Sziasztok! (más hely híján ez ide kerül, de itt is ugyanazt a célt szolgálja, szóval...)
Visszatérnék játéktérre, igaz csak Asamival és sima falkatagként, ha ez megoldható (ha kell valakinek pm, hogy 1 éven át merre járt Asami, hát küldök, azon ne múljon). Belerázódtam az új munkahelyemre, kaptam jövőévi munkabeosztást és akad elég sűrűn időm az oldalra. Így újra bevetném magam közétek. Az év végi munkás összeruccanás is megvolt, szóval időm mint a tenger jelenleg… és amint látom sok minden történt, szóval gyorstalpalót is elvégzek jó lesz visszarázódni... (persze ha visszajöhetek)
Jöhetsz, hogyne jöhetnél. Falka kapcsán, mivel a babakék szekciót erősítetted, a hegyi farkasokhoz tennélek vissza. DE! Kérlek Nessa O'Brien részére küldj egy rövid összefoglalót, merre jártál, mire gondoltál a karakter kapcsán és egyeztessünk, hogy ez mennyire járható IC a falkába való visszatérésed kapcsán.
Üdv újra itt! Hárt
Rebecca Morgan
I. Informátor
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 36
◯ HSZ : 1060
◯ IC REAG : 965
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Bal kézfején és ujjain tetoválás. Tollak háttérben farkasfej, nyílhegy és telihold.
Remélem ide illik. Nézegettem a tartozásaimat és észrevettem, hogy a Házak-lakások topic Fairbanksben egészen érdekes utolsó beírást mutat. Először Egon januári reagját mutatta, pedig azóta lement már két kör, mikor visszaléptem, már Alignak egy másik zárás bejegyzését. Nem tudom, hogy más főtopicnál is így van-e csak gondoltam jelzem.
Köszönjük a jelzést, Becca! Jól láttad, sajnos néhány napja volt egy kis zavar a huforum jóvoltából és nem minden reag látszódik elsőre, csak ha ráfrissítesz. Úgy tűnik ezek szerint még nem állt helyre a rend az erőben, de ne aggódj, semmiféle reag nem tűnt el, csak bujkálnak kicsit.