Leszáll az éj, s az utcákat mindenféle jelmezekbe bújt „rémek” lepik el, remekül rejtve maguk között az igazi fenevadakat. Még a közvéleményt is megosztja ez az ünnep, ám vélekedj akárhogyan róla, az Ősi Természet bizonyos törvényei alól senki nem bújhat ki. Szóval… Csokit vagy csalok!
A kalandról magáról nem szeretnék sokat előre elárulni, szóval nézzünk pár technikai információt amit érdemes a jelentkezésről tudni, a jelentkezés előtt megfontolni!
Jelentkezés: - Október közepe-vége felé fog kezdődni, viszont szükségem lenne hozzá némi előkészületre. Arra kérek mindenkit, hogy első körben egyetlen egy karakterével jelentkezzen – későbbiekben lehet lesz bővítés, a jelentkezők számától függ - mégpedig úgy, hogy ír ide egy csinos kis üzenetet nekem, hogy jönne és mellé egy számot 1-től 22-ig. (Fontos! Ketten ne válasszátok ugyan azt a számot.)
Játékmenet: - Az oldal NRT jellegéből fakadóan biztos, hogy döcögősebben fog haladni az egész. Mindannyian emberekből vagyunk, a magánéletünkben is közbejöhetnek olyan dolgok, amik miatt a játék háttérbe szorul. A kérésem annyi lenne, hogy legyen ez a topic kissé interaktívabb! Nyugodtan jelezzétek, hogy mikor nem értek rá, vagy épp mikor értek rá. Főleg, mert ha valaki nem szól, hogy most neki nem jó, akkor kegyetlenül mesélői reag áldozata lesz. – Elájul, elkeveredik, etc. (Meghalni nem fog – ilyen módon – senki, legfeljebb a többiek hátrahagyják.)
Mesélő: - Nem tudom, ki milyen kalandokhoz van szokva, mennyire szeret önállóan gondolkozni vagy épp hagyja, hogy a mesélői sugallatok vigyék… ezért tartom fontosnak megemlíteni, hogy mivel alapvetően nyomozós, problémafeltárósra terveztem a kalandot, abban teljesen szabad kezet kaptok, hogy merre mozog karakteretek. Hiszen nem csak az az egy "út" van, amit esetleg ténylegesen meg is említek a reagban, több jó megoldás is létezhet. - Gyakorta előforduló „probléma” tapasztalataim szerint az ún. befejezett reagok kérdésköre, mely kedvelt vesszőparipám. Mondok egy példát, hogy mire gondolok: Adott egy teljesen hétköznapi ajtó, amin a karakter a játékosi reagban egyszerűen benyit és besétál. És pont. Pedig az ajtó valójában zárva van, és legfeljebb fizikumát és karate-tudását latba vetve tudna bejutni rajta. (Vagy megszerzi a kulcsot valahogyan.) Ilyen esetben mennyivel szebben hangzott volna, ha azt írja a kedves játékos, hogy karaktere megpróbál benyitni… Szóval feltételes módban tessék fogalmazni, ha nem vagytok biztosak a kimenetelében a dolognak. - Éppen ez miatt szerencsésebb közepesen hosszú és/vagy rövidebb reagokban gondolkozni. De ha valaki két A4-es monológot szeretne írni, attól sem tartom vissza.
~ Hárt
Eddig jelentkeztek: 3 - Natan 5 - Sarah 6 - Jamie 7 - Adam 8 - Samuel 9 - Rust xP Colin 11 - Odette 13 - Lissy 15 - Mandy 16 - Summer 17 - Luca 18 - Masa 19 - Rose 20 - Jesse 21 - Emma 22 - Ryan
Bocsánat, hogy csak most válaszolok! Én nem tartok igényt sorrendre, ha mindenki írt, akkor írok (kivéve, ha valaki szól, hogy kiesik/régóta nem ír és hasonlók), szóval szerintem ha a játékostársakat nem zavarja és te is tudsz mindenre és mindenkire reagálni, akkor nyugodtan cseréld fel a sorrendet.
Először is szeretnék elnézést kérni, amiért idáig miattam állt a játék! Mentek/mennek a reagok.
Másodszor a "kiesettek": Rose Jesse Summer - nem teljesen értve a farkasokat maga körül inkább olajra lépett értelmesebb társaság után nézve. Colin - ő meg sétál előre töretlenül, ahogy a reagban is írtam. Samuel - ? Luca - ?
Először is szeretnék elnézést kérni mindenkitől, hogy a kaland az én hibámból húzódott ennyire el. Sajnos ez a zh-s rendszer még új nekem, nem tudtam, mit vállalok, aztán jöttek a vizsgák, ünnepek, stb... Nem is menteni akarom magam, hanem felajánlani, hogy akinek van kedve a még "versenyben levők" közül végigjátszani a kalandot, azok jelezzék és nekik a vizsgáim után lemesélem nagyon szívesen!
#1 - Masako #2 - Odette, Lissy, Ryan #3 - Emma, Mandy, Jamie #4 - Sarah, Adam
Többnyire az én hibámból, de csomó rajtam kívüli okból is elhúzódott ez az egész kaland, így végül mégsem kerül befejezésre. Sajnálom, hogy így alakult majd talán jövőre.