ÁÁÁÁÁÁLLLLLLLAAAAAATTTTIIIIIII JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ !!!!!! Én sötét fórum párti vagyok, az előző style túl sárga volt nekem. Terveztem is egy röpke, óvatos javaslatot írni nektek arról, hogy gondolkoztatok-e már más színekben. Csak még fogalmaztam, mert féltem, hogy sértésnek vennétek
köszönjük az igen kellemes visszajelzést! Reméljük, hogy az ide tévedő vendégeknek is tetszeni fog, és maradásra bírja őket. Nem sértettél volna meg, mi nem vagyunk olyanok ^^ Hehe De ha bármi gond van, jelezd te is
Galaxy tab 10.1-en szét van csúszva, nem tudom használni a chatet :'( Az ablaka, a jelen lévő tagok, meg a belépés a helyén van, de az üzenetek, az üziablak, egyebek fel vannak csúszva a lap tetejére, a képre, de írni nem tudok bele o_O Arrrgh, majd ha hazaértem megnézem :-|
Nos, nem tudom, hogy mennyit számít, de nekem Androidon (Galaxy Mini) gyönyörűen működik az oldal, szóval passz, hogy Tabon miért olyan csúnya. Fennáll még a probléma?
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy avatarként én egy olyan lányt szeretnék betenni akiről igaz rengeteg kép van, de nem tudok nevet hozzátenni, mert nincs megírva. Azt is felhasználhatom, vagy jobb lenne valami megnevezett híresség?
Természetesen felhasználhatod, de lehet, hogy ki is tudom deríteni neked, hogy ki szerepel a képen Egyébként ilyen esetben Ismeretlen Modellként kerül be a játékos az Avatarfoglalóba Ha van kedved/időd, gyere chatre, és meg tudunk beszélni mindent!
Castor
Alice Danielle Lavant
II. Gyógyító
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 37
◯ HSZ : 613
◯ IC REAG : 616
◯ Feltűnést kelthet : Hiányzik bal lába térd alatt (protézist hord)
Jaaaj most vettem észre, hogy a megadott születésnappal a kari 26 éves...(Ebben sosem voltam jó) Szóval lehetne egy évvel fiatalítani? 1986 helyett 1987 kellene
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha egy embert beharapnak, akkor a farkasa révén vagy a változások következményeként elképzelhető e, hogy megváltozik a nemi identitása vagy sem?
Nos, ezen még nem gondolkoztam. Ám, ha azt esszük alapul, hogy a farkas akár az egész viselkedést, személyiséget, stb... megváltoztathatja, akkor szerintem ezt is ki lehet játszani.
Öööö... nem tudom, hogy hol kérdezzem ezt meg, de... lenne egy olyan kérésem, hogy az Augusztusi és a Szeptemberi játékösszesítőket nyissa meg valamelyik admin, hogy bele tudjuk írni hogy milyen új játékba kezdtünk az adott hónapokban. Előre is köszi.
Bocsánat, hogy közbeszólok, de pl nyárra nem lett volna elég egy "nyári játékok" topic? Most már talán ébredezik a banda, de nyáron mindenhol ubiszezon szokott lenni játék téren így szerintem felesleges hónapokra bontani.
No jó, ha már ekkora érdeklődés övezi ezt az összesítő topikot, akkor megszólalok, mint felelős vezető
Az Összesítő topikok ötletnek remekek voltak, de egyáltalán nincs kapacitásunk az összegzésére,rendezésére, így hamarosan (mikor lesz időm és energiám aktuílizálni az oldalt) kivezetésre kerül ez a funkció
Christy, ha szeretnél még írni a ehaviba, megnyitom neked, mert megpróbálom a már beleírt infókat összegezni majd a megszüntetésnél, hogy ne menjen kárba a munka, amit ti játékosok belefektettek (de egyébként igazad van, Will )
No jó, ha már ekkora érdeklődés övezi ezt az összesítő topikot, akkor megszólalok, mint felelős vezető
Az Összesítő topikok ötletnek remekek voltak, de egyáltalán nincs kapacitásunk az összegzésére,rendezésére, így hamarosan (mikor lesz időm és energiám aktuílizálni az oldalt) kivezetésre kerül ez a funkció
Christy, ha szeretnél még írni a ehaviba, megnyitom neked, mert megpróbálom a már beleírt infókat összegezni majd a megszüntetésnél, hogy ne menjen kárba a munka, amit ti játékosok belefektettek (de egyébként igazad van, Will )
xD Csak én vagyok ilyen kis pedáns kiscserkész asszem, hogy mindig beírom a játékkezdést meg hogy mi történt a karival. xD Szóval miattam nem kell ezzel pluszmelót csinálni magadnak Jake. Nálam a játékvezetőben amúgy is fel van tüntetve, hogy épp hol és kivel játszom. De ahogy érzed. Ha mégis nyitsz topikot (mert rajtam kívül is kezdtek játékot pl. októberben) akkor én tuti beírom az én részemet.
Most lehet megkapom, hogy vak vagyok, de egyszerűen nem lelem a kérdésemre a választ a topikokban. Az őrzőknek van az emléktörlés képessége, erről egy picit bővebb leírás van esetleg valahol vagy valóban nincs feltüntetve az oldalon? Ehhez kapcsolódóan pedig, amennyiben valóban nincs róla említés; A kitörölt idő(k) helyére képesek hamis emlékeket elültetni, vagy csak ürességet érez a varázslat alanya és később összezavarodik, amint ráébred, hogy valami nem klappol a fejében? Milyen régre visszamenőleg és mennyi mindent tudnak kitörölni, akár az egész életet is az illetőnek? Elnézést, ha egy vakondéval ér fel a látásom, csak megakadtam az et-mben és szükségem lenne erre az információra a folytatáshoz. ^^ Előre is köszönet bárminemű válaszért!
Egyelőre még nincs nyilvánosan elérhető leírás, ezt a tervezett "felújítási" munkálatainkkal egy időben szerettük volna közzétenni. Én nem vagyok kompetens a témában, de jelzem a kérdést a csoportvezető felé, aki remélhetőleg még a mai nap folyamán tájékoztat majd privát üzenetben.
Üdvözletem! Azt szeretném kérdezni, hogy az én karakterem, amit meg szeretnék alkotni az egy olyan egyed lenne, aki nem vérfarkas, hanem farkasvérű - vagyis csak lupus alakja van - és éppen Fairbanks-ba költözne. Magyarán bedobnám a farkasvérű karakterem a vérfarkasok közé. Izgi lenne. Ilyet lehet vagy felejtsem el? Illetve mindenképpen kell előtörténet vagy lehet az, hogy majd játék közben kiderül?
a North Star világán belül arra sajnos nincs lehetőség, hogy egy ilyen típusú karaktert alkoss meg. Azonban alternatívák természetesen akadnak, amivel esetleg ezt a fajta koncepciót ki tudod játszani, azonban ha ez nem felel meg, akkor sajnos nem tudunk segíteni.
Mindenképpen vérfarkasnak kell lenned. Azonban a fajleírásunkon belül akad egy aprócska részlet, amely a Vérfarkas karakterek egyik súlyos büntetéseként van jelen: amennyiben egy vérfarkas igazi, vadon élő farkast öl, úgy ebbe a bizonyos, általad lupus alaknak nevezett formába kerül annyi időre, amennyi a meggyilkolt farkasnak még hátra lett volna az életéből (hónapok - évek). Ilyenkor nem képes emberré visszaváltozni, sem pedig a többi (teljes vérfarkas, humanoid) alakját felvenni.
Bárhogy is határozol, a döntésed függvényében - amennyiben szeretnél nálunk játszani - mindenképpen kötelező az Előtörténet megírása, hiszen ez a játékba lépés alapfeltétele mindenki másnál is.
Bízom benne, hogy valamelyest a segítségedre lehettem, ha esetleg bármilyen konkrétabb dolog felmerülne, akkor keress nyugodtan Privát Üzenetben és amint lehetőségem lesz rá, válaszolok.