Elnézést szeretnék kérni mindenkitől, aki rám vár, de a hetem kicsit sűrűbbre sikeredett, mint terveztem, és holnaptól keddig pedig nem is leszek itthon. A kalandba még írok ma szerintem, hogy ne álljon miattam, de a többi játékostársamtól egy kis türelmet kérnék szépen! Bocsánaaaat
A helyzet az, hogy totálisan elfelejtettem, hogy (szégyenszemre) pótvizsgáznom kell xD Szóval az elmúlt és elkövetkező napokban a vizsga előtt leadandó anyagomon kell dolgoznom, hogy majd 21-én mehessek a vizsgára. Emiatt nem vagyok nem azért, mert éppen Spártát védem xD Emiatt elnézéseteket kérem, jövőre igyekszem nem megbukni Addig Nektek jó punnyadást, akinek tartozom, attól 1000 sorry, hétfőn írok majd mindenkinek, becsszó!
A mai napon elutazom és csak két hét múlva jövök haza! Mielőtt elindulok megpróbálom pótolni a hiányzó posztjaimat. Kalanddal meg remélem azért megvártok
Szóval az van, hogy ööö-izé, na. Tehát ezennel bejelentem, hogy jobb lenne, ha az augusztus érdeklődés hiányában elmaradna Nem tudom, hogy kinek-mikor-mit tudok majd produkálni, mert most is csak pár percre jöttem fel, mert mindjárt vitorlát bontok és megyek megbeszélésre. Ami van: nekem hátravan még a szakmai gyakorlatom, amikor annak vége, megyek 3 pótvizsgára, és ha annak is vége, akkor 5 napra elmegyek és végre én is nyaralok. El sem hiszem egyébként...
Mindenkitől heves elnézést, de azért kívánom Nektek, hogy élvezzétek ki azt a picit, ami még hátra van a nyáról, menjetek levegőre, igyatok, pasizzatok-csajozzatok, meg minden, ami a csövön kifér
Ölellek Benneteket!
Ps.: Cicc, nem felejtettelek el, de ma este fog kiderülni, hogy mikor érek még rá a héten és mikor kell rabszolgasorba hajtanom a fejem. Ma még írok sms-t
Mint a mellékelt ábra is mutatja, bokros teendőim nem akarnak redukálódni, sőt, a rohadékok, rájöttek, hogyan osztódhatnak, szóval ez a hét is kilőve. A következő valószínűleg úgyszintén, utána albérletbe költözés, suli körüli teendők... Az igazat megvallva hangyapöcsnyi esélyt látok rá, hogy augusztusban érdemben is itt legyek, néha fel tudok lesni, de reagot senki ne várjon tőlem, mert azzal szeptemberig nem igazán tudok szolgálni. :/
Elnézést és sűrű bocsánatkérés mindenkitől! (Bár ahogy elnézem, ez a hónap nem csak nálam pangás FRPG terén. XD)
További jó nyarat, hála a jó égnek már csak kevés van belőle!
Legalább három napra eltűnök a nagy internettelen semmiben, ésterveim szerint naponta erúgunk-leégünk, kipihenjünk magunkat, úgyhogy legfeljebb telefonon értek majd utol
Megtörtént, szeretettel köszöntünk megint, remélhetőleg ősztől visszatérünk a régi kerékvágásba
És akkor itt megemlítem, hogy még mindig serényen vizsgázok, családilag lakásátrendezünk, munkát intézünk, úgyhogy élek, nem hagyok el senkit, csak magamat se találom
Na, akkor én is előre leadnám a hiányzási listámat
Ezen a hétfőn szombaton, azaz 25-én elutazom a gólyatábor előkészítő táborába, és csak hétfőn, azaz 27-én érkezem majd haza. Ezt követően szombaton szintén eltűnök gólyatáborba, és elsejétől hatodikáig nem leszek megint A türelmet előre is köszönöm!
Most hétvégén nem leszek. Kedd este jövök haza! Akkor majd mindenkinek írok. Charles, ha holnap (pénteken) lesz időm írni neked akkor megteszem. Ha nem akkor ne haragudj, de kedden este pótolni fogom! Vagy ha esetleg van ötleted kezdésnek nyugodtan írhatsz!
Legyetek jók addig is Puszi Alice, masako, Isabelle
Három dologra lennék kíváncsi - azért is inkább ide, nem hírekbe írom, hogy itt feleljetek.
1. Vannak játékok - nem is egy -, amik régóta állnak, ez nagyjából a nyarat jelenti, onnantól kezdődött a pangás. Ezeket a helyszíneket nem ártana fagyasztani, de aki úgy érzi/tudja, hogy hamarosan kap valamelyik álló játékára reagot, az sikítson, és akkor azt a placcot nem bántom.
2. Plecsnik. Szégyellem, de gőzöm nincs, kinek lógunk ilyen-olyan jelvénnyel, ha valaki reagszámhatárt ugrott vagy más egyéb téren alkotott és elmaradt a plecsni, az is sikítson!
3. Van-é igény egy zsebszöveges és/vagy váltólázas fordulóra, némi visszarázódás érdekében?
Bónusz: mi legyen a Vér Ára kalanddal? Lehetséges opciók: egy summázott összefoglaló a végére, ami lezárja a kalandot, lelövi a poénokat, elvarrja a szálakat és úgy folytatódna tovább az élet, mintha végigjátszottuk volna. VAGY Totál lefagyasztjuk, és megvárjuk Castort - szegény Papusra még jó darabig kell várni -, és akkor lezúzzuk. VAGY Megpróbáljuk berúgni a motort, hátha beindul...
1) Hát... ami álló játékom van régóta, az Cas-szal vagyis másik karijával van, de én őt megvárnám vele mindenképpen.
2) A zenedobozos beküldésér járó Médiasztár jelvény elvileg járna a 2-3 posztért, amit beküldtem, de időközben ki lett véve a jelvénylistából. Így nem is szóltam, mert nem tudom, hogy most akkor megkaphatom-e vagy sem.
3) Még a Júliusi Zsebszöveg-Váltóláz jelentkezésemet egybe küldtem el. És csak a zsebszöveget kaptam meg, amit azóta teljesítettem. Ha megkapnám a váltólázas kérdést, azt is szívesen megcsinálom. És újabb fordulóba is beneveznék. ^^
Bónuszt kihagyom, mert nem érint. Viszont Grizzly horror-házas, bűnbe esős kalandját én szívesen befejezném. Még úgy is, ha a többieknek nincs ár ideje, kedve. *Kíváncsi neki melyik bűnt szánták*
1.Nekem is van játékom Castor egyik karijával, ahová nekem kéne írnom, csak még mindig nem találtam ki, hogy mit. Szal én azt majd egyszer szeretném folytatni, szóval gondolom ilyenkor a fagyi a megoldás.
2.Elvileg nekem nem jár plecsni!
3.Zsebszöveg/váltóláz. Én szívesen részt vennék benne, ha a többiek is, csak sajnos elég lassúak a játékok. Gondolom sokan elfoglaltak. De ha esetleg elindul szóljatok, mert engem érdekel a dolog!
4.Vér ára: engem sem érint, viszont én is szívesen végig játszanám a Fűrészes-horror kaland ugyan azon okból, mint Chris.
Dun, majd valamikor koccanhatnánk MSN-en, és megbeszélhetnénk a részleteket az oldallal kapcsolatban. De azért válaszolok is:
1. Szerintem is át kéne futni a helyszíneket, a rég fagyottakat lezárni, és esetleg kiküldeni egy-egy üzit, e-mailt a játékosoknak, megérdeklődni, hogy várjuk-e vissza őket. Akiről meg tudjuk, hogy nem jön vissza, azt törölni, átrendezni. (De lusta vagyok ennek nekiállni már szeptember óta XD)
2. Plecsnik. Sajnos nekem sincs halovány lila gőzöm sem a tartozásainkról. Akinek tartozunk, az tényleg sikítson, átfogóbb ellenőrzést max akkor érdemes tartanunk elmaradás-ügyben, ha legalább a biztos vissza nem térő karakterek kiestek már.
3. Részemről most nincs, egyelőre örülök, ha natúrban meg tudom írni viszonylagos rendszerességgel a reagjaimat...
Bónusz: mi legyen a Vér Ára kalanddal? Ebben én nem tudok nyilatkozni, nem tudom hol tart, vagy mennyi van még hátra, de majd a játékosok nyilatkoznak
Christy: Ha összefutok Ash-el valamilyen fórumon, akkor megkérdezem tőle, hogy várható-e valami a kaland kapcsán
Ash konkrétan nem válaszol, hiába írok rá FB-n. :S Nem tudom mi van vele. De azt megköszönöm Jake. :love2:
Közben eszembe jutott még valami... Shila profiljában a Vérvonalak rész nem látható. Nem tudom ennek mi az oka, ez kb. most tudatosult bennem a mai napon. Szóval, ha valaki utána nézne, esetleg beállítaná megköszönném.
Jake, bármikor, ha fent vagyok msn-en, nekem megfelel az "értekezlet", amikor Te is ráérsz, nyugodtan írj rám. (Ma 6 körül érek haza, utána fix, hogy fent leszek.)
Oké, akkor a kérdéskörbe már Ash horror-show-ja is bekerült, zsebszöveget meglátjuk - szerintem -, ha a többieket lerendezzük, és igen, KATTOLJATOK!
Ma, ha túlélem a tesit (korizni megyünk és tegnap éjjel is koris esten voltam, szóval jó kis izomláz várható XD) összeszedem a gondolataimat és megosztom veletek én is.
1.Szóval én élek, és éledezek de lassan, mert millió meg egy a dolgom, viszont írogatnék, szóval heves csápolással jelezném, hogy az én játékaimat se zárjátok le légyszilégyszi *-*
2.Plecsni nekem nem tudom, hogy járna-e, szóval az mindegy xD
3.Igenigen, én szívesen játszanék *-*
+1. Nekem eddig nagyonbejött, és szívesen folytatnám ígyis-úgyis, szóval döntsön majd a többség. (:
1. Nekem Dominic drágával van játékom, meg Calebbel, ami áll. Ezeket nem szeretném záratni, lassan úgyis végéhez érünk velük.
2. nem tudok róla, hogy lenne ilyen téren elmaradásom
3. engem ilyen téren mindig noszogatni kellett. XD Nem vagyok egyikért se oda.
+ én értelemszerűen játszanám, Jezzel nem tudom mi van. Ha pedig nem kerülne kijátszásra, akkor se szeretném a summázós verziót, mert az olyan, olyan... na. :/ Akkor már csináljunk belőle több kisebb emberes kalandot (ahány szál, annyi kalandocska egymás mellett, egymástól függetlenül, mégis összekapcsolódva) hátha haladósabb lesz majd... de ez csak ötlet.
Jövő hét csütörtökig szabadságolom magam. Siófokra megyek holnap barátomat boldogítani. Vasárnap du., illetve hétfőn estig tudok majd netezni picit, meglátom kinek lesz ihletem írni. Utána Csütörtök este leszek minden valószínűség szerint legközelebb.