Karakterbe belerázódási célzattal keresném azt az 1 vagy 2 vállalkozó és ráérő partnerem, akinek szüksége lehet rám - vagy valami elképesztő oknál fogva: nekem rá. Fairbanksi falkatag a karakter, de Anchorage sincs kizárva - megoldom, hogy egyszer-egyszer délebbre látogassak.
Mindenre vevő vagyok, de ami esetleg fontos lehet, hogy a kari orvos + nem kenyere az erőszak, úgyhogy legfeljebb elverni lehet konkrét verekedés helyett
Nemi, faji megkötésem nincs, egyformán egyikőtökkel sem tudok mit kezdeni <3
PM esetén kérlek, írjatok kischaten, hogy ne maradjak le róla
Mivel a karit legfeljebb csak vonszolva lehetne a kalandba elrángatni, de kiesni sem szeretnék belőle, keresném azt az egy szem bárkit, aki van akkora mazochista, hogy a kedves társaságommal kínozza magát. De:
- Lassúbb (nem prior) játékban gondolkozom első sorban, mert sok a dolog, sok a szál, az Iditarod pörög, useresen képtelen vagyok mindent egyszerre kezelni. Tartozok is, zárnom is kéne, tervezni meg ötletelni is, szóval ha neked így jó, nekem tökéletes.
Nemi/faji megkötésem nincs, bárkivel szívesen játszom - akár mint orvos, akár mint falkatárs, és... számomra ez bármennyire kellemetlen, néha még nekem is ki kell lépnem a négy fal közül, úgyhogy akár a városba is be tudom mesélni magam
PM, kischat, Messenger, Discord... u know the drill.