Íme a pillanat, amikor a pökhendi kis Roninod irányítja az Alfádat. Háromszor láttam ezt a filmet, de nekem csak most esik le xDDDD Rajongóknak az elejétől, érdeklődőknek 2:50-től ajánlott xD
bedobom ide is, mert miért ne dobnám be ide is, ha már kész lett és király. (az egészséges exhibicionizmus határait feszegető karakterhirdetésünket láthatták.)
NS párjai disney dalokon keresztül (Az iszonyatosan izgalmas munka közben jutott az eszembe, már nem is tudom, hogy hogyan és miért, de az biztos, hogy segített túlélni a napot! A választásokra nem tudok okot mondani. Egyszerűen úgy éreztem, hogy ez ők! )
Még néhány hónappal ezelőtt volt szerencsém a Wolf Children nevezetű kis vérfarkasos történethez. Japán alkotás, 1 részes film, hihetetlenül édes, megható, szeretni való, megtekintéséhez minimum 1 db 100-as zsepi beszerzése ajánlott. (Kilának 2, mert: )
A történet pedig röviden: egy ember nő és egy vérfarkas férfi egymásba szeretnek, két apróság születik, amikor az apuka váratlanul meghal. Vajon hogyan boldogul, neveli a gyerekeket a későbbiekben az anyuka, miután kiderül, hogy mindkét lurkó örökölte a vérfarkas géneket? Hogy élik meg a gyerekek azt, hogy valójában farkasok, hogy sikerül beilleszkedniük az emberek világába?
spoiler veszély! Annak, aki kedvet kapott hozzá és megnézni, legalul ott egy link, magyar feliratos online verzióhoz. Akit meg annyira nem fogott meg a történet, csak szeretne pár percnyi cukiságot, vagy olvadozni azon, hogy milyen aranyos és megható, annak meg itt van az alábbi két videó :3
Ha pedig valaki kedvet kapna hozzá, itt fent is van magyar felirattal ^^ Wolf Children