A továbbiakban itt fogjuk meghirdetni a Fix Történetek címeit és rövid leírásukat. Egy hozzászólásban írd meg, hogy melyik kalandban szeretnél részt venni!
Na azért, legalább egy hím ivarú játékos is lesz a kalandban. Nos, akkor a csapat összeállt: Christina Dawson, Masako Saito, Rachel Hoylt és végül, de nem utolsó sorban Hugh "Salem" Miller. Hogy egy számomra kedves könyvből /és manapság igen közkedvelt filmből/ idézzek: Jó játékot, és sose hagyjon el benneteket a remény! Július 1-én kezdünk!
---> A Vér Ára <--- ~ Dana Carpenter-Berger és a többiek ~
"Minden azzal kezdődött, hogy Dana rosszkor volt rossz helyen. És rossz férfi az apja... Rosszak azok, akik ezt kiderítik, és ennek tudtában semmi jó nem származhat a dologból... Mit ér egy befolyásos apának a lánya élete, főleg akkor, ha szabadulásáért nem pénzben kell fizetnie? Mi az ára annak, hogy megmentse a saját vérét?
Aztán valaki jókor volt jó helyen. Legalább is, azt gondolta, hogy így lesz. A Nemesis, az ellenség szagát követve vetődött el a kikötőbe, és ki tudja, talán még farkasszemet is néznek egymással egy rövid pillanatra. De a Nemesis nincs egyedül, sőt, ami azt illeti, egész sok barátra tett szert az utóbbi időben... Jezebell vérrel akar fizetni a vérért, amit a Nemesis kiontott, de ezt sem adják ingyen...
Csak egy telefonhívás az egész. William Geerzt a vérét, az ikertestvérét akarja, és szabadságot. Olyan őrjítő, gyilkos szabadságot, aminek végeláthatatlan következményei lehetnek a farkastársadalom számára. Az Őrzőkkel tartja a kapcsolatot... Hogy kérésének megfelelő nyomatékot adjon, az emberlány vérével fizetnek meg érte.
A veszély, ami a farkasok társadalmára ezekben a pillanatokban leselkedik, az ellenséges véreket egy estére tán szövetségessé teszi. De vajon képesek lesznek együttműködni azért a biztonságos életért, ami nélkül nem egymásra, hanem a külső veszélyre kellene koncentrálniuk?
A vérnek ára van. A kérdés már csak az, hogy ki mennyit hajlandó fizetni érte..."
A kaland biztos szereplői Dana Carpenter-Berger és Jezebell C. Arquette. Ezen felül jelentkezőket várunk a következő szerepkörökbe (multival csak "ellenséges" csapatban lehet játszani):
- William Geerzt NJK irányítása: Duncan/Castor
- Őrző Harcos: Cain di Notte - Őrző Mágiahasználó: Andrew Hutchinson
- Őslakos Tark/Tapasztalt Harcos 1: Ian Matthew Vaughn - Őslakos Tark/Tapasztalt Harcos 2:
- Helyszín: Egy elhagyatott, kikötői raktár - Kezdés: hivatalosan június 21. estefelé, vagy ha beteltek a jelentkezők - Információk: a kaland több hullámban zajlik, William, Dana és Jezebell lesznek a nyitók, az ő haladásuktól függően folynak majd bele a csoportok résztvevői. A kaland végkimenetele hatással lesz az IC eseményekre, sebesülések minden bizonnyal történni fognak. Fontos: amennyiben egy résztvevő inaktivitása akadályozza a kaland előrehaladását, a Mesélőnek jogában áll őt kiiktatni a kalandból, első körben eszméletvesztéssel, illetve ha a játékos szó nélkül végleg eltűnne az oldalról, akkor halállal. Ezek alól nincs kivétel!
Jelentkezni itt tudtok, hozzászólás formájában!
A kalandot meséli: Aurora Borealis bőrébe bújva Castor A kaland vázát tervezte: Castor ötlete alapján Duncan Corvin
Keressük azokat a "bátor" jelentkezőket, akik szívesen részt vennének egy fél-komoly happeningben.
Helyszín: a Közösségi Ház Megkötések: Emberek és fiatal Őrzők előnyben Létszám: 5 főig egy csoport, 6-tól már két kisebb "alakulat" + random NJK-k
Szinopszis: A Közösségi Ház egy péntek délután/kora este megrendez egy amatőr bowling bajnokságot a város lakói számára. Minden problémamentesen zajlik, legfeljebb annyi idegesíthet fel bennetek, hogy épp vesztésre álltok (vagy nem). Természetanya azonban vagy nem szereti a bowlingot, vagy egész egyszerűen harapós kedvében van. Ahogy telnek az órák és a verseny közben elfogyasztott dopping-koktélok is jócskán megfogyatkoztak, egy, a szokottnál is cudarabb hóvihar döntött úgy, hogy megtiszteli a környék lakóit jelenlétével. Se ki, se be - legalább is addig, amíg a bivalyerős, jeges széltől még a helyi mentőcsapatok sem tudják akadálymentesíteni a várost.
Felépítés: Az esemény kapcsán nem gondoltunk szigorú mesélői jelenlétre, azonban nincs kizárva, hogy alkalomadtán beköszönne és istenhozzádra. A jelentkezők a "kaland" kezdete előtt mesélői üzenetet kapnak, melynek tartalma játékosonként eltér egymástól. A cél inkább egy laza hangulatú játék, kevés megkötéssel, de ha valaki nekiállt konyhakéssel rohangálni, nem kizárt, hogy véletlenül megbotlik. Ennyi.
Határidő, egyebek: A "kaland" számára le lesz foglalva az egyébként sem túl zsúfolt IC közösségi ház. Jelentkezési határidő nincs, ahogy megtelt és mi is elkészültünk a háttérmunkával, start.
Eddigi résztvevők: - Masako Saito vagy Alice D. Lavant - Lily McLain - Allegra Flemming - Paul MacMurth - Peter Mansfield - Christian Prescott
(A kaland alapötlete Christina Dawson kisasszonytól származik, a megvalósításhoz a Staff szabad kezet kapott.)
A hozzászólást Aurora Borealis összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 30, 2013 12:56 am-kor.
Juhuu! Elsőként én szeretnék jelentkezni! Azt hiszem Masakoval, de ha még lehet gondolkozni, akkor élnék vele, mert Alicen is gondolkozom. A lényeg, hogy EGY karimmal mindenképpen szeretnék menni, csak nem tudom még biztosra mondani, h melyik
Egyelőre úgy állunk, hogy megvan az 5 fő. Még egy valaki befér, amennyiben a mai napon (úgy kb. este 6-ig) jelentkezik, és akkor két felé szakadunk. Szakadtok... Ti... Mármint.... Nemúgy.
Aki ebbe most nem fér bele a létszám vagy a faj miatt, ne csüggedjen, februárban még jövünk egy kollektív meglepetés happeninggel.
Okés Chris, te még beférsz. Ezennel a jelentkezést lezárom. Két 3 fős csoportban lesztek majd, de igyekszem mindent minél előbb megírni nektek (kezdés, kezdőüzenet, satöbbi). Chris, neked kalappal!
Minden további közérdekűséget ide fogok pöttyenteni.
Ezeket a rusnya kis térképeket csak azért készítettem, hogy OOC nagyjából képben legyetek, hogy mit merre találhattok. Persze, aki IC ismerős a közösségiben, az fejből is tudhatja majd az utat, ha úgy döntötök, mászkálni kezdtek.
Update: A happening hivatalosan fogalmam sincs, mikor kezdődik. Holnap kora délutánra igyekszem összeállítani a végleges kezdéseket, viszont én holnap estétől másnap estig nem vagyok itt. Minden esetre aki kedvet érez magában, egyelőre sorrend nélkül elkezdhet játszani, hogy szokja a helyzetet, esetleg összemosolygjon a játékostársaival.
Update2: Peter sajnos nem tud részt venni, így 5-en lesztek együtt. Kérek mindenkit, hogy legalább a napi egy reag legyen meg. Nem kellenek litániák, haladjunk
Még egyszer mondom, ne vegyétek se magatokat se a játékot túlságosan komolyan, mert ez most fun. A komolyabb része majd februárban lesz esedékes, amiben bárki részt vehet majd, korlátozás nélkül
Az Alaszkai Éj kalandját ezennel érdeklődés hiányában lezártam. A helyszín bekerült a Mauzóleumba.
Hamarosan új lehetőséggel rukkolunk elő, amelynek a szerkezeti felépítésén remélhetőleg sikeresen tudtunk változtatni ahhoz, hogy ne csődöljön be a dolog. Jó hír, hogy a kalandban bárki részt vehet fajtól és nemtől függetlenül.
Elöljáróban azon tessék gondolkozni, hogy: - Érdekelne-e benneteket olyan kaland, ahol valóban nem tudhatjátok, hogy mibe szaladtok bele - ...Ahol valós veszélynek lehettek kitéve - ...Ahol a valós veszély ellenére igény szerint adunk nektek mentőöveket - ...Tudnátok-e alkalmazkodni egymáshoz - ...Tudtok-e számolni játék közben
Összességében az adott szituáció mindenkinek ugyan az lesz, azonban a nevező játékosokat 3 csoportra fogjuk osztani sorsolás útján. Mindhárom csoport más feladatkörrel lesz megbízva, a kaland játékai pedig PÁROSÁVAL, IC helyszíneken lesznek lebonyolítva. Ugyan az fog történni (legalább is kezdetben) mindenkivel, azonban egymástól függetlenül, párban kell majd kijátszanotok a dolgot, mintha csak egy rendes játékról lenne szó. Így nem kell hatalmas köröket végigvárni, az alapszituáció pedig teljesen támogatja a pörgős és izgalmas játékmenetet.
Amennyiben érdeklődéssel viseltettek a dolog iránt, jelentkezzetek itt. Egy játékos legfeljebb kettő karakterrel jelentkezhet, azonban fenntartjuk a jogot arra, hogy nem megfelelő létszám esetén az egyikőjüket parkolópályára kell állítanunk.
Az ideális és minimális létszám 10 karakter volna.
Minden érdeklődő/jelentkező itt teheti fel a kérdéseit, amit itt is fogok megválaszolni, hogy mások is lássák, akikben esetleg ugyan az merült fel. Ha biztos vagy benne, hogy szeretnél jönni, azt is jelezd, hogy mennyire vagy "bevállalós" a veszélyhelyzet szempontjából. Mivel ez egy kaland, itt fennáll a lehetősége annak, hogy elkerüljük a karakterhalált, azonban benne van a pakliban. Ez a párosok összesorsolásánál lesz fontos tényező. Ennek fejében jelezd kérlek, hogy mik a szándékaid, mit vállalnál be a kaland érdekében. Ezt egyelőre csak "soft" és "hardcore" módnak nevezzük, szerintem mindenki tudja, hogy mit takar a dolog.
Tehát tessék bátorkodni, kérdezni, jelentkezni! Jó móka lesz!
NEVEZÉSEK
- Ashley McLoyd - Samuel Darrowney - Bognár Balázs - Emma Ridley - Isabelle Davis - Jelaš 'JJ' Vaskovic - Tara O'Ryan - Abigail Cecile Cross - Allegra Flemming - Rose Anne McGregor - Jesse Northfolk - Duncan Corvin - Darren Northlake - Deirdre O'Connor - Tazanna Reeves - Žarko Vaskovic - Shane S. Grandmore
Sok mérlegelés után végül eldöntöttem, hogy Isával jelentkeznék és mivel nem akarok hangulatromboló lenni és eddig mindenkinek mindegy volt, akkor nekem is legyen mindegy, bármi jöhet
Szerk: Leszek én az első "soft" kategóriás. Nem féltem a karit a veszélytől, mert bevállalós, de korlátolt a lelkem, szal neki a "kivel" nem mindegy. Nem tud mindenkivel együttműködni, nah
A hozzászólást Tara O'Ryan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 10, 2013 12:14 pm-kor.
Én is szeretnék jönni Legrával. Lelkes, belevaló leányzó, de vérfarkassal még nem volt sokszor szemtől szemben, úgyhogy azért ne ijesszétek halálra szegényt.