Valaki esetleg egy aláírást össze tudna hozni nekem? ^^ Mindenképpen valami kicsit élénkebbre, vibrálóra gondoltam, ami jelzi, hogy bármennyire is nehéz dolgokon ment keresztül a kari, annak ellenére nem vesztette el a reményt. Szóval inkább olyan bohókás, kedves, bájos aláírás illene hozzá. Előre is köszönöm, ha akad egy vállalkozó szellemű egyén.
Valaki esetleg egy aláírást össze tudna hozni nekem? ^^Mindenképpen valami kicsit élénkebbre, vibrálóra gondoltam, ami jelzi, hogy bármennyire is nehéz dolgokon ment keresztül a kari, annak ellenére nem vesztette el a reményt. Szóval inkább olyan bohókás, kedves, bájos aláírás illene hozzá. Előre is köszönöm, ha akad egy vállalkozó szellemű egyén.
Még múltkor találtam egy jópofa tutorialt aláírásokhoz, amit ki akartam próbálni... nos, ez lett a végeredmény
Olyan szép aláírásokat látok az oldalon, hogy lassan már megesz a sárga irigység. :DSzóval szeretnék kérni én is egyet Payne-nek, vagy valamelyik karimnak. ^^Ha netán akadna egy unatkozó egyén, aki szívesen csinálna nekem ilyet, annak nagyon-nagyon örülnék és ígérem, meghálálom majd valahogy. (vagy lehet kérni cserébe valamit ) Szeretem a meglepetéseket, de ha a kedves vállalkozónak nincsen ötlete, akkor írjon rám és ezer örömmel adok támpontokat. ^^ Előre is köszönöm!
Megkésve bár, de törve nem... Nem tudom, mennyire tetszik, nekem nagyon, meg Dének is, mert zsűriztettem... És kapsz hozzá egy dalt is, mert olyanom van (ebből van az idézet is)
Bocsánat, hogy se idézet, se semmise, de igazából elég kevés fogalmam van a kariról, ettől függetlenül az ismeretek hiányában inkább szeretett gyermekedhez nyúltam képileg, és összehoztam ezt:
És mivel általában mindig párosával csinálom az ilyeneket (najó, nem mindig, de volt már rá precedens xD), ezért grátisznak egy inverz is reppen Yvonne számára.
Remélem, hogy azért lájk, meg minden - bár a csajokat Abi viszi igazán jól xD -, ha valami nemokés, csicseregj rám, még tudok változtatni.
Tudom, nem lett nagy szám és megígértem, hogy majd összebeszélünk, mielőtt csinálok valamit, de kicsit szöszöltem és ez sült ki belőle. Ha nem tetszik, majd csinálok másikat.
Valakitől szeretnék kérni egy igen egyszerű, képes, neves kezdő öh kódolást (vagy nem is tudom minek lehetne nevezni, amit az első posztban teszünk ki) Túl sok elvárásom nincsen. A színek is lényegtelenek, mert max azt átcserélem, annyit azért én is tudok
Köszönöm
Alice Danielle Lavant
II. Gyógyító
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 37
◯ HSZ : 613
◯ IC REAG : 616
◯ Feltűnést kelthet : Hiányzik bal lába térd alatt (protézist hord)