Helló Mindenki. Játszótársat(társakat) keresek, leginkább falkás farkast keresek (akár kölyköt is XD), illetéktelen helyen való vadászat miatt, esetleges bundás vagy cipős formában. Akár mindkettő is lehet, vagy nyugis beszélgetés, vagy összezörrenés is kijöhet belőle. Aki kedvet érez egy ilyesmihez.... :banda:
Lassan-lassan elfogynak/fagynak a meglevő szálaim, így kicsit előre gondolva keresek játékostársakat! (1-2 szálat) Elsősorban Anchorage területéről és azokat, akikhez nem volt még szerencsém, de ismerhetek régről/új arcok a városban. (Fairbanks is megoldható, ha nagyon szeretné valaki; ex-őslakosként ők biztosan ismernek engem meg a kölykömet legalább névről.)
Csak egy PM az ára!
A hozzászólást Zachariah O. Danvers összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 19, 2015 10:09 pm-kor.
Napszakot mindenki! Én is bedobnám Doriant a nagy vízbe, szóval ha bárkinek, bármilyen ötlete támadna, vagy csak elfogytak a szálai, dobjon meg egy PM-mel. Azt nem mondom, hogy mindenre kapható vagyok, de legális téren belül igen! Anchorage és Fairbanks is szóba jöhet, falkatagok, őrzők, emberek, nincs semmiféle megkötésem. Ennyi lészen, aki kedvet kapna, tudja, hol talál. :fly:
Achilles Kilpatrick
Tark
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 394
◯ HSZ : 307
◯ IC REAG : 256
◯ Lakhely : Fairbanks, Farkaslak
◯ Feltűnést kelthet : Bazi nagy tetkók a karomon és a hason-háton
Keresek valakit, aki fogadna, mikor betoppanok a hegyiekhez. A karim már járt itt, kb. 50 éve, meg egy ideje a városban van és most szeretné leboltolni a Falkával, amit lehet. A részleteket pm-ben megbeszélhetjük.
Volna 1 (esetleg 2) kiadó szálam, túlságosan ráfüggtem most a hölgyeményre és csak 1 szálam van vele, szóval.. akinek volna kedve hozzám, ne habozzon! Elöljáróban csak annyi, hogy kissé felszínre bukott a farkasom, úgyhogy nem biztos, hogy cuki-Payne leszek, ennek ellenére nagyon-nagyon szeretnék játszani, szóval.. valaki? *-*
Illetve ugyanitt kiadó egy szál Sarah-hoz is, ha valakinek volna kedve a nőstényördögömhöz, akkor szintén ne habozzon!
PM-ben egyeztetünk!
Elkeltem, köszönöm!
A hozzászólást Payne Holmes összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 11, 2016 5:53 pm-kor.
A Lak nappalijában volt némi összetűzésem Darrennel, aminek következtében néhány bútor csúfos vereséget szenvedett, valamint én is a romhalmaz közepén vagyok valahol. Ha valakinek lenne kedve felkaparni a maradványok közül, kérem sikítson egy pmben! Köszönöm!
Kis szőke hercegemmel egy darab játékhoz keresek pajtit *-* megünneplendő a megérkezését (mármint useremé az ünnep, J.T. annyira nem bulizós x""DD) Akit esetleg érdekel a dolog, dobjon rám egy pmet
Én is megvillantanám magamat, meg a porontyomat 1-2 szálon, ha esetleg akadna valaki, aki elviselne némi gügyögést, az ne habozzon megdobni egy pm-mel. ^^ A kari nagyon friss arc Fairbanksben, még lakáskeresőben is van ráadásul, és örvendene újsütetű ismeretségeknek.
- alaposan megtépázna viszont mivel nem IC alakult úgy a helyzet, hanem konkrétan keresek valakit a játék és az élmény kedvéért, ezért a következőkkel szeretném:
- meghalni nem kívánok - végtag, szem, fül egyéb testrészek stb végleges elvesztését sem kívánom
Értelemszerűen balhésabb karaktert várok, ha esetleg van olyan, akinek tetszene a dolog így, akkor dobjon meg egy pm-mel ^^
Asami zenetanári posztja miatt keresnék lelkes (vagy épp lelketlen XD ) jelentkezőket, bár egyelőre csak falkatagokat keresek, kiket érdekelne egy kis zene tanulás. Vagy valami ilyesmi. Helyszín: Farkaslak Érdeklődni PM
Kiadó 1 szálam, a következő kitételekkel: bármikor, ha az offtime játékot alkalmilag realtimera lenne kedve pörgetni a játékostársnak, ne habozzon nekem pmt írni. Anchorageban játszanék. Nem mindig megyek végig szisztematikusan minden tartozásomon, előfordul, hogy ad hoc válogatok, de ez nem azt jelenti, hogy valamelyik szál kevésbé lenne fontos vagy kedvelt a többinél. Ismertek, de azért.. úgy éreztem nem árt tisztázni. ^^ Szóval kiadó a szál, lehet lecsapni rá..
Mivel a játékos társaim vagy eltűntek, vagy én tűntem el, vagy egyszerűen lemorzsolódtak a játékaim, így keresnék egy vagy két játékost!! Pmben megtaláltok, nagyon örülnék!
Sziasztok! Mivel visszakerülök Fairbanks-be, ezért pár hónapra kiadó szobát keresek. Bárki szóba jöhet a gyilkos ösztönű farkastól egészen az örökké süteményt készítő Piroska néniig bárki.
Régi ismertségen, szívességen, véletlenen, hirdetésen alapuló játékindítás is megfelel. Tehát nem vagyok válogatós.
Maeve-vel keresünk valakit, aki véletlenül épp ugyanabban a ruhaboltban van, ahol mi fehérneműben állunk neki tangózni, miután Mae kikiabálta, hogy megkértem a kezét XD (Ez csak vicc egyébként, de úgy adjuk elő, mintha igaz lenne.) Annyi lenne a kérés, hogy csinálj egy videófelvételt és küldd be az újságnak, hadd csámcsogjan rajta Fairbanks népe. Előre is köszönjük a kavarást segítséget!
Update: rekordidő alatt meglett a paparazzi!
Alice Danielle Lavant
II. Gyógyító
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 37
◯ HSZ : 613
◯ IC REAG : 616
◯ Feltűnést kelthet : Hiányzik bal lába térd alatt (protézist hord)
Tudom nem járok errefelé túl sűrűn, de próbálok ezen változtatni. Keresnék egy játszópajtit (Akár ismerős, akár idegen), akivel elüthetném az időt a Fesztiválon. Semmi megkötésem nincs, csak türelmet kérek.
Keresek olyan játékospartnert, aki esetlegesen segítségemre lenne a szentélyben, a bejutásomhoz egy magas szintű mágusra is szükség lenne, és közben megismerkedhetnénk - vagy mélyíthetnénk a régi kapcsolatot.
Farkasok részére: A Kuruzsló továbbra is fogad rendeléseket, az árat személyesen. Elérhető vagyok régi ügyfelek által telefonon, email-ben. Újaknak nehezebb megtalálni, bár megoldható ezt pm-ben egyeztetjük.
Mit is kínálok nektek? Gyorsabb regenerációt sérülések után, esetlegesen bizonyos fokú időleges képesség javulást (egy főzet pár percig lehet általában hatékony, persze lehetnek mellékhatások , de erről tájékoztatlak titeket) Különlegesebb, újszerű kívánságok, ám ezek sok időbe, kísérletezésbe, és eszenciába kerülnek! u.i.: Kölyökből terminátort nem tudok gyártani, de javíthatom a processzort.
Keresnék egy kedves vérfarkas falkatársat, ha épp akad kevésbé elfoglalt, akkor gyógyítót, aki lenne olyan kedves, és kivenne a csini vállamból egy belefúródott golyót. ^^ Pm-ben lehet zaklatni, ha valakinek akadna rá kapacitása, és szeretném is kijátszani. Dolgozzatok csak. :DDD
Imádatom a tiétek, négyszeresen is elkeltem, azt hiszem, többször kéne meglövetnem magam. <3
Nem tudom kinek van rá igénye, de szabad lenne egy szálam, amit szívesen eladásra bocsájtanék Részemről mindenképp Olennel szeretnék a játéktéren szaladgálni, és nagyon örülnék, ha valamelyik falkatag lenne a játszópajtim ^^ Mivel pár hónapja jöttem vissza, így az alapkoncepció bármi lehet, ez az adott jelentkezőtől is függ De nyitott vagyok igazából mindenre, az ötleteknek pedig még inkább örülök! Megjegyzendő: sajnos ritkán tudok reagolni (2-4 naponta) ezzel mindenképp számolni kell. :/
Szóval, ha valakinek volna hozzám kedve, az legyen bátor, és dobjon nekem egy pm-et! *-*
Akkor beállok ezzel a felemmel is a játékostárs keresők közé! Bármire vevő vagyok, frissen érkezem a városba, szinte még ropogok is! Ha valakinek van kedve, az zaklasson nyugodtan pmben!
Jól karbantartott, kicsit nyakas, tárgyilagos, de a maga módján kedves férfi keresi korra, nemre és fajra való tekintet nélkül játékpartnerét Anchorage városában. Az ajánlat akciós keretei között még kezdőt megírását is vállalja, s megbeszéléses alapon még realtime játékra is ráérhet akár. Üzenet formájában lehet jelentkezni nála. Jelige: micve.
//A kezdő már ma este tudna reppenni. Lécciléccilécci //