Kicsit sok tanulni való szakadt most a nyakamba, ezért türelmeteket kérem, tudom hogy pár helyre lógok reaggal, majd igyekszem pótolni, de fogalmam sincs, mikor. Felnézni felnézek minden nap, de nem tudom, mikor írok majd, mert elkapkodott reagokat sem szeretnék, esténként meg már olyan vagyok, mint a zombi. Bocsi még egyszer, azoktól, akiknek lógok.
Szilyasztok! A következő pár napban csak hébe-hóba leszek, reag is csak elvétve fog születni, úgyhogy akinek tartozok attól elnézést, majd igyekszem...
Nos bébik köszönhetően a vészesen közeledő államvizsgának Lys elbúcsúzik egy kicsit. (Nem mintha hiányoznék bárkinek is, de ez mán egyéni szociális probléma). Utána talán még plusszban két-három hétig nem leszek elérhető. Éljen a lelki egyensúlyom helyrehozatala és a kilábalásom az íroi válságomból. (Cas innentől kezdve ezen a téren a te kezedben vagyok) Egyébb irán, aki mindenképp szeretne tőlem valamit, annak ajánlom az emilt vagy a fájszbukot. Szebb napokat, Lys
Most a héten nem igazán leszek, csak néha fel-fellesek, hogy minden okés-e veletek. Egy kis chill, meg láb-levegőbe lógatás van folyamatban ^^ Ha bármi van, akkor PM-et olvasok, és válaszolok rá, aztán majd valamikor jövök
Ezer bocsánat és tudom azt ígértem, hogy leszek, de sajnos mégsem. Tényleg elnézést kérek mindenkitől, de kissé szétesett az élet, pluszban a hétvégén utazok el egyik táborból a másikba, mindenféle világvégi helyre, szóval sajnos fogalmam sincs mikor jutok géphez belátható időn belül. Tényleg bocsi mindenkitől, de biztosan ismét szerintem csak sulikezdéstől leszek. Addig is legyetek jók, és puszi.
Megfogyva bár de törve nem, még mindig élek. (Többé kevésbé). Sajnos jövő héten még nem hiszem, hogy tudok lenni köszönhetően annak, hogy egész héten leköt a rehabilitációs kezelésem, amit a saját hülyeségemnek köszönhetek. De igyekszem minnél előbb visszatérni.
10-ével bezárólag 3 vizsga vár rám, ezért addig szórványosan leszek elérhető, és reagolni is csak úgy fogok. Megkérek mindenkit, akivel játszom, hogy addig legyen türelemmel, ahogy azokat is, akikkel most éppen nem játszom, de adósuk vagyok.
Írni össze-vissza fogok, lehet, hogy valaki kimarad, míg más kétszer kap reagot egymás után, ezt erre a kis időre nézzétek el nekem.
Holnap reggel utazom Kaposvárra papszentelésre és utána onnan barátomékhoz megyek Siófokra. Így legkorábban vasárnap este vagy hétfő délelőtt tudok net közelbe kerülni, attól függően mikor érek haza. Legkésőbb hétfőn próbálok írni reagokat, addig meg töltekezem. Majd csobbanok helyettetek is a Balcsiban, állítólag 23-25 fokos már a víz.
Holnap még elvétve leszek, de utána vasárnapig a Balcsi környékén élvezem ki, hogy rohadt meleg van. Akikkel játszok, nekik elnézésüket és megértésüket kérném. Igyekszem válaszolni, amint hazaértem, de 13.-ával megint utazok tovább kicsit hosszabb időre. Mellesleg pedig jót ne halljak felőletek, mire visszaérek!
Tudom, van pár elmaradásom... Most vasárnapig nem leszek, de utána ígérem minden elmaradt dolgot maradéktalanul pótolni fogok! Elnézést kérek azoktól, akik rám várnak, mostanában eléggé aktívtálán voltam (ennek oka az, hogy alig látok ki a fejemből és csak pár reagra futotta :S) De kipihenten visszajövök, és jaj nektek! Addig meg vigyázzatok magatokra *-* Rosszalkodjatok helyettem is! Én pedig majd érkezem rendet tenni xDDDD
Tudom, az utóbbi egy-két napban nem nagyon voltam és szerintem szabit veszek ki mára meg holnapra is. Szóval türelmet kérek mindenkitől, akivel játszódok, hétfőtől már ismét teljes gőzzel leszek A megértéseteket köszönöm szépen drágaszágok.
Holnap szóbelizek az OKJ-s ingatlanközvetítőiből 14órától, kéretik küldeni a pozitív enerdzsít a vizsgára. Úgy néz ki megint mehetek vonattal, mert ugrott a kocsis felutazás. Csak nehogy megint leszakadjon a felső vezeték és laza 8 óra alatt érjek haza majd, mint a múltkor. -.- Reményeim szerint este már egy újabb bizonyítvánnyal gazdagodva leszek, bár az se kizárt, hogy megint megtréfál a vonat hazafelé. Ezek függvényében holnap este vagy kedden leszek reagképes, akinek lógok.
Úgy néz ki, hogy júli 30-tól megyek szakgyakra. Ez azt jelenti, hogy előtte ezekben a napokban tudok egyedül kicsit nyaralni. Júli 12-től 22-ig Siófokon leszek és lógatom a lábam a Balcsiban barátomnál. Viszont ez azt is jelenti, hogy nem leszek netközelben, így írni sem fogok tudni senkinek. Amint visszajöttem belelendülök a dologba.
Sorry emberek, hogy már megint, de júli 13-22-ig táborban leszek, ahol nem igen lesz net, szóval sajnos megint nem tudok írni.... Tényleg elnézést mindenkitől, csak kicsit összejöttek a dolgok.
elnézést a kimaradásaimért, de csöppet túlpörgettem magam a sok hülyeségen, így a játékkedvem valahol a 0 és a -10 között kókadozik, plusz 1-2 IRL problematika is tett róla, hogy ne nagyon tudjak írni. Jó, írni tudok, csak nem találom a helyem karakterileg De a hétvégém elvileg öröm és boldogság lesz, szóval bízom benne, hogy feltöltődöm, és visszarobbanok közétek a régi kerékvágásban. Bocsi mindenkitől, aki rám vár, ha nagyon sürgős valami, akkor nyugodtan lehet fagyasztást kérni, mert szerintem hétfő-keddnél előbb nem valószínű, hogy jövök.
Majd' egy hétig munka miatt nem tudom látogatni az oldalt. A kalandban mozgatható vagyok az egyéb játékaimban pedig a játszópajtik szíves türelmét kérem.
Én ma estével lelépek, mert turbékolós-kirándulós-kiállításos romantikus hétvégém van, úgyhogy csak hétfőn reggel fogok jönni. Addig is: ne felejtsetek el kattintani, és persze küldjetek nekem (Admin karinak) sok-sok zsebszöveget, és nevezzetek be a váltólázra is, legyünk minél többen, bátorítsátok az újakat is
Ma délután utazok ki a világból, és valószínűleg csak 15-6 körül jövök majd haza. Lesz netem, és reagolni is fogok, de lehet, hogy nem a leggyorsabban ( bár a mostani tempóm sem volt épp túl fürge, sebaj) Szóval elnézést kérek mindenkitől, akit majd megvárakoztatok, meg azért is, ha összevissza válaszolgatok.
Sziasztok! Azt ígértem, hogy múlt héten már leszek, de sajnos ihlethiány, programtúltengés és a számítógéppel kapcsolatos problémák miatt ezt az ígéretet nem tudtam betartani, ezért bocsánatot kérek mindenkitől, aki számított rá. Ezen a héten edzőtáborban leszek, úgyhogy nem fog menni a posztolás, utána két hétig még csak egy-egy hsz erejéig, de utána már kb. folyamatosan játékra fogható leszek. Ezek miatt mindenkitől türelmet szeretnék kérni, nem vesztem el teljesen, a nyaralás után teljes erőbedobással térek vissza!
A héten immel-ámmal leszek csak, reag elvétve várható tőlem, amiért bocsánatot kérek mindazoktól, akiknek tartozom, vagy esetleg tartozni fogok! Igyekszem pótolni mindent amint és ahogy tudok! Addig is kis türelmet és megértést kérek! ^^
Köszöntem!
Dun
P.S. (jó, hogy nem SP) : ha nagyon-naaaaaaagyon kellenék, pm. Azt azért lesem naponta! Szép hetet!
Elnézést az eltűnésemért, csak kicsit összefolytak így a dolgok nyár végére. Elsősorban testvérkémtől elnézést, de most még előreláthatóan egy hétig nem nagyon leszek itthon. Pm-t tudok olvasni, de írni szerintem sajna nem nagyon lesz időm. Ha bármi van, küldjetek az öreg hölgynek egy pm-et és válaszolok, de elnézést, reag csak egy hét múlva fog kb megszületni.