szerintem Nicholas csinálta, hiszen ő emlékszik rám a legjobban azokból az időkből. Más magyarázatot igazán nem tudok elképzelni amellett, hogy igazán kedves és bájos gesztus, lepirulnak a füleim xDDDD
Habár már megtaláltuk Kilaun szobáját, de az az esti chat beszélgetés után erről a képről egyből te jutottál eszembe. Jó lenne, mi? (amúgy meg bitang jól néz ki *-*)
Nicholas Strauss
Falkatag
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 360
◯ HSZ : 499
◯ IC REAG : 502
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : sérülések a testen, tetoválások által elrejtve, a lenyomatuk farkasalakban is látszik
Az időjárásjelentést élőben közvetítette Fairbanksből... (nem, nem Sangilak... )
Natan Vreth
Falkatag
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 266
◯ HSZ : 420
◯ IC REAG : 449
◯ Lakhely : Alaszka Fairbanks/ Munkahely: Karen's Tattoo Salon
◯ Feltűnést kelthet : Orr piercing, bal fülben fülbevaló, Két tenyerében kelta motívumú tetoválások, Hátán egy Káosz csillag tetoválás, Mellkasán karom hegek, Teste minden pontján apróbb forradások
Üdv Mindenkinek! Nos, már jó ideje nem jelentkeztem nektek firkálmányokkal, most összejött néhány, szóval szeretettel üdvözlöm a Bolhásokat és Nem Bolhásokat apró kis Tárlatomon. Tény, nem Picasso, de remélem, azért némi mosolyt tudok vele csalni az arcotokra. ;)Jó szórakozást Mindenkinek!
*A címek a sorok első képeihez tartoznak.
Szeretettel, Kedves Vezíremnek! *Elhajol a felé repülő bakancs elől.*
Alfa, Béta, Omega... Gamma?
Adam, az úgy volt...
Mi az első teendő az üzletünk beindításánál? A Reklám:
Jó reggelt!
Apja lánya, avagy, mondd, hogy Csíííz!
Nicholas útjai
Édes California
Castor mottó: "Megakarsz halni?"
Végül pedig, de nem Utoljára, A Vörös Hold és Alignak Tiszteletére
Köszönöm a figyelmet, a Csoport Fotóval Hamarosan jelentkezem!
Küldeném mindenkinek, aki jelen volt akkor, amikor chaten megbeszéltük, hogy a képességeimmel Sura majd elhiteti Willel, hogy legókon lépked. Én egy kicsit továbbfejlesztettem, remélem nem baj. Ha jövőre is lesz képességcsere, akkor aki engem kap, keressen fel, és betanítom xD
[22:23:31] Ethan O'Neill : ez az Atya szatyor! kiakasztott [22:23:47] Ethan O'Neill : Ethan szatyorra cseréltem reflexből xD [22:23:50] Naomi Sharp : Atya szatyor? mimi? [22:24:03] Pandora Scarlet Mallory : Most miért? PSszel nem mondhatom azt, hogy atya isten, mert abban nem hisz Very Happy [22:24:09] Ethan O'Neill : PS felkiáltása xDDD a reagba atya gatya helyett xD