Szerző Üzenet
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 840
◯ HSZ : 401
◯ IC REAG : 486
◯ Lakhely : Fairbanks (#71637D)
Re: Vicces képek [ARCHÍV] // Kedd Ápr. 15, 2014 4:51 pm Kilaun most tudta meg,hogy Sangilaknak letépték a tökeit (dat face):
...és utána elvonul egy szobába, hogy elképzelje, milyen lett volna, ha ő tépheti le...
Pandora Scarlet Mallory Mágus
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 37
◯ HSZ : 514
◯ IC REAG : 488
◯ Lakhely : Fairbanks, Mallory-lak
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 35
◯ HSZ : 1289
◯ IC REAG : 1194
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Lépten-nyomon csetlik-botlik :D
Re: Vicces képek [ARCHÍV] // Pént. Ápr. 18, 2014 12:17 pm Úgy látom, megvan a jelmezed jövő farsangra, P.S.
Ezt pedig az ikreknek sok szeretettel!
(Tudom, tudom, skizo vagyok.
)
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 169
◯ HSZ : 235
◯ IC REAG : 188
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 825
◯ HSZ : 311
◯ IC REAG : 336
◯ Lakhely : Fairbanks - Viktoriánus kúria
Anica Laurelle Bright Kölyök
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 30
◯ HSZ : 89
◯ IC REAG : 70
◯ Feltűnést kelthet : Nem beszél és még kettő sétál belőle a város utcáin.
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 51
◯ HSZ : 188
◯ IC REAG : 120
◯ Lakhely : Salt Lake City (Utah)
◯ Feltűnést kelthet : Sárga VW Beetle típusú személyautóm, bájos szempilláival ;)
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Feltűnést kelthet : Sárga VW Beetle típusú személyautóm, bájos szempilláival ;)
Zachary T. Valen Vérvonal Alapító
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 842
◯ HSZ : 36
◯ IC REAG : 39
Re: Vicces képek [ARCHÍV] // Szomb. Ápr. 19, 2014 11:49 am Ugyan senki sem rendelkezik, ahogy elnéztem P. W. monogrammal a vérfarkasok közül (sem), de.. sose késő a névváltoztatás.
http://9gag.com/gag/anYV30L?ref=fsidebar
p.s. este visszaszabadulok a gépi világba, pótlok az érintetteknek
Abigail Cecile Kenway Vezető Gyógyító - Mentor
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 63
◯ HSZ : 893
◯ IC REAG : 929
◯ Lakhely : Fairbanks, kertváros
◯ Feltűnést kelthet : Aida - 2016.01.13
Re: Vicces képek [ARCHÍV] // Szomb. Ápr. 19, 2014 4:27 pm Bocsi, Sangilak, de egyből te jutottál eszembe róla T.T xDDD
Spoiler: Vagy ki mire "nem jó" a VH után... Sangi törölköző-tartónak, Kila könyvespolcnak...
Abigail Cecile Kenway Vezető Gyógyító - Mentor
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 63
◯ HSZ : 893
◯ IC REAG : 929
◯ Lakhely : Fairbanks, kertváros
◯ Feltűnést kelthet : Aida - 2016.01.13
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 212
◯ HSZ : 249
◯ IC REAG : 260
KARAKTERINFORMÁCIÓK
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 301
◯ HSZ : 388
◯ IC REAG : 432
◯ Lakhely : valahol a közel-keleten...
KARAKTERINFORMÁCIÓK
KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Vicces képek [ARCHÍV] // Kedd Ápr. 22, 2014 8:01 pm Miela Nada Laura Dragan írta: Vajon a nagynénénktől örököltük a mozgáskultúránkat? Spoiler: Te jóóóó éééééég!
Igen, azt hiszem minden kétséget kizáróan rokonok vagyunk, és MirrMurr-al is vannak hasonló vonásaink...
Hehe.. no comment... :loool:
KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Vicces képek [ARCHÍV] // Kedd Ápr. 22, 2014 8:58 pm Mára tényleg ez az utolsó, de.. atya világ.. párdon.. Ethan világ.. ezen behaltam
(Háttérsztori: 100x100-as képeket kerestem Miéla kapcsolatlistájához, s ezt adta ki a gugli.)
(Mozogtak a szívecskék, de úgy nem engedte lementeni/linkelni. Mindegy, azt hiszem így is megmutatkozik az élmény xD)
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 365
◯ HSZ : 422
◯ IC REAG : 432
KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Vicces képek [ARCHÍV] // Szer. Ápr. 23, 2014 2:52 pm A hozzászólást Naomi Sharp összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 23, 2014 8:39 pm-kor.
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 28
◯ HSZ : 257
◯ IC REAG : 266
◯ Lakhely : Anchorage (#33cc33)
Re: Vicces képek [ARCHÍV] // Szer. Ápr. 23, 2014 8:36 pm Oké, nem én vagyok a képen, de képzeljetek oda. Szituáció, kérdés, Nonó arca: megfizethetetlen xDD
KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Vicces képek [ARCHÍV] // Szer. Ápr. 23, 2014 10:15 pm Connor Harris írta: Oké, nem én vagyok a képen, de képzeljetek oda. Szituáció, kérdés, Nonó arca: megfizethetetlen xDD
Igencsak elképzelhető jelenetsor azt kell mondjam.
Amúgy meg, ha nem, a megkönnyebbüléstől, ha igen, a kétségbeeséstől:
Nem vicces, úgyhogy spoiler :
KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Vicces képek [ARCHÍV] // Vas. Ápr. 27, 2014 2:20 am Nagy ölelések ^^ A teljesség igénye nélkül
Miela/Mira Spoiler: P.S. Spoiler: Declan és Dominic nagy pillanata ^^ Spoiler: Killian Spoiler: Adam Spoiler: Faye Spoiler: Abi Spoiler: Hárt Spoiler: Dimitris Spoiler: Mandy Spoiler: Noah Spoiler: Connorka Spoiler: Dana Spoiler: Milos a passzív Spoiler: Nicho Spoiler: Kyle Spoiler: Dante Spoiler: Flo Spoiler:
KARAKTERINFORMÁCIÓK
William Douglas Protektor, Harcos
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 103
◯ HSZ : 917
◯ IC REAG : 819
Re: Vicces képek [ARCHÍV] // Hétf. Május 05, 2014 8:57 am Tudom, hogy képek és tudom, hogy azt írtam, nem vagyok, de szerintem ez inkább ide illik és nem tudom nem megosztani veletek, mert ezzzz.... súlyos. X"DVIDEO (aki a dumát kihagyná: 00:50től)
KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Vicces képek [ARCHÍV] // Kedd Május 06, 2014 2:47 pm Flora ET - Bergen írta: [...] A hajókázás mellett a kerékpározás volt a másik szenvedélyem. Élveztem azt a szabadságot, amit a biciklizés nyújtott.. az arcomba csapó éles hegyi levegőt.. vagy a locsogó esőt. Állóképesség fejlesztésére ez is tökéletes edzésnek bizonyult, mert ember legyen a talpán, aki egy szusszal fel bírjon tekerni a meredek hegyi szerpentineken. [...]