A halloweenhez közeledve, amikor mindenki beöltözik és megmutatja a világnak az legfélelmetesebb arcát, mi kaptunk az alkalmon és egy egészen más módját választottuk a "beöltözésnek". Már régebben is felmerült ötletként, hogy kellene valami hasonlót csinálni, ám a töklámpások éjszakája még megfelelő alapot is adott arra, hogy userként a karaktereink bőrébe bújhassunk.
A következőkben 30 kérdést olvashattok, amik próbálnak némi humorral és abszurditással a karakterek mindennapjaiba és a fejébe belelátni. Olvasás közben szellemüljetek át és képzeljétek el, hogy nekik teszik fel a kérdéseket és nekik is kell rájuk választ adni. Akár az összes karakterrel megcsinálhatod a tesztet, hogyha van hozzá kedved. Így talán olyan dolgok is átfutnak az agyadon, amikre eddig nem is gondoltál egy-egy karival kapcsolatban és nekünk is érdekes olvasmány lesz minden megválaszolt tesztlap. Fontos azonban, hogy az itteni információk annyiból nem IC jellegűek, hogy kéretik függetleníteni az innen szerzett háttértudást másokkal szembe a játékok során.
A kérdéssor aljáról másold ki a kódot és az alapján új hozzászólás formájában küldd el a válaszaidat - akár az összes karaktereddel!
Amennyiben tetszik és jól sikerül a dolog, úgy időszakosan újabb és újabb kérdéssort állítunk össze nektek, vagy ha igény van rá, küldhettek Ti is kérdésötleteket az Admin karakternek, amelyeket aztán név nélkül belecsempészünk a folytatásba.
Jó szórakozást mindenkinek!
_____________oOo_____________
1. Mi az első 5 dolog, amit felkelés után csinálsz? Van-e állandó reggeli rutinod?
2. Ha nézel TV-t, milyen jellegű csatornákra kapcsolsz (hírek, természeti csatorna, sport, rajzfilm, stb...)? Ha nem nézel, miért nem?
3. Van Facebook profilod?
4. Republikánusokra vagy demokratákra szavaznál az amerikai választásokon? Szavaznál egyáltalán?
5. Mi volt a kedvenc gyerekkori játékod/időtöltésed?
6. Mit csinálsz, ha odamegy hozzád egy hajléktalan és pénzt kér?
7. Ha egy zenekarral kellene jellemezni téged, melyik banda/előadó lenne az?
8. Kizsebel téged valaki. Amikor hátrafordulsz, látod, hogy egy tíz év körüli gyerek volt. Mit teszel?
9. Te szervezel bulit vagy téged hívnak meg a bulikra?
10. Átlagosan hányszor csörög egy nap a mobiltelefonod?
11. A buszmegállóban verekedés alakul ki. Mit csinálsz?
12. Ha sokat kell várnod valamire (sorban állás, jármű, egy ismerős), mivel ütöd el az időt?
13. Fürdő vagy zuhany?
14. Mi a véleményed a környezetszennyezésről?
15. Egy viharos éjjel áramkimaradás van az egész utcában. Mit teszel, milyen érzéssel tölt el a dolog?
16. Egy forgalmas kereszteződésben leáll az autód (ha neked nincs, akkor előtted másé), de nem lehet tudni, hogy műszaki hiba vagy csak elfogyott a benzin. Nem tudsz tovább haladni. Mit teszel?
17. Ha lehetne három kívánságod, miket kívánnál?
18. Melyik híresség bőrébe bújnál egy napra? Ha nincs ilyen, akkor melyik ismerősödébe? Ha nem, akkor miért?
19. Mit tennél, ha egyik reggel ellenkező neműként ébrednél?
20. Szerinted milyen mitologikus lények élhetnek a világon? Ha Vérfarkas/Őrző vagy, akkor talán nem is olyan lehetetlen, hogy titokban élnek rajtatok kívül más mesebeli lények.
21. Mit fogsz kérni a következő Karácsonyra? Ha semmit, te mit fogsz adni a 3 hozzád legközelebb álló személynek?
22. Fejezd be az alábbi mondatot: Az életben semmi sem lehet rosszabb, mint ____________________
23. Ha te lennél egy egész ország vezetője, mi lenne az első rendelkezésed?
24. Ha valaki egy csendes délutánon felkeresne, amikor éppen kikapcsolódsz, nagy valószínűséggel milyen tevékenység közben nyitna rád?
25. Van/volt káros szenvedélyed? Mi (volt) az, miért/hogyan szoktál rá, hogyan jöttél le róla? Ha pedig nincs, melyik káros szenvedélyt gondolod a legrosszabbnak?
26. Ha egy turista útbaigazítást kér tőled, akkor a megfelelő helyre irányítod vagy elküldöd teljesen másfelé? Miért?
27. Van valami olyan titkod, amit senkinek se mondtál el? Ha igen, mi az? (muhaha)
28. Mi az a dolog az életedben, ami miatt bűntudatod van, vagy ha nincs, akkor is szégyenfoltként tekintesz rá?
29. Felvennél egy stoppost a semmi közepén? Miért?
30. Beszorulsz 10 emelet magasan egy liftbe egy csapat óvodással, mit teszel?
Kód:
[font=Courier New][color=orange]1. Mi az első 5 dolog, amit felkelés után csinálsz? Van-e állandó reggeli rutinod?[/color][/font]
[font=Courier New][color=orange]2. Ha nézel TV-t, milyen jellegű csatornákra kapcsolsz (hírek, természeti csatorna, sport, rajzfilm, stb...)? Ha nem nézel, miért nem?[/color][/font]
[font=Courier New][color=orange]3. Van Facebook profilod?[/color][/font]
[font=Courier New][color=orange]4. Republikánusokra vagy demokratákra szavaznál az amerikai választásokon? Szavaznál egyáltalán?[/color][/font]
[font=Courier New][color=orange]5. Mi volt a kedvenc gyerekkori játékod/időtöltésed?[/color][/font]
[font=Courier New][color=orange]6. Mit csinálsz, ha odamegy hozzád egy hajléktalan és pénzt kér?[/color][/font]
[font=Courier New][color=orange]7. Ha egy zenekarral kellene jellemezni téged, melyik banda/előadó lenne az?[/color][/font]
[font=Courier New][color=orange]8. Kizsebel téged valaki. Amikor hátrafordulsz, látod, hogy egy tíz év körüli gyerek volt. Mit teszel?[/color][/font]
[font=Courier New][color=orange]9. Te szervezel bulit vagy téged hívnak meg a bulikra?[/color][/font]
[font=Courier New][color=orange]10. Átlagosan hányszor csörög egy nap a mobiltelefonod?[/color][/font]
[font=Courier New][color=orange]11. A buszmegállóban verekedés alakul ki. Mit csinálsz?[/color][/font]
[font=Courier New][color=orange]12. Ha sokat kell várnod valamire (sorban állás, jármű, egy ismerős), mivel ütöd el az időt?[/color][/font]
[font=Courier New][color=orange]13. Fürdő vagy zuhany?[/color][/font]
[font=Courier New][color=orange]14. Mi a véleményed a környezetszennyezésről?[/color][/font]
[font=Courier New][color=orange]15. Egy viharos éjjel áramkimaradás van az egész utcában. Mit teszel, milyen érzéssel tölt el a dolog?[/color][/font]
[font=Courier New][color=orange]16. Egy forgalmas kereszteződésben leáll az autód (ha neked nincs, akkor előtted másé), de nem lehet tudni, hogy műszaki hiba vagy csak elfogyott a benzin. Nem tudsz tovább haladni. Mit teszel?[/color][/font]
[font=Courier New][color=orange]17. Ha lehetne három kívánságod, miket kívánnál?[/color][/font]
[font=Courier New][color=orange]18. Melyik híresség bőrébe bújnál egy napra? Ha nincs ilyen, akkor melyik ismerősödébe? Ha nem, akkor miért?[/color][/font]
[font=Courier New][color=orange]19. Mit tennél, ha egyik reggel ellenkező neműként ébrednél?[/color][/font]
[font=Courier New][color=orange]20. Szerinted milyen mitologikus lények élhetnek a világon? Ha Vérfarkas/Őrző vagy, akkor talán nem is olyan lehetetlen, hogy titokban élnek rajtatok kívül más mesebeli lények.[/color][/font]
[font=Courier New][color=orange]21. Mit fogsz kérni a következő Karácsonyra? Ha semmit, te mit fogsz adni a 3 hozzád legközelebb álló személynek?[/color][/font]
[font=Courier New][color=orange]22. Fejezd be az alábbi mondatot: Az életben semmi sem lehet rosszabb, mint ____________________[/color][/font]
[font=Courier New][color=orange]23. Ha te lennél egy egész ország vezetője, mi lenne az első rendelkezésed?[/color][/font]
[font=Courier New][color=orange]24. Ha valaki egy csendes délutánon felkeresne, amikor éppen kikapcsolódsz, nagy valószínűséggel milyen tevékenység közben nyitna rád?[/color][/font]
[font=Courier New][color=orange]25. Van/volt káros szenvedélyed? Mi (volt) az, miért/hogyan szoktál rá, hogyan jöttél le róla? Ha pedig nincs, melyik káros szenvedélyt gondolod a legrosszabbnak?[/color][/font]
[font=Courier New][color=orange]26. Ha egy turista útbaigazítást kér tőled, akkor a megfelelő helyre irányítod vagy elküldöd teljesen másfelé? Miért?[/color][/font]
[font=Courier New][color=orange]27. Van valami olyan titkod, amit senkinek se mondtál el? Ha igen, mi az? (muhaha)[/color][/font]
[font=Courier New][color=orange]28. Mi az a dolog az életedben, ami miatt bűntudatod van, vagy ha nincs, akkor is szégyenfoltként tekintesz rá?[/color][/font]
[font=Courier New][color=orange]29. Felvennél egy stoppost a semmi közepén? Miért?[/color][/font]
[font=Courier New][color=orange]30. Beszorulsz 10 emelet magasan egy liftbe egy csapat óvodással, mit teszel?[/color][/font]
A hozzászólást Alignak összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 14, 2014 12:02 am-kor.
Szerző
Üzenet
Sam Kerrington
Ember
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 30
◯ HSZ : 127
◯ IC REAG : 93
◯ Lakhely : A gépem vagy egy süti előtt megtalálsz
1. Mi az első 5 dolog, amit felkelés után csinálsz? Van-e állandó reggeli rutinod? Felkelniiii??? Reggeell???
2. Ha nézel TV-t, milyen jellegű csatornákra kapcsolsz (hírek, természeti csatorna, sport, rajzfilm, stb...)? Ha nem nézel, miért nem? TV? Ezmiez? Illegális letöltés a mi barátunk…
3. Van Facebook profilod? Melyiket adjam?
4. Republikánusokra vagy demokratákra szavaznál az amerikai választásokon? Szavaznál egyáltalán? A szavazásom már ott megbukik, hogy az alapadatok megadásánál error felirat jelenik meg arra a kérdésre: Neme?
5. Mi volt a kedvenc gyerekkori játékod/időtöltésed? Homokozni, legózni és építőkockázni. A hajasbabáknak mindig levágtam a haját, egy idő után megunták a szüleim frissíteni a babakészletet…
6. Mit csinálsz, ha odamegy hozzád egy hajléktalan és pénzt kér? Pénz a bankkártya és utalás korszakában? Sütit tudok adni legfeljebb neki, az általában van nálam.
7. Ha egy zenekarral kellene jellemezni téged, melyik banda/előadó lenne az? Ha az Army of Loverssel jössz, véged. Amúgy meg Duft Punk.
8. Kizsebel téged valaki. Amikor hátrafordulsz, látod, hogy egy tíz év körüli gyerek volt. Mit teszel? Fordul hátra a fene. Élből elfutok.
9. Te szervezel bulit vagy téged hívnak meg a bulikra? Egyik sem. Együtt megyünk dizsibe.
10. Átlagosan hányszor csörög egy nap a mobiltelefonod? Az okostelefonok és skypeok korszakában: 0
11. A buszmegállóban verekedés alakul ki. Mit csinálsz? Mivel tuti engem vernek, a földön fekszem.
12. Ha sokat kell várnod valamire (sorban állás, jármű, egy ismerős), mivel ütöd el az időt? Neten rendelek, ha ismerős késik, nem várom meg. Zenét hallgatok vagy olvasok.
13. Fürdő vagy zuhany? Sietek: zuhany, este mindig fürdő.
14. Mi a véleményed a környezetszennyezésről? Akik ilyet tesznek, hamar megtudják mások. Ha másképp nem, én hackelem meg a kárt okozókat. Muhahaaaa…
15. Egy viharos éjjel áramkimaradás van az egész utcában. Mit teszel, milyen érzéssel tölt el a dolog? Van pótaksim…
16. Egy forgalmas kereszteződésben leáll az autód (ha neked nincs, akkor előtted másé), de nem lehet tudni, hogy műszaki hiba vagy csak elfogyott a benzin. Nem tudsz tovább haladni. Mit teszel? Kipattanok és eltolom, utána mentőt hívok, mert beállt a derekam.
17. Ha lehetne három kívánságod, miket kívánnál? 1) A testvéreim szülessenek egészségesen 2) Szeressenek a szüleim 3) A magamfajtákon ne akadjanak ki.
18. Melyik híresség bőrébe bújnál egy napra? Ha nincs ilyen, akkor melyik ismerősödébe? Ha nem, akkor miért? Senkiébe. Így is mindig a figyelem középpontjába kerülök, csak azok éppen nem a szüleim.
19. Mit tennél, ha egyik reggel ellenkező neműként ébrednél? Halmozzuk az élvezeteket, mi? Nem változna semmi. Csak baromira zavarna, hogy ez is, meg az is van "készleten".
20. Szerinted milyen mitologikus lények élhetnek a világon? Ha Vérfarkas/Őrző vagy, akkor talán nem is olyan lehetetlen, hogy titokban élnek rajtatok kívül más mesebeli lények. A mitologikus azért mitologikus, mert nem létezik, nem tudtad?
21. Mit fogsz kérni a következő Karácsonyra? Ha semmit, te mit fogsz adni a 3 hozzád legközelebb álló személynek? Kérni semmit, hozzám pedig senki sem áll közel.
22. Fejezd be az alábbi mondatot: Az életben semmi sem lehet rosszabb, mint ____________________ Kirekesztve lenni úgy, hogy szeretnél valahová tartozni.
23. Ha te lennél egy egész ország vezetője, mi lenne az első rendelkezésed? El se jutnék odáig, szavazni sem szavazhatok, hogy lehetnék egy ország vezetője?
24. Ha valaki egy csendes délutánon felkeresne, amikor éppen kikapcsolódsz, nagy valószínűséggel milyen tevékenység közben nyitna rád? Vagy egy nagy hackelés közepette, ami nem igaz, mert azonnal megszakítom a folyamatot, vagy egy nagy sütikészítés közepette.
25. Van/volt káros szenvedélyed? Mi (volt) az, miért/hogyan szoktál rá, hogyan jöttél le róla? Ha pedig nincs, melyik káros szenvedélyt gondolod a legrosszabbnak? Cigi. Nem szoktam le róla, nagyon ritkán rágyújtok, de egy doboz fél év alatt sem fogy el.
26. Ha egy turista útbaigazítást kér tőled, akkor a megfelelő helyre irányítod vagy elküldöd teljesen másfelé? Miért? Attól függ, milyen kedvem van és ők milyenek. Aki nem tud tájékozódni, ne kóboroljon.
27. Van valami olyan titkod, amit senkinek se mondtál el? Ha igen, mi az? (muhaha) Ha elmondanám, nem lenne titok (be-be-beee).
28. Mi az a dolog az életedben, ami miatt bűntudatod van, vagy ha nincs, akkor is szégyenfoltként tekintesz rá? Hogy hagytam, megtegyék velem.
29. Felvennél egy stoppost a semmi közepén? Miért? Nem. Nem bízok idegenekben.
30. Beszorulsz 10 emelet magasan egy liftbe egy csapat óvodással, mit teszel? Egy fő plusz és egy csapat ovi egy liftben. Hol van akkora lift?
1. Mi az első 5 dolog, amit felkelés után csinálsz? Van-e állandó reggeli rutinod? Állandó rutinom? Hát nem igazán van ilyen. Máshogy indulnak a napjaim, ha épp dolgozni megyek. Máshogy indul a napom hétvégente, vagy ha szabadságon vagyok. Máshogy indul a napom, ha a természet lágy ölén ébredek… Általánosságban véve mondanám azt, hogy szeretem, ha a napjaim teával, péksütivel… aztán egy frissítőzuhannyal indulnak.
2. Ha nézel TV-t, milyen jellegű csatornákra kapcsolsz (hírek, természeti csatorna, sport, rajzfilm, stb...)? Ha nem nézel, miért nem? Nézni nem, maximum hallgatni szoktam TV-t. A filmek nem annyira kötnek le, jobban szeretek ismeretterjesztő műsorokat hallgatni.
3. Van Facebook profilod? Nincs. Nem is tervezem, hogy legyen.
4. Republikánusokra vagy demokratákra szavaznál az amerikai választásokon? Szavaznál egyáltalán? Ha szavazhatnék, se szavaznék.
5. Mi volt a kedvenc gyerekkori játékod/időtöltésed? Szerettem hallgatni az idősebbek történeteit… főként anyukámét, ahogy mesélt a természetről, és nagyon szerettem vizes földből megformálni a törzsünk alakjait, vagy egy-egy mozzanatot a törzs életéből a saját képzeletemre hagyatkozva.
6. Mit csinálsz, ha odamegy hozzád egy hajléktalan és pénzt kér? Adok neki valamennyit. Bár engem se vet fel a pénz, de néhány dollártól nem kopik fel az állam.
7. Ha egy zenekarral kellene jellemezni téged, melyik banda/előadó lenne az? Nem tudom. Sokféle zenét szeretek, de inkább a hagyományos zene kedvelője vagyok, és jobban szeretek komolyzenei koncertekre járni, mint a ritmustalan jelenkor zenéire.
8. Kizsebel téged valaki. Amikor hátrafordulsz, látod, hogy egy tíz év körüli gyerek volt. Mit teszel? Már azelőtt lebukna, hogy ezt megtehetné. Van tapasztalatom gyerekekkel, és attól még, hogy vak vagyok, a reflexeim jók, tehát elkapnám a kezét. Hagynám elmenni, de előtte megpróbálnék a lelkére beszélni, hogy lehet legközelebb olyannal húz ujjat, aki nem lesz vele ilyen kedves, és nagyon pórul jár, szóval jobb lenne, ha befejezné.
9. Te szervezel bulit vagy téged hívnak meg a bulikra? Valószínűleg inkább utóbbi, és attól függően mennék el, hogy ki hív meg, és hova. Diszkókba nem járok. Nem az én világom.
10. Átlagosan hányszor csörög egy nap a mobiltelefonod? Egyszer… kétszer… Szerencsére nem túl gyakran.
11. A buszmegállóban verekedés alakul ki. Mit csinálsz? Nem avatkozok közbe fizikálisan. Esetleg használom vérvonal képességem, de csak abban az esetben, ha annyira eldurvul a helyzet, hogy valakinek az élete veszélybe kerül.
12. Ha sokat kell várnod valamire (sorban állás, jármű, egy ismerős), mivel ütöd el az időt? Kitalálok egy történetet.. vagy nosztalgiázok.. vagy hallgatom a környezetem beszélgetését. Egyébként sok helyen előre engednek, ha észreveszik, hogy vak vagyok. Az emberek többsége figyelmes velem ilyen szempontból.
13. Fürdő vagy zuhany? Szeretem mindkettőt.
14. Mi a véleményed a környezetszennyezésről? Szomorú, hogy az emberek ennyire nem becsülik meg azt, ahol élnek. Engem mélységesen elszomorít, és csak remélni tudom, hogy az emberek hozzáállása megváltozik a természethez.
15. Egy viharos éjjel áramkimaradás van az egész utcában. Mit teszel, milyen érzéssel tölt el a dolog? Valószínűleg észre se veszem. Esetleg akkor tűnik fel, ha a mikro nem indul el, mert épp melegítenék valamit.
16. Egy forgalmas kereszteződésben leáll az autód (ha neked nincs, akkor előtted másé), de nem lehet tudni, hogy műszaki hiba vagy csak elfogyott a benzin. Nem tudsz tovább haladni. Mit teszel? Vak vagyok, nem lehet jogsim, és nem vezethetek, tehát vélhetően utasként ülök a járműben. Az intézkedést ráhagyom a sofőrre.
17. Ha lehetne három kívánságod, miket kívánnál? Kilaun felbukkanjon az életemben ismét… meg nem történtté tehessem a született farkas megölését… megakadályozhassam azt, hogy Nicole felszálljon arra a repülőgépre…
18. Melyik híresség bőrébe bújnál egy napra? Ha nincs ilyen, akkor melyik ismerősödébe? Ha nem, akkor miért? Szeretek a saját bőrömbe lenni, nem vágyok senkiére.
19. Mit tennél, ha egyik reggel ellenkező neműként ébrednél? Visszafeküdnék aludni, hátha mikor legközelebb felkelek, ismét önmagam lennék, és betudnám az egészet egy rossz álomnak.
20. Szerinted milyen mitologikus lények élhetnek a világon? Ha Vérfarkas/Őrző vagy, akkor talán nem is olyan lehetetlen, hogy titokban élnek rajtatok kívül más mesebeli lények. Nem tudom. Ötszáz éve járom már a világot, de farkasokon és őrzőkön kívül másokba még nem botlottam. Ettől függetlenül persze lehet, hogy vannak…
21. Mit fogsz kérni a következő Karácsonyra? Ha semmit, te mit fogsz adni a 3 hozzád legközelebb álló személynek? Nem tudom. Általában spontán vásárolok, és mindig az utolsó pillanatra hagyom.
22. Fejezd be az alábbi mondatot: Az életben semmi sem lehet rosszabb, mint ____________________ Elveszíteni a szeretteinket.
23. Ha te lennél egy egész ország vezetője, mi lenne az első rendelkezésed? Nagyobb hangsúlyt fektetnék a természetvédelemre, és annak megreformálására.
24. Ha valaki egy csendes délutánon felkeresne, amikor éppen kikapcsolódsz, nagy valószínűséggel milyen tevékenység közben nyitna rád? Heverésznék, és álmodoznék.
25. Van/volt káros szenvedélyed? Mi (volt) az, miért/hogyan szoktál rá, hogyan jöttél le róla? Ha pedig nincs, melyik káros szenvedélyt gondolod a legrosszabbnak? Nem hiszem, hogy nekem valaha volt ilyen. A cigaretta, mert azzal a cigarettázók nem csak a saját egészségüket, de a környezetükben élő nem-dohányzók egészségét is károsítják, amihez alapvetően semmi joguk.
26. Ha egy turista útbaigazítást kér tőled, akkor a megfelelő helyre irányítod vagy elküldöd teljesen másfelé? Miért? Amennyire tudok, próbálok neki segíteni… bár ha teljesen ismeretlen helyen vagyok, akkor valószínűleg azt ajánlom neki, hogy inkább kérdezzen meg mást.
27. Van valami olyan titkod, amit senkinek se mondtál el? Ha igen, mi az? (muhaha) Nincs. Brian mindent tud rólam.
28. Mi az a dolog az életedben, ami miatt bűntudatod van, vagy ha nincs, akkor is szégyenfoltként tekintesz rá? Véletlenül megöltem egy született farkast. Megfizettem érte, hiszen egy évtizedet farkasként éltem le ezt követően, de a mai napig bűntudatom van azért, mert óvatlan voltam.
29. Felvennél egy stoppost a semmi közepén? Miért? Mivel abban a járműben én csak utas lehetnék, valószínűleg a sofőr döntené el, és nem én, hogy felveszi-e vagy sem.
30. Beszorulsz 10 emelet magasan egy liftbe egy csapat óvodással, mit teszel? Próbálnám megnyugtatni őket azzal, hogy mesélek nekik, amíg ki nem szabadítanak minket. Neveltem gyerekeket, jól értek hozzájuk… és mindenképp megelőzném, hogy bepánikoljanak. Ha szükséges lenne, még a vérvonal képességem is bevetném, hogy megnyugtassam őket.
1. Mi az első 5 dolog, amit felkelés után csinálsz? Van-e állandó reggeli rutinod? Amióta Őrző vagyok, nagyon is van reggeli rutinom. Kávé, könnyű reggeli (saláta), utána pedig irány a vadőrséghez a napi Harcos terepgyakorlásra. Minden más változó, néha előbb öltözök fel, minhogy fogat mossak, de a fentieket sose hagyom ki.
2. Ha nézel TV-t, milyen jellegű csatornákra kapcsolsz (hírek, természeti csatorna, sport, rajzfilm, stb...)? Ha nem nézel, miért nem? Divat szidni a tévét, de nekem semmi bajom sincs vele. Tudok válogatni és sok mindent megnézek a bulvártól a dokumentumfilmekig. A sportmérkőzések nem igazán érdekelnek, azokat az adókat szeretem, ahol jó filmeket vetítenek, magazinműsorokat. És az animációs filmek is jók!
3. Van Facebook profilod? Igen, van és használom is. Ha majd új életterem lesz, új személyiséggel, kitörlöm.
4. Republikánusokra vagy demokratákra szavaznál az amerikai választásokon? Szavaznál egyáltalán? Én a demokraták mellett állok. A túlságosan szabályhű és merev hatalommal meggyűlt már a bajom, nem szeretném támogatni.
5. Mi volt a kedvenc gyerekkori játékod/időtöltésed? A vízparton kacsáztattuk a köveket öcsémmel, a barátokkal jártuk a várost, birkóztunk, futottunk, fára másztunk. És nagyon sokszor ütöttem a kedvenc ritmusaimat is, ahol épp eszembe jutottak.
6. Mit csinálsz, ha odamegy hozzád egy hajléktalan és pénzt kér? Pénzt nem adok, de ha van nálam szendvics, pogácsa vagy hasonló, akkor adok neki. Ha gyerek, többet is. Éltem az utcán, tudom, milyen nehéz.
7. Ha egy zenekarral kellene jellemezni téged, melyik banda/előadó lenne az? Mondjuk a sajátom? Tüzes latin ritmusok és vérbeli, erőt sugárzó zene. Mondhatom, hogy a Latin Magic Band igazán én vagyok, jól jártam, hogy bekerültem.
8. Kizsebel téged valaki. Amikor hátrafordulsz, látod, hogy egy tíz év körüli gyerek volt. Mit teszel? Megállítom, megmarkolom a vállát és megkérdezem, miért tette. Próbálok vele értelmesen beszélgetni és megérteni, utána pedig kiutat mutatni neki. Nem a bűnözés az egyetlen járható ösvény, mindenki választhat. Én hiszek ebben.
9. Te szervezel bulit vagy téged hívnak meg a bulikra? Mindkettő jellemző. Szeretek vendégségeket rendezni és persze csúnyán szólva sokszor "visszahívnak". De amúgy is szoktak hívni, akik bírják az állandó vidámságot.
10. Átlagosan hányszor csörög egy nap a mobiltelefonod? Fú, nem tartom számon. Hív Judy, néha hívnak az Őrzők, a zenekarom, a barátok. 4? Máskor 10. Nem tudom.
11. A buszmegállóban verekedés alakul ki. Mit csinálsz? Ha lehet, nem keveredek bele, de ha elkerülhetetlen, a legerősebbel kezdem és őt próbálom lefogni vagy harcképtelenné tenni, utána szólok a többinek, hogy hagyják abba vagy csinálják máshol, ha nem bírják ki. Egyébként meg rendőrt hívnék.
12. Ha sokat kell várnod valamire (sorban állás, jármű, egy ismerős), mivel ütöd el az időt? Attól függ, hogy mennyire őrülnének meg mellettem, ha elkezdenék megint ritmusokat ütni. Ha nagyon, akkor inkább felhívok valakit és dumálgatok vele, amíg várni kell.
13. Fürdő vagy zuhany? Egy gyors, de alapos zuhany.
14. Mi a véleményed a környezetszennyezésről? Bevallom, én nem vagyok környezettudatos. Nem eszerint veszek dezodort, parfümöt, még a hulladékot se gyűjtöm szelektíven. Amúgy biztos jó dolog, de nekem ehhez nincs türelmem.
15. Egy viharos éjjel áramkimaradás van az egész utcában. Mit teszel, milyen érzéssel tölt el a dolog? Parázok, hogy komoly-e a baj vagy a vihar után simán visszaállítják az áramot. Gyertyám van bőven, meg könyv is akad itthon. Eszem valamit, aztán olvasok. Esetleg felhívom Judy-t, ha épp nem nálam van és tudom, hogy még nem alszik.
16. Egy forgalmas kereszteződésben leáll az autód (ha neked nincs, akkor előtted másé), de nem lehet tudni, hogy műszaki hiba vagy csak elfogyott a benzin. Nem tudsz tovább haladni. Mit teszel? Kiszállok és előremegyek megnézni. Én adok benzint is, nem ingyen, de olcsóbban, csak haladjunk. Ha meg bedöglött...nos, akkor megnézem, mit tesz az illető és segítek, ha tudok. Vagy legrosszabb esetben visszaülök a kocsiba és idegesen dobolok a kormányon a rádióból szóló muzsikára.
17. Ha lehetne három kívánságod, miket kívánnál? 1. A családom kerüljön ki a börtönből. 2. Kuba legyen élhető. 3. Hadd legyek én is ott velük, természetesen Judy-val az oldalamon.
18. Melyik híresség bőrébe bújnál egy napra? Ha nincs ilyen, akkor melyik ismerősödébe? Ha nem, akkor miért? Hm, ezen sose gondolkoztam még. Talán...valamilyen sztárstúdióssal cserélnék egy napra, megnézném, milyen az ő életük.
19. Mit tennél, ha egyik reggel ellenkező neműként ébrednél? Hahaha! Ez mókás elképzelés. Nem tudom... Megkérdezném az Őrzőket, nincs-e valami spéci varázslat ez ellen. Aztán kinyomoztatnám, ki operált át és hogyan. Azt hiszem, össze is verném az illetőt.
20. Szerinted milyen mitologikus lények élhetnek a világon? Ha Vérfarkas/Őrző vagy, akkor talán nem is olyan lehetetlen, hogy titokban élnek rajtatok kívül más mesebeli lények. Én a szellemekben hiszek, abban, hogy a világon mindenért felel egy szellem. A santería szerint el lehet nyerni a kegyüket. Más lényekben, jetiben, Nagylábban és hasonlókban nem igazán hiszek.
21. Mit fogsz kérni a következő Karácsonyra? Ha semmit, te mit fogsz adni a 3 hozzád legközelebb álló személynek? Turmixgépet, mert az éppen elromlott. Lássuk csak: Judy-nak egy szép ékszert, valamilyen állatos medállal. A zenekarban megajándékozzuk egymást, Antonio barátomnak például a Manu Chao új lemezét, mert nagyon szereti, de ez még nincs meg neki. Carlos barátomnak meg valamit az utolsó pillanatban. Neki könnyű ajándékot venni, mert mindig elveszít valamit és el is meséli, szóval tudom, mire van épp szüksége.
22. Fejezd be az alábbi mondatot: Az életben semmi sem lehet rosszabb, mint ____________________ amikor valaki feladja a küzdelmet és inkább hagyja történni a dolgokat.
23. Ha te lennél egy egész ország vezetője, mi lenne az első rendelkezésed? Hű! A szociális szférát erősíteném, elvonnék a vezetői fizetésekből, a túl sok juttatásból és a szegények munkához jutását, támogatását oldanám meg valahogy.
24. Ha valaki egy csendes délutánon felkeresne, amikor éppen kikapcsolódsz, nagy valószínűséggel milyen tevékenység közben nyitna rád? Zenét hallgatnék és játszanék otthon a felszerelésemen, szóval nem lenne olyan csendes az a délután.
25. Van/volt káros szenvedélyed? Mi (volt) az, miért/hogyan szoktál rá, hogyan jöttél le róla? Ha pedig nincs, melyik káros szenvedélyt gondolod a legrosszabbnak? A zene a szenvedélyem, de az nem káros. Szerintem a drog a legrosszabb. Öcsém is rákapott, árulta és most ül.
26. Ha egy turista útbaigazítást kér tőled, akkor a megfelelő helyre irányítod vagy elküldöd teljesen másfelé? Miért? Persze, hogy jó helyre irányítom! Óriási bunkóság lenne így kiszúrni valakivel.
27. Van valami olyan titkod, amit senkinek se mondtál el? Ha igen, mi az? (muhaha) Nincs ilyen, meg szoktam találni azokat, akikkel mindent meg lehet beszélni bizalmasan.
28. Mi az a dolog az életedben, ami miatt bűntudatod van, vagy ha nincs, akkor is szégyenfoltként tekintesz rá? Az utcán töltött időszakra nem vagyok büszke. Mikor öcsémmel megszöktünk az árvaházból, ezt láttuk a túlélés módjának. Beálltunk egy bandába és bolti lopásokat, zsebtolvajlást is elkövettünk. Ez a szégyenfoltom.
29. Felvennél egy stoppost a semmi közepén? Miért? Szívesen felvenném, hogy segítsek, de annyi rossz hírt hallottam már és ez annyira kockázatos, hogy inkább nem teszem. Az Őrző élete egyébként is veszélyes.
30. Beszorulsz 10 emelet magasan egy liftbe egy csapat óvodással, mit teszel? Először meg akarom oldani a helyzetet és szólok a beszélőkén, hogy csináljanak valamit. Aztán az óvónénit próbálom megnyugtatni és hülyéskedek a gyerekekkel.
1. Mi az első 5 dolog, amit felkelés után csinálsz? Van-e állandó reggeli rutinod? Hétvégén: csak még 5 perc szundit… Hétköznap: ahogy megszólal az ébresztő, már pattanok is ki az ágyból, nem kockáztatva meg az elalvást; aztán irány a fürdő, hogy emberi kinézetet faragjak magamnak. Utána gyorsan megágyazok; majd reggelizek, közben többnyire híreket hallgatva, újságot olvasva, ellenőrizve, kaptam-e valamelyik csatornán új üzenetet; végül pedig irány a munka vagy edzés, épp mikor milyen a napirendem.
2. Ha nézel TV-t, milyen jellegű csatornákra kapcsolsz (hírek, természeti csatorna, sport, rajzfilm, stb...)? Ha nem nézel, miért nem? Legtöbbször a hírek miatt kapcsolom be a TV-t, de sportközvetítéseket is szívesen nézek. Nem árt, ha az ember naprakész a körülötte levő dolgokkal, ugyebár, pláne, ha informátor.
3. Van Facebook profilod? Van, még ha többnyire csak egy másodlagos levelező felületnek használom – mert mindenki telefonszámát vagy e-mail elérhetőségét én sem vágom fejből. Ha valakit el akarok érni, ha az előző két verzió nem játszik, akkor jó eséllyel marad a Facebook.
4. Republikánusokra vagy demokratákra szavaznál az amerikai választásokon? Szavaznál egyáltalán? Demokratákra.
5. Mi volt a kedvenc gyerekkori játékod/időtöltésed? Jégkorongozás, jégkorizni, meg a húgommal versenyezni szinte mindenben… Ki a gyorsabb, ki végez előbb a vacsorával, ki tud több kekszet csenni a konyhából anélkül, hogy lebuknánk, ki épít magasabb tornyot kártyából, meg számtalan hasonló.
6. Mit csinálsz, ha odamegy hozzád egy hajléktalan és pénzt kér? Adok neki egy marék aprót, a pénztárcámban úgy sem fér el túl sok, szóval többnyire csak zsebre vágom a visszajárót vásárlás után, így mindig tele vagyok velük. Legalább utána nem húzza le annyira a zsebem, mindketten jól járunk.
7. Ha egy zenekarral kellene jellemezni téged, melyik banda/előadó lenne az? 3 Doors Down
8. Kizsebel téged valaki. Amikor hátrafordulsz, látod, hogy egy tíz év körüli gyerek volt. Mit teszel? Amennyiben megpróbálna meglógni, nem tartom valószínűnek, hogy lefutna, szóval így is úgy is nyakon csípem, aztán ha csak szórakozásból próbálkozott, egy nevelő jellegű tasli után útnak is indítom. Ha tényleg rászorul, akkor számára is akad bőven apró a zsebemben, vagy akár nagyobb összeget is adok neki, ha jó napom van.
9. Te szervezel bulit vagy téged hívnak meg a bulikra? Mivel anyámék mindig is hárklisak voltak az otthoni bulikra, így annak idején mindig csak hívtak – többnyire a csapattársakkal ünnepeltünk meg egy-egy meccset, de a sulis rendezvényeken is egész gyakran megfordultam. Mióta elköltöztem, ha nagy ritkán szervezek is, akkor egy feltétellel - semmiképp nem otthon…
10. Átlagosan hányszor csörög egy nap a mobiltelefonod? Sajnos többször, mint szeretném. Mióta edző lettem, pláne.
11. A buszmegállóban verekedés alakul ki. Mit csinálsz? Az attól függ… Nem sűrűn szoktam buszozni, így ha épp vezetek, nem fogok csak azért megállni, hogy nézzem a balhét. Ha gyalog járok arra, akkor sem érzek nagy késztetést rá, hogy feltétlenül beleavatkozzak a dolgokba, pláne ha két idióta, vagy energiáival nem bíró tizenéves gyepálja egymást ész nélkül. Ha esetleg mások is megsérülhetnek az ő hülyeségük miatt, vagy látványosan nem egyenrangúak a felek – mondjuk egy nő, idősebb ember, vagy kisgyerek a célpont – akkor nem teketóriázok sokat, közbeavatkozok. Mást nem utána értesítem a rendőröket is, aztán majd ők kézbe veszik az ügyet a továbbiakban.
12. Ha sokat kell várnod valamire (sorban állás, jármű, egy ismerős), mivel ütöd el az időt? Ha épp boltban várok, akkor biztos fontolóra veszem, hogy mennyire létszükség az aktuális vásárlás, és ha nem annyira, akkor inkább hagyom az egészet és megyek tovább dolgomra. Ha ez a verzió nem játszik, akkor meg max. türelmetlenül toporgok. Forgalmi dugóban várakozva meg ott a rádió, vagy ha társaságom is van, akkor beszélgetve egész jól telik az idő.
13. Fürdő vagy zuhany? Zuhany! Még ha meg is van a feelingje annak, amikor az ember hideg vízben áztatja magát, két zsák jégkockávaval osztozva a kádon, csak hogy túlélje az izomlázat…
14. Mi a véleményed a környezetszennyezésről? Nem jó dolog, de egyedül mit tehetne ellene az ember? Én magam igyekszem ügyelni a környezetemre, de egy fecske nem csinál nyarat, ugyebár… szóval amíg nem változik az emberek szemlélete, nem hiszem, hogy sokat javulna a helyzet ilyen téren.
15. Egy viharos éjjel áramkimaradás van az egész utcában. Mit teszel, milyen érzéssel tölt el a dolog? Különösebben nem esek kétségbe miatta, begyújtok a kandallóba, vagy kerítek néhány gyertyát, aztán probléma megoldva. Ha épp létszükség lenne az áram, akkor persze morgok meg zsörtölődök miatta egy sort, de egyébként mondhatni, még örülök is neki. Egész megnyugtató tud lenni a csend, ha meg akad társaság is, egész hangulatos kártyapartikat lehet csapni – vagy kísértet-sztorikat mesélni, mert a „nyuszikat” ijesztgetni mindig jó buli.
16. Egy forgalmas kereszteződésben leáll az autód (ha neked nincs, akkor előtted másé), de nem lehet tudni, hogy műszaki hiba vagy csak elfogyott a benzin. Nem tudsz tovább haladni. Mit teszel? Ha kevés a benzin, azt úgy is látom és még időben tankolok, úgyhogy jó eséllyel műszaki hiba, amivel meg nemigen tudok mit kezdeni, úgyhogy jobb híján marad a telefonos segítségkérés, amíg pedig várni kényszerülök, kerítek némi segítséget, hogy eltoljuk legalább az út széléig a kocsit, mielőtt totál beáll az egész közlekedés.
17. Ha lehetne három kívánságod, miket kívánnál? 1, A lehető leghamarabb jöjjön rendbe a lábam, olyan állapotba, mint a balesetem előtt. 2, Nyerni a téli olimpián – és nem csak tapasztalatot, aranyat is. 3, Még 3 kívánság? Vagy az csalásnak minősül?
18. Melyik híresség bőrébe bújnál egy napra? Ha nincs ilyen, akkor melyik ismerősödébe? Ha nem, akkor miért? Mondhatni, sportolói körökben már most is hírességnek számítok, úgyhogy köszönöm, de jó nekem a saját bőrömben.
19. Mit tennél, ha egyik reggel ellenkező neműként ébrednél? Sírnék. A nőknek úgy is mániája, nem?
20. Szerinted milyen mitologikus lények élhetnek a világon? Ha Vérfarkas/Őrző vagy, akkor talán nem is olyan lehetetlen, hogy titokban élnek rajtatok kívül más mesebeli lények. Mármint a vérfarkasokon és őrzőkön kívül…? Ez a kettő nem elég? Néha még sok is…
21. Mit fogsz kérni a következő Karácsonyra? Ha semmit, te mit fogsz adni a 3 hozzád legközelebb álló személynek? Semmit. Ha valamire szükségünk van, megvesszük, nem várunk vele karácsonyig… és családon belül az ajándékozásnak sincs nagy hagyománya nálunk, legalábbis mióta Erinnel felnőttünk – inkább csak valami jelképes aprósággal szoktuk meglepni a másikat, esetleg szervezünk valami közös programot, nyaralást. Annál emlékezetesebb úgy sincs.
22. Fejezd be az alábbi mondatot: Az életben semmi sem lehet rosszabb, mint ____________________ …amikor azok szúrnak hátba árulással és hazugságokkal, akik a legközelebb állnak hozzád.
23. Ha te lennél egy egész ország vezetője, mi lenne az első rendelkezésed? Csak szépen sorjában! A kisiskolásokkal már elbírok tanárként, most egyelőre edzőként próbálgatom magam a pár évvel idősebb korosztályokkal, szóval egy ország vezetése még kicsit odébb van. Komolyra fordítva a szót, különösebben nincsenek ilyen vágyaim, inkább nyűg lenne, mintsem élvezet. Mellesleg… melyik ország?
24. Ha valaki egy csendes délutánon felkeresne, amikor éppen kikapcsolódsz, nagy valószínűséggel milyen tevékenység közben nyitna rád? Jégkoriznék. Létezik attól jobb kikapcsolódás, mint amikor télen, egy befagyott tavon csúszkál az ember?
25. Van/volt káros szenvedélyed? Mi (volt) az, miért/hogyan szoktál rá, hogyan jöttél le róla? Ha pedig nincs, melyik káros szenvedélyt gondolod a legrosszabbnak? Ha ideges vagyok, néha elszívok pár szál cigarettát és néha beülünk inni valamit a haverokkal, de egyiket sem űzöm olyan gyakran, hogy az annyira káros szenvedély vagy függőség legyen ami nélkül nem tudnék élni. Hogy szerintem melyik a legrosszabb… egyértelműen a drogok.
26. Ha egy turista útbaigazítást kér tőled, akkor a megfelelő helyre irányítod vagy elküldöd teljesen másfelé? Miért? A megfelelőbe, már ha egyáltalán ismerem a helyet, ahová igyekszik. Ha nem, akkor meg úgy is mondom neki, hogy bocs, de én sem vagyok okosabb a témában mint ő.
27. Van valami olyan titkod, amit senkinek se mondtál el? Ha igen, mi az? (muhaha) Van, igaz, Erin tud róla… Még valamikor, sok-sok évvel ezelőtt – én már gimis voltam, a húgom még csak kisiskolás – épp a nagyiéknál töltöttük a szokásos éves nyaralásunkat, Oroszországban. Nos, a nagyiról tudni kell, hogy nyugdíjas kora ellenére még mindig tanít néptáncot, és a kis tanítványaival egész gyakran fel is lépnek különböző eseményeken, ahová ha náluk voltunk, mi is elkísértük, mint nézők. A baj csupán ott kezdődött, hogy ezen a nyáron pár nappal az egyik fellépésük előtt az egyik táncos sikeresen eltörte a lábát, egy másik meg lebetegedett, így jobb híján Erinnel nekünk kellett beugrani a helyükre, a nulla néptánctudásunkkal. Sok választásunk persze nem volt, de irtó gáz volt az egész, akármennyire is próbált nyugtatni utána a nagyi, hogy jók voltunk. Sajnos fénykép is készült bőven az eseményről, de jók voltunk a hugival, az otthon található példányok közül szinte mindet sikerült megsemmisíteni – egyedül a nagyinál akad még valahol elrejtve pár bizonyíték arról, hogy a tiritarka, agyonhímzett ruhákban bénázunk… Erinel pedig megegyeztünk, hogy a történtekről soha. Senkinek. Egy. Szót. Sem.
28. Mi az a dolog az életedben, ami miatt bűntudatod van, vagy ha nincs, akkor is szégyenfoltként tekintesz rá? Ahogy 10 évvel ezelőtt elváltak az útjaink Mimivel.
29. Felvennél egy stoppost a semmi közepén? Miért? Ha épp jó passzban vagyok, akkor lehet. De mi a fenét keres egy stoppos a semmi közepén?
30. Beszorulsz 10 emelet magasan egy liftbe egy csapat óvodással, mit teszel? Együtt várjuk, hogy a tűzoltók kimentsenek minket? Amíg nem üt be a pánik, igyekszem figyelmen kívül hagyni őket – ami gondolom nem egyszerű feladat az ovisok alap-hangerejét figyelembe véve – ha meg beüt a pánik… van más választásom, mint hogy megpróbálom megnyugtatni őket? Már ha én vagyok az egyetlen felnőtt a „dobozban”… Egyébként jó nagy lift lehet, ha egy csoport óvodás mellé még én is beférek, amúgy meg hol van az óvónénijük?
Erin Carter
Ember
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 34
◯ HSZ : 257
◯ IC REAG : 223
◯ Lakhely : New York, Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : általában mindenhol feltűnést kelt
1. Mi az első 5 dolog, amit felkelés után csinálsz? Van-e állandó reggeli rutinod? 1. hideg-meleg vizes váltott zuhany, mert ez teljesen felfrissít 2. Katya megetetése 3. tejbe áztatott müzli mostanság a reggelim 4. fogmosás, felöltözés a papucsos köntösös szerkóból 5. kötelező reggeli séta, mint testmozgás
2. Ha nézel TV-t, milyen jellegű csatornákra kapcsolsz (hírek, természeti csatorna, sport, rajzfilm, stb...)? Ha nem nézel, miért nem? A sportcsatornák bármikor le tudják kötni a figyelmem, de szeretem nézni az HBO-t is vagy a Comedy Centralt
3. Van Facebook profilod? Naná, hogy van!
4. Republikánusokra vagy demokratákra szavaznál az amerikai választásokon? Szavaznál egyáltalán? Demokratákra, ahogy az egész család.
5. Mi volt a kedvenc gyerekkori játékod/időtöltésed? Bármi, amit a családdal együtt csináltunk, persze az élen a jeges sportok álltak!
6. Mit csinálsz, ha odamegy hozzád egy hajléktalan és pénzt kér? Oroszul kezdek beszélni, mintha nem érteném amit mond, és odébb állok. Nem merném elővenni a tárcámat egy hajléktalan előtt, mert mi van, ha kikapja a kezemből?
7. Ha egy zenekarral kellene jellemezni téged, melyik banda/előadó lenne az? Nem tudom. Rihanna, Shakira, Pink és Sia dalainak nagy részét szeretem, de nem vagyok elvetemült rajongó alkat.
8. Kizsebel téged valaki. Amikor hátrafordulsz, látod, hogy egy tíz év körüli gyerek volt. Mit teszel? Fülön csípem, és visszaveszem tőle amit ellopott. Rendőrt nem hívok, de alapos fejmosást kap tőlem.
9. Te szervezel bulit vagy téged hívnak meg a bulikra? Háááát... egyszer szerveztem bulit, aminek nem lett jó vége, szóval azóta inkább hanyagolom a dolgot és csak akkor megyek bulizni, ha meghívnak.
10. Átlagosan hányszor csörög egy nap a mobiltelefonod? Ötször? Nem olyan vészes szerintem.
11. A buszmegállóban verekedés alakul ki. Mit csinálsz? Semmit. Semmi közöm hozzá, szóval gyorsan tovább megyek. Mondjuk ha egy férfi ver egy nőt, akkor kihívom a zsarukat, de nem maradok ott... nem akarok én is kapni!
12. Ha sokat kell várnod valamire (sorban állás, jármű, egy ismerős), mivel ütöd el az időt? Játszok a mobilomon, vagy beszélgetni próbálok.
13. Fürdő vagy zuhany? Mindkettőt szeretem! Felfrissüléshez mindenképp zuhany, viszont ha lazítani szeretnék akkor fürdő.
14. Mi a véleményed a környezetszennyezésről? A statisztikák szerint elég súlyos mértékű manapság, de egy ember nem elég a változtatáshoz. Én nem szoktam szemetelni az utcán, és a szemetet is szelektálva gyűjtöm. A magam részéről azt hiszem ez a maximum, amit megtehetek.
15. Egy viharos éjjel áramkimaradás van az egész utcában. Mit teszel, milyen érzéssel tölt el a dolog? Nem félek a sötétben. Alszok.
16. Egy forgalmas kereszteződésben leáll az autód (ha neked nincs, akkor előtted másé), de nem lehet tudni, hogy műszaki hiba vagy csak elfogyott a benzin. Nem tudsz tovább haladni. Mit teszel? Nem értek a kocsikhoz, szóval felhívom az autómentőket, hogy vontassanak el egy műhelybe.
17. Ha lehetne három kívánságod, miket kívánnál? Legyen olyan minden, amilyen egy évvel ezelőtt volt, és a szívemnek semmi baja ne legyen. Folytathassam a profi karrierem, és Jackie is gyógyuljon meg teljesen.
18. Melyik híresség bőrébe bújnál egy napra? Ha nincs ilyen, akkor melyik ismerősödébe? Ha nem, akkor miért? Sergei agyába szívesen belelátnék, hogy mi zajlik le benne, hogy végre megérthessem, mit miért tesz.
19. Mit tennél, ha egyik reggel ellenkező neműként ébrednél? Kipróbálnám, milyen állva pisilni!
20. Szerinted milyen mitologikus lények élhetnek a világon? Ha Vérfarkas/Őrző vagy, akkor talán nem is olyan lehetetlen, hogy titokban élnek rajtatok kívül más mesebeli lények. Szerintem mindenkinek van védőangyala. Nem vagyok valami nagy hívő, de óriási szerencsém van, hogy időben a műtőbe kerültem, és a szervezetem befogadta a műbillentyűmet.
21. Mit fogsz kérni a következő Karácsonyra? Ha semmit, te mit fogsz adni a 3 hozzád legközelebb álló személynek? Csak valami apróságot. Mi nem visszük túlzásba az ajándékozást az ünnepeken.
22. Fejezd be az alábbi mondatot: Az életben semmi sem lehet rosszabb, mint ____________________ ...önhibánkon kívül elveszíteni azt, ami a legfontosabb volt számunkra... és pontosan tisztában lenni azzal, hogy nincs remény a visszaszerzésére. Ez elég szar érzés.
23. Ha te lennél egy egész ország vezetője, mi lenne az első rendelkezésed? Kiemelt fontossággal kezelném az egészséges életmódra való nevelést a gyerekeknél. Tök egészségtelen világban élünk. Ma már a legtöbb kisgyerek durván el van hízva a mozgásszegény életmód, és a szénhidrát dús táplálkozás miatt.
24. Ha valaki egy csendes délutánon felkeresne, amikor éppen kikapcsolódsz, nagy valószínűséggel milyen tevékenység közben nyitna rád? Sportközvetítést néznék, vagy a naplómba temetkezve írnék.
25. Van/volt káros szenvedélyed? Mi (volt) az, miért/hogyan szoktál rá, hogyan jöttél le róla? Ha pedig nincs, melyik káros szenvedélyt gondolod a legrosszabbnak? Jégkrém-függő vagyok. Időnként meg tudom állni, hogy ne egyek... máskor meg egy ülésben felfalok egy egész dobozzal. Nálam ez amolyan stresszlevezetés, vagy ezzel pótlom a szeretethiányt. Soha nem éltem drogokkal, nem szívtam el egyetlen szál cigarettát sem... és a legerősebb alkohol amit valaha ittam, az egy doboz sör volt. A drog- cigi- és alkoholfüggők a legrosszabbak szerintem!
26. Ha egy turista útbaigazítást kér tőled, akkor a megfelelő helyre irányítod vagy elküldöd teljesen másfelé? Miért? Hát, ha tudom, hogy hol van az amit keres, akkor elmagyarázom neki miként juthat oda. Ha nem ismerem azt a helyet, akkor nem mondok semmit. Nem vagyok szemét, hogy bárkit is félrevezessek.
27. Van valami olyan titkod, amit senkinek se mondtál el? Ha igen, mi az? (muhaha) Amiről -elvileg- senki más nem tud a környezetemben, az a Sergei-el való kapcsolatom. Szinte hihetetlen, hogy hat éve sikerül titokban tartanunk. Nem tudom mi lenne, ha kiderülne... szóval remélem, hogy soha nem fog kiderülni!
28. Mi az a dolog az életedben, ami miatt bűntudatod van, vagy ha nincs, akkor is szégyenfoltként tekintesz rá? Elég kellemetlen volt, amikor Jackie-nek kellett kihoznia a fogdából. Na arra egyáltalán nem vagyok büszke, holott egy figyelmeztetéssel és egy bírsággal megúsztam a dolgot.
29. Felvennél egy stoppost a semmi közepén? Miért? Nem.
30. Beszorulsz 10 emelet magasan egy liftbe egy csapat óvodással, mit teszel? Szeretem a gyerekeket, a liftekben nem félek, szóval nem kezdek parázni. Próbálnék segítséget hívni, és amíg kiszabadítanak minket, megpróbálnám lekötni a figyelmüket, hogy ne féljenek.
Dolf Danner
Wagabond
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 47
◯ HSZ : 90
◯ IC REAG : 71
◯ Lakhely : Fairbanks (#887e6e)
◯ Feltűnést kelthet : Tetoválás az orcán, a nyakon és a kézfejeken
1. Mi az első 5 dolog, amit felkelés után csinálsz? Van-e állandó reggeli rutinod? - Emberként: 1. Megnyugszom a (valószínűleg ismétlődő) rémálmaim után. 2. Körbenézek, hogy minden cuccom a helyén van, és a zárat sem feszítette fel senki. 3. Bekapcsolom a TV-t, főzök egy kávét, és amíg elkészül, lezuhanyzom 4. Kávéval olvasok egy keveset, általában könyvet, ha sikerül friss újságot szerezni, akkor azt. 5. Elmegyek dolgozni.
- Farkasként: 1. Ráeszmélek, hogy még mindig a Holiday Inn hotelben vagyok és nem álmodtam ezt az egész "vérfarkas lettem" dolgot. 2. Megmosakodom, amilyen gyorsan csak lehet (nem szeretem a közös fürdőszobát) 3 - 4. Szerzek valami reggelit / Edzésre megyek. A sorrend az időbeosztástól függ, bár előbb reggelizni jobban szeretek. 5. Ismétlés az első ponttól
2. Ha nézel TV-t, milyen jellegű csatornákra kapcsolsz (hírek, természeti csatorna, sport, rajzfilm, stb...)? Ha nem nézel, miért nem? Általában a leghétköznapibb kereskedelmi csatornákat szoktam nézni - hallgatni, mivel ezek is segítenek abban, hogy némileg felzárkózzam a világ helyzetét illetően. Főként hírek és szemét műsorok mennek, néha egy-egy film. Ha lenne több csatornám, szerintem dokumentumfilmeket, ismeretterjesztőket néznék legszívesebben.
3. Van Facebook profilod? Nincs, és az előéletem miatt nem is csinálnék. Azt nem tudom, hogy vérfarkasként lehet-e ilyesmit, de igazából teljesen mindegy.
4. Republikánusokra vagy demokratákra szavaznál az amerikai választásokon? Szavaznál egyáltalán? Beugratós kérdés, ugye? Elítéltként nem szavazhattam, az idei választások egyáltalán nem érdekelnek, és egyébként is szeretnék annyira távol maradni a modern politikától, amennyire csak lehet.
5. Mi volt a kedvenc gyerekkori játékod/időtöltésed? Szerettem az apám garázsában időzni, volt valami misztikusan bódító a gépzsír tömény szagában. Meg persze együtt lógtam a haverokkal, mint minden átlagos texasi srác.
6. Mit csinálsz, ha odamegy hozzád egy hajléktalan és pénzt kér? Csendben tovább sétálok és kész. Egyébként bátor egy hajléktalan, nem igazán szoktak csak úgy megállítani az utcán. Amúgy sem hiszem, hogy sokkal jobb helyzetben vagyok, mint egy hajléktalan. A különbség csak annyi, hogy én teszek is azért, hogy jobb legyen, és nem kéregetek másoktól.
7. Ha egy zenekarral kellene jellemezni téged, melyik banda/előadó lenne az? A csend.
8. Kizsebel téged valaki. Amikor hátrafordulsz, látod, hogy egy tíz év körüli gyerek volt. Mit teszel? Visszaveszem tőle, amit elvett, és felhívom rá a figyelmét, hogy ha csak nem szeretne úgy kinézni, mint én, akkor ezt az egész tolvajosdit sürgősen felejtse el.
9. Te szervezel bulit vagy téged hívnak meg a bulikra? Mondjuk úgy, hogy egyik sem jellemző.
10. Átlagosan hányszor csörög egy nap a mobiltelefonod? Ha nem kellene a munka miatt egy telefonszámmal rendelkeznem, valószínűleg nem is lenne mobilom. Hát, nagyjából ennyiszer.
11. A buszmegállóban verekedés alakul ki. Mit csinálsz? Kettőt-hármat arrébb lépek.
12. Ha sokat kell várnod valamire (sorban állás, jármű, egy ismerős), mivel ütöd el az időt? A várakozással sosem volt problémám. Végső soron tizenöt évet vártam arra, hogy kiszabaduljak a fegyházból, hogyhogy pár perc fel sem tűnik. De alapvetően szeretem folyton járatni az agyam, szóval felmérem a terepet, az engem körülvevő embereket, ilyenek.
13. Fürdő vagy zuhany? Zuhany. Mondjuk úgy, hogy a szokás hatalma.
14. Mi a véleményed a környezetszennyezésről? Nem foglalkoztat különösebben.
15. Egy viharos éjjel áramkimaradás van az egész utcában. Mit teszel, milyen érzéssel tölt el a dolog? Ha nem tudok visszaaludni, akkor valószínűleg háton fekve figyelek a vihar zajára. Van valami mély szépség abban, ahogya a természet tombol, úgyhogy azt hiszem, inkább élvezném a helyzetet, mint bosszankodnék miatta.
16. Egy forgalmas kereszteződésben leáll az autód (ha neked nincs, akkor előtted másé), de nem lehet tudni, hogy műszaki hiba vagy csak elfogyott a benzin. Nem tudsz tovább haladni. Mit teszel? Semmit. Ha nagyon muszáj, akkor vetek egy pillantást a gép belsejére, hátha tudok javítani rajta.
17. Ha lehetne három kívánságod, miket kívánnál? - Szeretnék jó nagybácsija lenni az unokaöcsémnek, és jó testvére a húgomnak. - Eltüntetni az összes tetoválásomat. - Azt, hogy a bátyám élje le úgy az életét, hogy minden nap eszébe jut, mit tett velem. Jó lenne, ha tartana attól, hogy egy napon megkeresem.
18. Melyik híresség bőrébe bújnál egy napra? Ha nincs ilyen, akkor melyik ismerősödébe? Ha nem, akkor miért? Elég nekem egy négylábú bőrébe bújni újabban, nem vágyom arra, hogy még emberekkel is testet cseréljek...
19. Mit tennél, ha egyik reggel ellenkező neműként ébrednél? Frászt kapnék? Nem tudom, mihez kezdenék az életemmel nőként, tényleg.
20. Szerinted milyen mitologikus lények élhetnek a világon? Ha Vérfarkas/Őrző vagy, akkor talán nem is olyan lehetetlen, hogy titokban élnek rajtatok kívül más mesebeli lények. Nem szeretnék idáig jutni, de szerintem jelenleg még azt is el tudnám képzelni, hogy a fogtündér is létező személy. Kicsit sok ilyesmivel kellett megbirkóznom az utóbbi napokban, szóval elég könnyedén befolyásolható vagyok ebből a szempontból. És ezt nagyon nem szeretem.
21. Mit fogsz kérni a következő Karácsonyra? Ha semmit, te mit fogsz adni a 3 hozzád legközelebb álló személynek? Régen mindig azt kértem, hogy valaki jöjjön be hozzám látogatóba. Amikor ez elkezdett megszűnni, már nem kívántam semmit, és egy életre megutáltam a karácsonyt. Úgyhogy tőlem se számítson senki semmire, de cserébe rám sem kell időt és pénzt áldozni.
22. Fejezd be az alábbi mondatot: Az életben semmi sem lehet rosszabb, mint ____________________ Más hibáinak a következményeit viselni egy életen át.
23. Ha te lennél egy egész ország vezetője, mi lenne az első rendelkezésed? Lemondanék.
24. Ha valaki egy csendes délutánon felkeresne, amikor éppen kikapcsolódsz, nagy valószínűséggel milyen tevékenység közben nyitna rád? Könyvet olvasnék egy üveg sörrel a kezemben. Tudom, unalmas vagyok.
25. Van/volt káros szenvedélyed? Mi (volt) az, miért/hogyan szoktál rá, hogyan jöttél le róla? Ha pedig nincs, melyik káros szenvedélyt gondolod a legrosszabbnak? Volt néhány év, amikor kivettem a részem a drogok használatában. Amint lehetett, kiszálltam belőle. Sosem magam miatt csináltam, vagy azért, mert én akartam. Ez (is) kellett az "elfogadáshoz", úgyhogy megannyi más dolog mellett ezt is bevállaltam a túlélésért.
26. Ha egy turista útbaigazítást kér tőled, akkor a megfelelő helyre irányítod vagy elküldöd teljesen másfelé? Miért? Túszul ejtem az Őssel Ha tudom, akkor jó irányba küldöm el, bár errefelé nem igazán vagyok ismeretes, azt hiszem, nem lenne velem kisegítve.
27. Van valami olyan titkod, amit senkinek se mondtál el? Ha igen, mi az? (muhaha) Elég sok. Inkább nem írnám le, hogy pontosan mik ezek, legyen elég annyi, hogy az életbenmaradásomért csináltam gyalázatos dolgokat.
28. Mi az a dolog az életedben, ami miatt bűntudatod van, vagy ha nincs, akkor is szégyenfoltként tekintesz rá? Az előző kérdésre adott válaszomat tudom elismételni.
29. Felvennél egy stoppost a semmi közepén? Miért? Nem. Amióta a Testvériség idekint sem száll le rólam, alapvetően gyanakvó vagyok az idegenekkel kapcsolatban.
30. Beszorulsz 10 emelet magasan egy liftbe egy csapat óvodással, mit teszel? Szerintem a megjelenésem miatt nem igazán sikongatnának, szóval csendben megvárom, amíg valaki kiszed bennünket. Ha nagyon nem megy a dolog, akkor megpróbálom felmérni, hogy tehetek-e valamit bentről azért, hogy ki tudjunk kerülni a liftből.