Helló mindenkinek. Ma láttam a Titanicot, ami egy játék ötletett adott. Egy alter kaland, játék, ami a Titanicon játszódna. Ha valakit érdekel, jelentkezzen üzenetben, vagy Chaten és a részleteket meg beszéljük, az olyanokat mint, hogy kilesz a szegény, és ki a gazdag, meg hasonlók. A játékra jelentkezést előre is köszönöm, Ally
Tisztelt, nem tisztelt falkatagok. A Hotelen belül játszanék, bárkivel (Kölykök, magasabb- illetve alacsonyabb rangú egyének). Segítségkérés, őrjárat, esetleg edzésben való részvétel, vagy drága omegánk ugráltatása XD szóval bárki bármivel. Nem egy kedves fazon vagyok, nézd el nekem. PM formájában zaklathattok.
A hozzászólást Roderick Garcia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 05, 2015 4:26 pm-kor.
Frissen és ropogósan elfogadott farkasként első körben Anchorage-i egyéneket keresnék játékra, előzetes PM-es egyeztetést követően. Mindenkit szeretnék megismerni előbb-utóbb az ottaniak közül, ha már elvileg hatalmas a szociális hálóm, szóval ne féljetek rám írni, nem harapok (nagyot)!
A hozzászólást Zachariah O. Danvers összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 14, 2015 8:29 pm-kor.
0 darab szálam van és el kéne sózzam valahova a mondataimat, szóval aki bevállal egy játékot velem, az számítson arra, hogy kezdőt kérek tőle és az első reagomban megkapja a zsebszövegeimet.
Nekem is elfogytak a szálaim, úgyhogy szívesen venném egy-két játszani vágyó ember jelentkezését! Anchorage, vagy Fairbanks, nekem mind a két helyszín belefér, és más egyéb megkötésem sincs!
Ezzel a felemmel is nagyon örülnék egy, vagy esetleg kettő játékostársnak. Általában Fairbanksben vagyok megtalálható, de ha valaki nagyon ragaszkodik hozzá, akkor Anchorage is megoldható! Ha esetleg felkeltette személyem az érdeklődésed, írj bátran egy pm-et, örülni fogok neki
Potenciális játékostársaimat keresem, ötletekre rendkívül nyílt vagyok. Farkaslak és a környékén vagyok főként megtalálható, de azon kívül is előfordulhatok itt-ott. Elérhetőség PM-ben.
Üdv megint. Először is, a Titanicos ötletre, még minbig várom a jelentkezést. Valamint, egy ember rablós játékot is szeretnék, jelentkezhet bárki, de a nők elönyben vannak, a karim nemi idetitása véget, de tényleg bárki jelentkezhet. :naaa: Kérem szépen, hogy valaki jelentkezzen akár melyik, bármelyik ötletemre. Köszönöm.
Szeretném megmozgatni Julisom öreg csontjait is, ezért 1 szálat indítanék vele. Szeretek mindenkit, de a változatosság kedvéért olyan játékostárs jelentkezésére számítok ezúttal, akivel vele még nem volt korábban játékom. Most nem szeretnék vele Fairbanksbe jönni.. de Anchorageon belül és kívül is bárhova be tudom vele mesélni magam!
Ha valaki kedvet érez hozzám, az írjon rám üzit (és jelezze guestroomban, hogy írt)! Köszi!
Jelenleg elkeltem!
A hozzászólást Julia T. Kiluan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 18, 2015 1:24 pm-kor.
Szép estét! 2 szálat ajánlok Naddal. Farkasok előnyben, mert friss kölyökként nem tudok egyedül mászkálni a városban. Ne habozz, jelentkezz! Minden ötletre vevő vagyok. Hiper gyorsasággal elkeltem, köszönöm!
Bizonyára nem csak rám lesz elég nagy hatással Darren eltűnése, úgyhogy mindenképpen szeretném kijátszani a dolgot. Bánat alkoholba fojtására keresnék társat, vagy társakat, vagy akár csak azt követően összeszedni!
Friss, ropogós zöldségemet felavatnám egyelőre sajnos egyetlen játékkal, többet nem merek bevállalni a meglévők mellé OO akit esetleg érdekel, tudja hol talál :3 Köszöntem a figyelmet és csók a szép feletekre
Halli kedves falka társak, szeretnék egy jó kis koncertes kalandhoz, egy játékos társat, a lényeg az lenne, hogy jól érezzük magunkat. A dolog több szállón is futha, vagy akár egy hármast is eltudnék kébzelni. Jelentkezni, pm ben lehet. Köszönöm.
Dolf Danner
Wagabond
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 47
◯ HSZ : 90
◯ IC REAG : 71
◯ Lakhely : Fairbanks (#887e6e)
◯ Feltűnést kelthet : Tetoválás az orcán, a nyakon és a kézfejeken
Kétféle kereséssel jöttem. Az egyik, hogy lenne 1 darab kiadó játékom, szóval aki szeretne / ráér, az írjon privátot. Első sorban falkatársakat keresnék, Duncan azt mondta, hogy egyedül nem nagyon mehetek sehová... - köszönöm, elkeltem többszörösen is
A másik, hogy az első teliholdas vadászatomban megemlítettem, hogy egyelőre névtelen falkatagokkal léptem interakcióba. Próbáltam magamra felhívni a figyelmet. Volt olyan, aki egy-két pofonnal helyretett és megsebzett, mert zavartam a köreit és akadt, aki nem is vett rólam tudomás, csak kikerült és levegőnek nézett.
Ha valaki esetleg magára ismerne ezekben a szerepekben, keressen privátban, hogy felírhassam, hogy esetleg kiket ismerek már a falkából
Keresnék 1, azaz egy olyan farkast, lehetőleg magányost (vagy falkatag is lehetsz, ha nem fogsz bemószerolni a falkánál ), aki kapható némi bundatépésre, amolyan feszültséglevezetés gyanánt. A lényeg, hogy adni és kapni is szeretnék bőven, szóval ha úgy érzed, képes vagy ilyenre és még kedved is van hozzá, akkor ne habozz, gyere, tárt karokkal várlak!
Elkeltem!
A hozzászólást Aiden Lloyd összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 11, 2015 12:17 am-kor.
Ha valakinek igénye van rám, ajánlom magam. Lakókocsipark, Polgármesteri hivatal, bármi egyéb (kivéve az egyetem pincéje és egyéb életveszélyes helyek ).. jöhet! Egy pm az ára csak és egy jelzés cboxon az üziről. Elkeltem, köszönöm!
Tiszta ciki, hogy eddig csak a szüleimmel van játékom, szóval szeretnék még egy-két szálat beizzítani mellé... ^^ Nem-, kor- és fajbeli megkötés nincs, (hadd őszüljön jó apám), csupán annyi lenne, hogy ha lehet, szeretném még megőrizni "szép" barna színemet... Elcsíphetsz akár az egyetem környékén, a várost felfedezve, hisz még csak egy hónapja élek itt, ha távolabb laksz, skype-on is cseveghetünk egy sort... vagy akár együtt is kiötölhetünk valamit, nem vagyok semmi rossznak az elrontója. Valaki? O.O
Köszönöm, többszörösen is elkeltem!
A hozzászólást Helena Ophélie Hagen összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 14, 2015 2:14 pm-kor.
Mivel el lettem fogadva, így én is beállnék a sorba. Szóval, friss hús várja, hogy valaki felavassa a játéktéren, tehát aki elég merszet érez magában, hogy ilyesmire vállalkozzon, az jelentkezzen pm-ben, vagy füstjelezzen vagy éppen ahogy elcsíp.
Sajnos nagyon megfogyatkoztak a szálaim a kis drágámmal, szóval, ha esetleg valakinek lenne kedve valami kicsit fesztelenebb dologhoz, drámából volt mostanában elég az életében, akkor ne habozzon megkeresni a szokásos elérési útvonalak valamelyikén. Nem szeretnék parlagon heverni. ^^ Ám ha ez mégsem működik, szívesen leszek bárkinek váll, gyakorolóbábú, karomélesítő inkább nem, de mondjuk jöhet összetűzés is, ha nem hagyom ott a fogam. :DD (A fentebbi kisasszonyra már ráírtam, azonkívül meg most nincs olyan friss hirdetés, hogy zaklathassak bárkit. )
A hozzászólást Naomi Sharp összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 08, 2015 12:03 am-kor.