Szerző Üzenet
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 324
◯ HSZ : 838
◯ IC REAG : 826
◯ Lakhely : Fairbanks
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 169
◯ HSZ : 235
◯ IC REAG : 188
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 97
◯ HSZ : 144
◯ IC REAG : 90
◯ Feltűnést kelthet : Kifogástalan "merev" eleganciája, jobb keze csuklóból hiányzik.
Re: Zenék-Videók [ARCHÍV] // Pént. Aug. 22, 2014 12:06 pm Castor vérvonalat tévesztett
(ha nem onnan indulna,
13:50 től van a lényeg)
VIDEO
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Feltűnést kelthet : Kifogástalan "merev" eleganciája, jobb keze csuklóból hiányzik.
Re: Zenék-Videók [ARCHÍV] // Kedd Aug. 26, 2014 8:29 pm Szinte még be se rendezkedtem Fairbanksben, de az egyik Első (
Rowena drága) már nyakon is öntött egy vödör jeges vízzel. Na én ezt nevezem méltó(?) fogadtatásnak!
VIDEO
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 61
◯ HSZ : 520
◯ IC REAG : 577
◯ Feltűnést kelthet : sötétszínű "Columbo" kabát
Re: Zenék-Videók [ARCHÍV] // Szer. Aug. 27, 2014 12:19 am Ha már előjött ma az Ice Bucket téma, Palomával összeszedtünk néhány vidit
Caleb James Hattie Ashley Daniel Mark Grace Tipvigut Daryl Oliver Xavier Gabriel Adam (no comment) Faye Eeyeekalduk Abie Naomi Tazanna Biisa Karyn Emma William Yvonne Rúben Josephine Nora Eska Deirdre Olivia és Kirill Felipe Noah Steven Dana Milos Eleanor Robert Kaskae Nicholas Kyle Balázs Roxan Thomas NathalieUpdate Paloma
KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Zenék-Videók [ARCHÍV] // Kedd Szept. 02, 2014 11:33 pm Köszi Ellie a képet... Hálám üldöz!
VIDEO
after: *elbújik a protektor elől*
KARAKTERINFORMÁCIÓK
KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Zenék-Videók [ARCHÍV] // Hétf. Szept. 22, 2014 10:34 pm Oké. Értem én, hogy már 87 vagyok, na de azért ennyire nem tartom magam rosszul, és odalent sincsenek problémáim, ha már négy gyereket összehoztam...
VIDEO
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 266
◯ HSZ : 215
◯ IC REAG : 219
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 40
◯ HSZ : 184
◯ IC REAG : 135
◯ Feltűnést kelthet : extravagáns ezüst színű Aston Martin DB9 sportkocsija
Re: Zenék-Videók [ARCHÍV] // Csüt. Szept. 25, 2014 2:25 pm Igen, igen... tudom, tudom... még mindig le vagyok ragadva a témánál... bocsi, de ez annyira LOL, hogy muszáj volt megosztanom... XDDD VIDEO
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 825
◯ HSZ : 311
◯ IC REAG : 336
◯ Lakhely : Fairbanks - Viktoriánus kúria
Re: Zenék-Videók [ARCHÍV] // Kedd Okt. 07, 2014 10:07 pm Eskámnak a játékunk margójára.. honnan is jön a gif, ugyebár
VIDEO A 100. reagom. És ő kapja a 101.-et (is) ;D
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 35
◯ HSZ : 1289
◯ IC REAG : 1194
◯ Feltűnést kelthet : Lépten-nyomon csetlik-botlik :D
Re: Zenék-Videók [ARCHÍV] // Csüt. Nov. 13, 2014 3:12 pm Ha már a polyvore is áldását adta ránk, nem tudom kihagyni eme ziccert sem. Ma meglestük a filmet a kismanómmal (ő igazából rohangált), és egyszerűen nem bírtam nem párhuzamot vonni.
Igazán édi félnótás
VIDEO
KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Zenék-Videók [ARCHÍV] // Csüt. Nov. 13, 2014 4:49 pm Ez viszont nem túl témába vágó, de... Azt hiszem, tényleg nagyon sok(kkkkk) volt Nasika szadizása és az ikerlányok együttese már így is épp eléggé kibogozhatatlan agytekervényeimnek xDDDD
(hát ez így csúnya... alul a fekete felirat azonban link, szóval ott lehet megtekinteni xD)
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 38
◯ HSZ : 277
◯ IC REAG : 292
◯ Feltűnést kelthet : Fehér "Honda VFR800 ABS" típusú motorral közlekedek
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 363
◯ HSZ : 2044
◯ IC REAG : 2414
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 40
◯ HSZ : 184
◯ IC REAG : 135
◯ Feltűnést kelthet : extravagáns ezüst színű Aston Martin DB9 sportkocsija
Re: Zenék-Videók [ARCHÍV] // Kedd Dec. 02, 2014 11:53 pm Rahimka jó kölyök. Rahimka beült a sarokba, és játszik a banánnal...
VIDEO
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 840
◯ HSZ : 401
◯ IC REAG : 486
◯ Lakhely : Fairbanks (#71637D)
Re: Zenék-Videók [ARCHÍV] // Csüt. Dec. 04, 2014 12:14 pm Marcusnak szeretettel, mert alapot ad arra, hogy aktuálisnak érezzem a Kilavidimet. XD A videó utolsó mondatát ajánlom figyelmébe. Bár azon még én sem gondolkoztam, hogy mi van akkor, ha éppen családtag az illető, de azért.... úúúú.VIDEO
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 30
◯ HSZ : 127
◯ IC REAG : 93
◯ Lakhely : A gépem vagy egy süti előtt megtalálsz
Re: Zenék-Videók [ARCHÍV] // Csüt. Dec. 04, 2014 4:28 pm Buli érzés, buli hangulat, extázis. Sam módra. Zenei aláfestés...
VIDEO
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 842
◯ HSZ : 383
◯ IC REAG : 327
◯ Feltűnést kelthet : farkasom teljes szemgolyója ébenfekete
Bastian B. Baiyard Vérvonal Alapító
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 837
◯ HSZ : 180
◯ IC REAG : 152
Re: Zenék-Videók [ARCHÍV] // Vas. Dec. 14, 2014 11:02 pm Ha már hókígyó ...
Tipi figyelmébe különösen ajánlom
3:05-től érdemes nézni onnan van a lényege ^^
VIDEO
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 438
◯ HSZ : 75
◯ IC REAG : 58
◯ Feltűnést kelthet : Bal vállon egy tetoválás
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 128
◯ HSZ : 95
◯ IC REAG : 67
KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Zenék-Videók [ARCHÍV] // Szer. Dec. 17, 2014 4:55 pm Azt hiszem, hogy most érkezett el az ideje, hogy ezt a számot ajánljam szeretettel Norának, Aleeshának és Anicának... egyszerre.... xDDDDVIDEO
Bastian B. Baiyard Vérvonal Alapító
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 837
◯ HSZ : 180
◯ IC REAG : 152
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 438
◯ HSZ : 75
◯ IC REAG : 58
◯ Feltűnést kelthet : Bal vállon egy tetoválás