Eddig se voltam egy ideje es eztan se leszek egy darabig. Epitkezesbe fogtunk, beindult a nyaralos idoszak is. Amint tudok, erkezem a feleimmel. Koszonom az orokos turelmet P.S.-banda
Ma még írtam pár helyre, holnaptól viszont nálam is beköszönt a nyaralás Jövő hét végén lehet rám újra számítani, bizonytalan, hogy közben fel tudok-e nézni. Kellemes időtöltést mindenkinek addig is!
Nem teljesen idevaló a dolog, de nem találtam neki jobb helyet, szóval elnézést érte.
Ideje visszatérnem, s ezzel együtt meghúznom egy vonalat. Az elmúlt cirka egy évben nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan kellett volna, s bár takargattam ennek az okát, rá kellett jöjjek, hogy én magam vagyok az. Nem tudok ennyi felé szakadni. A mai nappal a zöldségeim kivételével minden karakteremet egy időre leteszem (nem mindet fehéríttetem ki, de nem lépek be, nem kezdek játékba, nem folytatok semmit velük határozatlan ideig). Elnézést kérek a játékostársaimtól, hogy nem írtam róla külön pmt (majd fogok, ha kikeveredek az erdőből, ígérem, csak gondoltam illik előre jelezzem), de így egyszerűbb volt - nekem - letépjem a ragtapaszt. Ez nem azt jelenti, hogy soha többé nem hozom vissza őket játékba vagy hogy soha többé nem csinálok karaktert, csak annyit jelent, hogy apránként szeretnék visszatérni, mert egyszerre nem megy. Be kellett lássam, hogy a lét se ment sohasem. Nem fehéríttetem ki az összeset, de ettől még inaktív+ba kerülnek, köszönöm a megértéseteket. Melodramatikus okaim nincsenek, de ha valakit mégis érdekelne, állok rendelkezésre a szokott helyeken.
Maradok tisztelettel: P.S., Eleanor, Andrzej és Mark
Szóval az a helyzet, hogy megint nyaralni megyek. Keddig nem leszek elérhető, úgyhogy ismételten a türelmetek szeretném kérni. Addig is szép hétvégét nektek, vigyázzatok magatokra!
Nagyon nehezen szánom rá magam, hogy ezt a lépést bevállaljam, de kénytelen vagyok. Egy ideje nem úgy alakul az életem, ahogyan kellene az aktív szerepjátékhoz, sem a szabadidő, sem a mentális állapot tekintetében. Megromlott a kapcsolatom a magyar nyelvvel és a karaktereimmel is. Sokáig próbáltam ezt saját magam előtt is letagadni, másokat hibáztatni és/vagy mégis erőltetni magamat, de a self-care most azt jelenti számomra, hogy ezt egy kicsit el kell engednem, és nem stresszelni többet a tartozásaim és az inkompetenciám miatt. Úgyhogy ezúton kérem mindkét karakterem (Amaryllis Margaret Lux és Niall Tiernan) inaktívvá tételét.
Elnézést kérek minden játszópartneremtől, borzasztóan szégyellem magam és remélem, hogy az eltűnésem csupán ideiglenes, amíg sikerül visszatérnem egy kevésbé kacskaringós útra, de ez sajnos eltarthat egy darabig.
A karaktereket, ha szabad, meghagynám, időnként belépnék olvasgatni, de már rettenetesen ég a pofám a nonstop inaktivitásom miatt, szóval jobb és tisztább lesz ez így. Aki szeretne, reményeim szerint elér így is, ha más nem, P.S.-en keresztül
Ma pótoltam mindenhol, a jövő hét viszont valószínűleg teljesen kiesik. Ügyintézős-rohangálós időszak lesz, kétlem, hogy túl intenzíven jelen tudnék lenni itt. Kellemes hétvégét, szép hetet mindenkinek!
Sajnos akkor talál meg az életkedv, amikor előre be nem látható ideig eltávra kényszerülök. A jövő héten költözöm ugyanis, az új lakásban pedig nemhogy net, áram sincsen jelenleg, így kicsit elhúzódik ezzel kapcsolatosan minden... :S Remélem utána gőzerővel és újult lendülettel térek majd vissza hozzátok.
A helyzet az, hogy kiiiiiiiicsit fárasztó és kimerítő ez a hetem (ma pl volt túlórázás, igen, ünnepnapon), és érzem, hogy az energiatartalékaim igencsak megcsappantak. Vagyok, létezek, szuszogok, ha kell valami, nyugodtan szóljatok, keressetek, adminisztrálom, intézem,a mi kell, viszont reagokat inkább hétvégére ígérek. ._. Senki szemét sem szúrnám ki hányaveti semmiséggel, ennél mind a játékaimat, mind a játékostársaimat messze többre tartom. Úgyhogy a leginkább a biztos a hétvége, plusz a hétfő-kedd, mert szabin leszek! Addig halmozzatok el. XD Utána jön a "bosszúm". :3
Sajnos elég durván sűrű időszak elé nézek, a következő héten szinte esélytelen, hogy reagot tudjak írni. Utána talán lazul kicsit a menetrend, én is ebben bízom és remélem semmi sem fog közbeszólni.
Kicsit túl jól sikerült karácsonyi bulinak hála tökéletesen értelmetlenül töltöttem az elmúlt napokat, már ami a reagolást illeti. Ezen legkésőbb hétvégén változtatni fogok - de azért előbb szeretnék, nyilván -, addig ami tutifix: a kaland és a csoportos abszolút proritás nálam. Ha azt látjátok, hogy oda írok, de ezeken kívüliekben lassabb vagyok még, annak ez az oka (meg a mocsok mód fájó lábam :''')). A megértést és a türelmet köszönöm, igyekszem mielőbb és minél több reaggal meghálálni.
Nem eltunest inkabb feltunest szeretnek jelezni. Csutortokon kotik at a netemet az uj otthonba, reagok - a kalandon kivul - penteken erkeznek majd vagy legkesobb szombaton. Es yeeey, utana mar rendesen leszek (okeoke karacsonykor lehet kicsit ritkabban de az elozoeknek akkor is gyakrabban ) mert vegere ertem a fel eve tarto-huzodo epitkezos-koltozkodos projektnek
Először is, szeretném megköszönni az eddigi türelmeteket, tudom, hogy sokfelé lógok! A kaland vége után igyekszem mindenhová pótolni, úgyhogy még egy kis türelmet kérnék tőletek, de már nem sokáig! addig is próbálok majd azért írni a héten, de nem ígérem biztosra.
Mint a mellékelt is mutatja, az utóbbi hetekben nem nagyon tudtam lenni. Ez reményeim szerint lassan/hamarosan változni fog! Mindenkitől elnézést kérek, egyáltalán nem számoltam azzal, hogy ez a hónap olyan lesz, amilyenre sikeredett... :/ Lényeg a lényeg, látom a fényt, ez pedig itt is meg fog mutatkozni aktivitásban.
December 12 - 19 közt nem (limitáltan) vagyok elérhető Alex-szel meg minden más karimmal is. Anyukám jön látogatóba, szóval mindenre is picit több türelmet kérek szépen.
Beállok én is a sorba, ma éjjel érkezik tesóm hozzánk, úgyhogy csütörtökig biztos, hogy nem várható tőlem reag, két ünnep között is hasonló a helyzet, a köztes időben meg... igyekszem Ma viszont a lépcsőn is sikerült megcsúsznom és leesnem, a jobb karomat is megütve, majd elválik a következő napokban, az hogy alakul O.O Éljen a tél...
Hali! Január 25-26-27-én nem leszek. Vakációzom. Ezen idő alatt, még a játékba sem fogok belépni, de visszatérek, mint a terminátor Minden más szombattól, de esélyesebb, hogy vasárnaptól folytatódik Becca és Bessie
Mától a VH kezdésig minden karimmal kicsit visszafogom magam. Legfeljebb olvasok, de a kalandot is meg kell írjam és finomítsam, emiatt mindenkitől egy nagy rakás türelmet kérek a héten. Ígérem, nem bánjátok meg <3 És előre is köszönöm a türelmeteket <3
Ezúton is elnézést kérek az elmaradásaim miatt, ez a hét elég sokat kivett belőlem a melóban + a VH-s ügyintézés is, így egy rakás reaggal megcsúsztam, mert csak oda írtam, ahova éppen könnyűnek éreztem, plusz a VH prior. A hétvégén viszont megpróbálok jó gyerekként szépen és időrendben mindenkinek mindent pótolni, szóval ha hétfőig nem kaptok tőlem választ, de tartozom, akkor légyszi szóljatok kischaten és verjetek tarkón. Elég sok szálam megy most, és az oldalsávban már nem látok mindent, ahova írnom kellene
Nemrég kaptam a hívást, hogy csütörtökön (02.23.-án) műtenek, így bizonytalan ideig nem leszek. Mivel nem tudom, hogy mennyi idő lesz amíg teljesen jól leszek utána, illetve mennyi ideig csak feküdnöm szabad, így nem tudom mikor leszek ismét elérhető.
Irl kicsit nagyon összejöttek a dolgok mostanában, úgyhogy bizonytalan ideig nem nagyon leszek... ha valaki keresne, elérhető vagyok bárhol, de reagokat nem hiszem, hogy mostanában fogok tudni írni A játékostársaktól elnézést, és köszi így előre is, én meg majd igyekszem összekapni magam Legyetek jók, Abie