Év végéig én is kiírnám magam, részben a munka, részben a karácsonyi készülődés meg a közelgő hazaút, ünnepek miatt. A héten még megpróbálok írni, ahová tartozok, ha valaki kimaradna, akkor majd 2017-ben...
Frissen támadt lelkesemet derékbe törte a bárányhimlő, a lurkó sajnos elkapta a bölcsiben, próbálkozom, ha épp nem viszket annyira csóri, hogy nyugton van, de az elmúlt másfél nap azt igazolta, hogy elég esélytelen. Azért igyekszem, ahogy tudok.
Bár én - azt hiszem és úgy tervezem, hogy - leszek az ünnepek alatt is hellyel-közzel, mégis beírom ide, hogy esélyesen apránként fogom pótolni a reagjaimat. Sok tartozásom nincs, így talán olyan sokaknak nem fogja bántani a szemét, ha ékezet nélkül, telefonról érkeznek a hozzászólásaim. Laptoppal mégse mehetek vendégségbe, de a telefon és a wifi remek szolgálatot tudnak tenni ilyenkor is ;D *antiszocság off* Facen eddig is, s eztán is elérhető leszek, akinek kellek sürgibe, az ott csippanjon inkább, semmint üzit küld az oldalon. Köszönöm És előre is kellemes ünnepeket mindenkinek! (Bár eztg fogok még a napján is kívánni, ahogyan magamat ismerem )
Horatio Haskell
Amarok
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 423
◯ HSZ : 351
◯ IC REAG : 286
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : ezüst gyűrűk, karkötők, nyaklánc
egy ideje már észrevehetően kevesebbet voltam és most sajnos eljött az idő, hogy ide is bevéssem magam és jelezzem; meghatározatlan ideig nem leszek. Akivel játékom van valamelyik felemmel, nyugodtan zárjatok rám, mert tényleg halvány gőzöm sincs, hogy mikor tudok majd megint írni. Pmet olvasni feljárok, el azért nem veszek az éterben, de reagokig nem fogok tudni eljutni mostanában. Köszönöm a megértést!
Először is bocsi, akivel játékom van, vagy épp lesz, ez utóbbi kicsit csúszni fog. Nem sokat, remélem. Úgy néz ki, az elmúlt napokat nézve, hogy márciusban térek csak vissza(vagy a február közepén), mobilon fent leszek és követem az eseményeket. Illetve a futó játékokat záratnám Addig se álljon a helyszín
A következő hetem nagyon sűrűnek ígérkezik, szóval szeretném előre jelezni, hogy valószínűleg nem nagyon fogok tudni reagokat írogatni. Elérhető leszek és előfordulhat, hogy 1-1 reag is belefér majd, de biztosra ígérni magamat majd csak vasárnaptól merem, addig a türelmeteket és a megértéseteket szeretném kérni. Köszönöm szépen!
Hetfotol ujra feleledek. A ket het kihagyasomnak van oka, de utolag mar olyan felesleges lenne ragozni. Aki var ram, annak utolag is elnezeset kerem. Hetfotol erkezem az eletbe vissza
Sajnos úgy alakult, hogy nagyon sok minden összejött most az életemben, és nagyon kevés időt tudok az online térre fordítani, éppen ezért az elkövetkezendő két hétben - remélem csak addig -, maximum leskelődni fogok olykor-olykor. Ha úgy alakul, próbálok majd írogatni, de jelenleg olyan negatív időszakot élek meg, amit át kell vészelnem, és addig képtelen vagyok az írásra koncentrálni. Köszönöm szépen a megértést, és igyekszem vissza hozzátok, reményeim szerint hamar letisztulnak a dolgaim, és fellélegezhetek. Amennyiben úgy gondoljátok, a szálakat nyugodtan rám lehet záratni, totálisan megértem, mert jelenleg semmit sem tudok ígérni sajnos. Amennyiben valakinek valami sürgős egyeztetni valója akad, úgy ide Nonóra írjon legyen szíves pm-et, mert átmenetileg facebookról is lelőttem magam. (Nem tudom, a valentin napi dologgal mi a szitu, de oda igyekszem majd írni, ha elindul.)
Hasonlóan az előttem szólókhoz, kissé elhavazódtam IRL, így elnézést kérek azoktól, akik rám várnak valamely szálon, remélhetőleg jövő héten lemegy a hónap zárás-nyitás és a tavasz eljövetelével együtt én is feléledek. :DD (Meg mindenki más is! <3 )
Nem árulok el nagy titkot, nem nagyon tudok lenni sajnos mostanában. Pontosabban inkább nem-vagyok, mint vagyok... Eléggé összejöttek a dolgok és rózsátlan heteken vagyok túl, amiknek fogalmam sincs, mikor lesz vége normálisan. Addig is, amíg ez várat magára, maximum a kardinális játékokra tudok erőt-időt-figyelmet szakítani. :/ Ahol olyan van, záratni természetesen ér, aki megvár, annak nagyon köszönöm a végtelen türelmet!
Legyetek jók és vigyázzatok magatokra! Dé és a minionok
Úgy esett, hogy a héten gép nélkül élem az életem, hazaugrottam pár napra családlátogatóba, és ami kevés szabadidőmben épp senki sem boldogít, ott is csak telefonról tudok netezni, szóval... a héten biztos, hogy elmarad részemről a reagolás, a jövő héttől meg majd meglátom, mennyi szabadidőm lesz, ha ott tartok Jók legyetek addig is,
Hali! Nem azért írok, mert nem leszek mostanában, hanem azért, mert az elkövetkezendő időben önmagamhoz képest csúszni fogok a reagokkal (ennek már voltak előjelei), kb. 3-4 hétig. Rapszodikusan érkeznek majd mindenkinek, Beccával is, ezért elnézést és türelmet kérek szépen Igyekszem majd a lehetőségeimhez képest! Puszi nektek!
Nem távollétet jöttem ugyan jelezni, csak türelmét kérni azoknak, akikkel régebbi szálam van. Szeretném kicsit most azon karaktereimet pörgetni, akiknek a sorsa/maradása az áprilisi történtek végett kétségessé, kérdéssé vált. Közben igyekszem azért nektek is írni persze, csak tudjatok róla, miért váratlak a szokásosnál is jobban benneteket. (De ha nem írok nektek gyorsan, az azt jelenti, hogy a kari marad a játéktéren tutira, ez jó hír nem? xD)
Én most elutazom négy napra, és elvágom magam a digitális világtól terveim szerint legkésőbb holnap magam kedd estig, de bízom benne, hogy utána felfrissülten tudok visszatérni tisztességesen, és pörgetni kicsit a dolgaimat, megírni az ezer éve ígért kezdőimet bármelyik felemmel, és a többi. Kellemes hétvégét mindenkinek!
Szombaton egy hétre elutazunk nyaralni, úgyhogy azalatt biztos, hogy nem fognak reagok érkezni tőlem. Szerettem volna a meglévő tartozásokat elkoptatni addig, de ember tervez, ugyebár... :/ Eddig nem úgy néz ki, hogy sok esély van a sikerre, úgyhogy inkább nem ígérek semmi biztosat, majd ha visszaértem, igyekszem utolérni magam
Kicsit máshogy alakultak a dolgaim, mint azt elterveztem, ezért is csúsztam meg a reagokkal/kezdőkkel. Nem felejtettem el senkit (fú, de remélem, hogy tényleg nem), csak most egy kis türelmet szeretnék még kérni. Jövő hét közepe-vége fele már visszaszivárgok
Beindult nálam teljes egészében a nyár a héten, ennek fényében jó másfél-két hétig nem nagyon leszek gépközelben. Amint visszatértem, jönnek majd a reagok, de addig csak fb-on vagyok elérhető (már ha lesz időm/erőm telefont nyomkodni :"D).
Szépeket addig is mindenkinek, vigyázzatok, ne égjetek le a napsütésben és kitartást a borzasztó hőséghez! Puszi mindenkinek!
a nyári ubiszezon nálam is beütött, mellé némi magánéleti katyvasszal, melyből még most kezdek kifelé vánszorogni, így türelmeteket kérem a játékaim kapcsán. Tudom, sokan és fontos szálakban várnak rám, igyekszem a lehetőségeimhez mérten ezekre mielőbb reagálni! Elnézést előre is a nagyobb "szünetekért" ennek kapcsán. <3
Üdv, Hárt
Symara Dotty Thibodeau
Renegát
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 390
◯ HSZ : 295
◯ IC REAG : 253
◯ Lakhely : Fairbanks >> Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : Törékeny és pici alkata, fekete bundása
Én is beállnék a sorba, mert holnap elutazom kicsit pihenni és élvezni a nyarat. Reagok majd várhatóan következő hét közepe utántól fognak érkezni, addig is köszönöm a türelmet. Esténként lehet néha fel fogok lesni, így ha vki bármit szeretne, akkor Sym-re írjon pm-t, vagy pedig fb-on megtalál. ^^
Köszönöm a türelmet előre is, illetve további szép nyarat mindenkinek, meg kitartást annak, aki dolgozik!
Az utóbbi egy-másfél hétben nem nagyon tudtam lenni, kétfrontos állóháborút vívtam, de most már legalább egyik fronton látom a fényt az alagút végén! (Sikerül végre elköltöznöm az előző albérletemből!!!!) Ennek fényében, egy kicsit még keszekuszán leszek az ügyintézések miatt, de reményeim szerint hamarosan normálisan tudok lenni újfent és nyugisabb mederbe terelődött élettel folytathatok itt is mindent. Most hétvégén igyekszek mindenkinek és mindenhova pótolni, aztán meg azon lenni, hogy mielőbb teljes csöcsbedobással itt is lehessek!
Addig is mindenkinek jó nyarat, nyaralást, kikapcsolódást, feltöltődést, és mindeközben vigyázzatok magatokra! o.o
Megint én. XD De ez csak megelőzés, inkább menjünk biztosra. Ma alszok először az új albiban, és nem tudom teljesen fixre, hogy mi a helyzet az internettel. :'D Remélem, minden szép és jó, ha mégsem, akkor viszont csak mérsékelten vagy egyáltalán nem tudok lenni. (Jó esetben csak ma, rosszabban pár napig?) Délután második felére / estére többet fogok tudni, imádkozzatok érettem, ha leszek/jövök, akkor minden überfasza.
Hali! Minden játékostársamnak üzenem, hogy holnaptól ( júli 17 hétfő) nem leszek elérhető szombatig, júli 22.-ig. Szerencsére nyaralni megyek Kellemes hétfőt nektek és jó hetet! Becca és Bessie
A héten már nem igazán leszek gépközelben, szóval nem nagyon leszek elérhető. :/ Jövő héten nyaralni megyünk, ott lesz nálam laptop, de ígérni továbbra sem ígérek semmit, csak azt, hogy augusztus második hetétől jövök és akkor majd jól megbombázlak titeket a reagokkal. Addig továbbra is a türelmeteket kérném és hálásan köszönöm a megértéseteket!