környéke. Vörösmarty tér, vagy jobb, ha van. éééés FORRALTBOROS nyamiság.
Csak egy villámrandiként egy kis hangolódás itt a nagy hideg előtt. Az ötletgazda Dotty, én pedig támogatom, mert péntek délutántól akár meg is halhatok, és igazán megérdemlem, hogy egy kicsit lazuljak a kedvenc pajtásaimmal