Csak jelezni szeretném, hogy már harmadik napja rosszalkodik a netem, egyszer van, egyszer nincs, máskor meg csak pillanatokra van, és ez megnehezíti a PM-ezést, reagolást, chatelést, szóval ha valamire nem válaszolok (azonnal), akkor valószínűleg ez az oka...
Holnap két vizsga vár rám, ezért nem voltam a napokban, de amint azokon túlvagyok írok és leszek Jake nem vagy elfelejtve, csak elnyelt a tananyag Igyekszem, majd kárpótolni
Mától csak elvétve vagyogatok, leskelődök inkább egész szerdáig. Onnantól itt vagyok teljesen, péntekig, aztán...... 2012-ben találkozunk! És a világ végéig (legalább) reagolhatunk Aki rám vár, attól sry! Ja, és akivel nem találkoznék addig, azoknak BÚÉK előre is
Nagyjából január 9-10-ig cudarul keveset leszek fönt, felnézek, benézek, ha kell elfogadok, de reag csak elvétve fog érkezni. Bocs mindenkitől, de amint tudok, ismét teljes erőbedobással az itteni dolgokra fogok koncentrálni.
Először is elnézést, hogy csak most szólok, de most volt elég akaratom ahhoz, hogy a gép elé üljek. Summázva, lebetegedtem. Amint összekaparom magam írok, de őszintén még jobban vonz a kanapé és nyugalom, meg a ...
Sajnálom az eltűnésem - netszolgáltató bekavart -, habnak a tortára pedig hiába van már net, más jellegű problémák miatt egy darabig nem leszek. Őszintén sajnálom!
Mivel a falkám bomlásnak indult, nyakon öntök mindenkit egy adag formalinnal, és a személyiségemet egy időre más user viszi, de ez nem jelenti azt, hogy az eredeti gazdám nem fog visszatérni, és megrugdosni azt, aki jelenleg ezt az üzenetet is gépeli a nevemben.
Tehát: vagyok, élek, aktivizálom magam. Sorsdöntő játékokat egyelőre nem bonyolítanék le, mert azt csak a valódi userem tudja, de egy atyai pofonra, vagy egy kiadós sörözésre bármikor rávehető vagyok!
Jelentem - haldoklom. Most is csak azért jöttem fel, mert már annyira fáj mindenem, hogy nem tudok feküdni, de a monitort se tudom sokáig lesni, mert kifolyik a szemem. Úgyhogy a Raffaellós kaland részemről csúszik, ezer bocsi mindenkitől, majd ha lemegy a lázam 38 alá, jövök játszani
Virtuális nagyölelés (de csak mert így nem fertőzök )
Előre jelezném, hogy bizonytalan ideig ( kb 1-2 hét) elég gyéren leszek, mert a nyakamba szakadt minden, és az érettségit sem halasztják el miattam, szóval bocsánat az új játékokat nem tudom elkezdeni, és a folyamatban lévőkre is kis csúszással tudok majd válaszolni... Sajnálom, igyekszek minél hamarabb visszatérni közétek és bepótolni majd a lemaradást.
Sajnálatosan jövő szerdáig szinte egyáltalán nem leszek a fórumon. Ma még igyekszem írni mindenkinek mindenhová, akinek kell, de utána jövő szerdáig ne nagyon számítsatok rám. Előre is elnézést mindenkitől, akit feltartok.
Mivel eddig szépen húztam-halasztottam a tanulást, az elkövetkező két hétben elég hézagosan leszek. Max napi egy órát randalírozhatok közöttetek, azt igyekszem majd reagírásra felhasználni, hogy miattam ne álljon semmi.
És amint levizsgáztam, egyrészt tartunk egy frankó kis közös IRl bulit sok piával, másrészt meg megint lazaság lesz, és jövök vissza sokat boldogítani titeket
Mivel egy kicsit zűrösek a napjaim és jövőhéten vizsgázom is, így nem igen fogom képviseltetni magamat egy ideig a játéktéren és cheten sem sűrűn. Nem tűnök el, nem kell aggódni, csak a szabadidőmet, most a vizsgára fordítóm. (úgyis felles majd, mert nem fogja kibírni)
Nah babák, az elkövetkezendő két, két és fél hétben nem igazán leszek elérhető (nem mintha hiányoznék bárkinek). De azért szeretnék itt és most, bocsánatot kérni Jaketől, Sednától és Anyától, de sajnos csak eddig tudtam kitolni a dolgokat. Addig további jó játékot kívánok mindenkinek, és igyekszem minél előbb visszatérni.
Legyetek rosszak: Lys
A hozzászólást Lysander Sharmander összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 09, 2012 5:01 am-kor.
A következő pár napban Attila király leszek: hun vagyok, hun nem. Meló lesz, és fogalmam sincs, mikor végzek - időjárás függvénye is -, szóval bizonytalan, hogyan, mint, mikor. :/