A továbbiakban itt fogjuk meghirdetni a Fix Történetek címeit és rövid leírásukat. Egy hozzászólásban írd meg, hogy melyik kalandban szeretnél részt venni!
Egyelőre úgy állunk, hogy megvan az 5 fő. Még egy valaki befér, amennyiben a mai napon (úgy kb. este 6-ig) jelentkezik, és akkor két felé szakadunk. Szakadtok... Ti... Mármint.... Nemúgy.
Aki ebbe most nem fér bele a létszám vagy a faj miatt, ne csüggedjen, februárban még jövünk egy kollektív meglepetés happeninggel.
Okés Chris, te még beférsz. Ezennel a jelentkezést lezárom. Két 3 fős csoportban lesztek majd, de igyekszem mindent minél előbb megírni nektek (kezdés, kezdőüzenet, satöbbi). Chris, neked kalappal!
Minden további közérdekűséget ide fogok pöttyenteni.
Ezeket a rusnya kis térképeket csak azért készítettem, hogy OOC nagyjából képben legyetek, hogy mit merre találhattok. Persze, aki IC ismerős a közösségiben, az fejből is tudhatja majd az utat, ha úgy döntötök, mászkálni kezdtek.
Update: A happening hivatalosan fogalmam sincs, mikor kezdődik. Holnap kora délutánra igyekszem összeállítani a végleges kezdéseket, viszont én holnap estétől másnap estig nem vagyok itt. Minden esetre aki kedvet érez magában, egyelőre sorrend nélkül elkezdhet játszani, hogy szokja a helyzetet, esetleg összemosolygjon a játékostársaival.
Update2: Peter sajnos nem tud részt venni, így 5-en lesztek együtt. Kérek mindenkit, hogy legalább a napi egy reag legyen meg. Nem kellenek litániák, haladjunk
Még egyszer mondom, ne vegyétek se magatokat se a játékot túlságosan komolyan, mert ez most fun. A komolyabb része majd februárban lesz esedékes, amiben bárki részt vehet majd, korlátozás nélkül
Az Alaszkai Éj kalandját ezennel érdeklődés hiányában lezártam. A helyszín bekerült a Mauzóleumba.
Hamarosan új lehetőséggel rukkolunk elő, amelynek a szerkezeti felépítésén remélhetőleg sikeresen tudtunk változtatni ahhoz, hogy ne csődöljön be a dolog. Jó hír, hogy a kalandban bárki részt vehet fajtól és nemtől függetlenül.
Elöljáróban azon tessék gondolkozni, hogy: - Érdekelne-e benneteket olyan kaland, ahol valóban nem tudhatjátok, hogy mibe szaladtok bele - ...Ahol valós veszélynek lehettek kitéve - ...Ahol a valós veszély ellenére igény szerint adunk nektek mentőöveket - ...Tudnátok-e alkalmazkodni egymáshoz - ...Tudtok-e számolni játék közben
Összességében az adott szituáció mindenkinek ugyan az lesz, azonban a nevező játékosokat 3 csoportra fogjuk osztani sorsolás útján. Mindhárom csoport más feladatkörrel lesz megbízva, a kaland játékai pedig PÁROSÁVAL, IC helyszíneken lesznek lebonyolítva. Ugyan az fog történni (legalább is kezdetben) mindenkivel, azonban egymástól függetlenül, párban kell majd kijátszanotok a dolgot, mintha csak egy rendes játékról lenne szó. Így nem kell hatalmas köröket végigvárni, az alapszituáció pedig teljesen támogatja a pörgős és izgalmas játékmenetet.
Amennyiben érdeklődéssel viseltettek a dolog iránt, jelentkezzetek itt. Egy játékos legfeljebb kettő karakterrel jelentkezhet, azonban fenntartjuk a jogot arra, hogy nem megfelelő létszám esetén az egyikőjüket parkolópályára kell állítanunk.
Az ideális és minimális létszám 10 karakter volna.
Minden érdeklődő/jelentkező itt teheti fel a kérdéseit, amit itt is fogok megválaszolni, hogy mások is lássák, akikben esetleg ugyan az merült fel. Ha biztos vagy benne, hogy szeretnél jönni, azt is jelezd, hogy mennyire vagy "bevállalós" a veszélyhelyzet szempontjából. Mivel ez egy kaland, itt fennáll a lehetősége annak, hogy elkerüljük a karakterhalált, azonban benne van a pakliban. Ez a párosok összesorsolásánál lesz fontos tényező. Ennek fejében jelezd kérlek, hogy mik a szándékaid, mit vállalnál be a kaland érdekében. Ezt egyelőre csak "soft" és "hardcore" módnak nevezzük, szerintem mindenki tudja, hogy mit takar a dolog.
Tehát tessék bátorkodni, kérdezni, jelentkezni! Jó móka lesz!
NEVEZÉSEK
- Ashley McLoyd - Samuel Darrowney - Bognár Balázs - Emma Ridley - Isabelle Davis - Jelaš 'JJ' Vaskovic - Tara O'Ryan - Abigail Cecile Cross - Allegra Flemming - Rose Anne McGregor - Jesse Northfolk - Duncan Corvin - Darren Northlake - Deirdre O'Connor - Tazanna Reeves - Žarko Vaskovic - Shane S. Grandmore
Sok mérlegelés után végül eldöntöttem, hogy Isával jelentkeznék és mivel nem akarok hangulatromboló lenni és eddig mindenkinek mindegy volt, akkor nekem is legyen mindegy, bármi jöhet
Szerk: Leszek én az első "soft" kategóriás. Nem féltem a karit a veszélytől, mert bevállalós, de korlátolt a lelkem, szal neki a "kivel" nem mindegy. Nem tud mindenkivel együttműködni, nah
A hozzászólást Tara O'Ryan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 10, 2013 12:14 pm-kor.
Én is szeretnék jönni Legrával. Lelkes, belevaló leányzó, de vérfarkassal még nem volt sokszor szemtől szemben, úgyhogy azért ne ijesszétek halálra szegényt.
A jelentkezéseket ezennel LEZÁROM, már csak egyetlen valaki van, akinek el kell döntenie, hogy kit fog hozni. Egyébiránt megcsináltam a sorsolásokat is, nem hiszem, hogy módosulni fog, a listát minden bizonnyal ma délután teszem közzé. Hamarosan várható néhány tudnivaló, érdekesség és információ a kaland részleteiről, legyetek türelmesek és figyeljetek! Aurora Borealis intéz innentől kezdve mindent, most azért írtam magammal, mert így volt kényelmes.
"-... és akkor a két fivér évtizedek múltán újra találkozott, lábaikat ugyan az a hűvös kő tartotta, melyet Szélanya simára és laposra dédelgetett. Alattuk a mélyben ott zubogott a Tanana édes vize, meg-megtörve a nyári nap gyémánt sugarait. - Tupilek és Alignak találkoztak még, Mesélő? - Igen. Még egyszer utoljára Tupilek odahívta a testvérét. Oda, arra a sziklára, ahol a Nagy Szellemek megajándékozták őket a Változás Ajándékával, amikor gyermekek voltak. - Mint mi? - Igen, akárcsak ti."
A Mesélő szünetet tartott. Egy vékony gallyal megigazgatta hosszú pipájában a parázsló dohányt, majd nagyot pöfékelt. Megsimította a mellette ülő fiú vállig érő, fekete haját, az öreg mandulaszemek pedig végigpásztázták a füstfüggönyön át a sátorban ülő ifjakat, kik a történetét hallgatták.
"- Alignak az évek alatt rengeteget utazott, sok gyermeket teremtett, s ezeket a gyermekeket arra biztatta, hogy sokasodjanak és lássanak világot. Azt már megtanulhattátok Üvöltő Farkas legendájából, hogy bár a farkas testvéreink csapatban boldogok csak igazán, a sok egykorú farkas inkább marja egymást, mintsem együttműködik. - Mert nincs meg az isteni rend! - Úgy bizony. A kor, a tapasztalat és a bölcsesség nem növi ki magát, s habzó szájú, mohó és sunyi fenevadak válnak a Nagy Szellemek gyermekeiből. De Alignak ezt nem tudta. Őt nem érdekelték az intő jelek. - De Tupilek tudta, ugye, Mesélő? - Igen. Ezért hívta testvérét magához, mert a Nagy Szellemek erre utasították. Azonban Tupilek sem tudta, hogy mi fog történni aznap. Békére és nyugalomra akarta inteni Alignakot, s arra kérni, csatlakozzon újra a törzséhez, de a férfi dacos volt, akár a vadlovak. Ő nem hajtott volna fejet senkinek. - Mert ő tartotta magát Atanerknek. A világon minden farkasénak. De közben már voltak más falkák is, ugye, Mesélő? - Voltak. Az idősebb farkasok sem voltak sokkal fiatalabbak Alignaknál, hála a féktelen teremtésének."
A Mesélő lehalkította hangját, ezzel is jelezve, hogy most komoly részhez ért. A fiatal indiánok tágra nyílt szemekkel figyelték az öreget, s mindannyian tudni akarták, mi történt a nagy Alignak utolsó perceiben.
"- Arra azonban Tupilek sem számított, hogy sokan a vérükből, majd követik őket oda fel, arra a sziklára, ahol minden elkezdődött. Ahol a testvérpár áldást kapott. Sokan voltak, rengetegen! Húszan, harmincan, s mind-mind igazságot követelt. Hatalmat. Tupilek sosem harcolt, s ekkor meg is haragudott a Nagy Szellemekre, amiért általa idecsalták a testvérét még egyszer, utoljára. - Megölték a Hold Istenét? - Letaszították a teremtő szikláról. Bele, a Tanana mélyébe. A szívét pedig a törzs elé vitték, s afelett marakodtak azon, hogy ki lépjen a helyébe, s ki legyen az új, mindenek Atanerkje. - Elárulták a saját gyermekei? - Őt is és egymást is. Tupilek soha nem bocsájtott meg saját magának, nem telt el egy évtized, s úgy döntött, maga is elindul a Nagy Utazásra. Így mesélték... Azóta pedig Alignak, a Hold Istene halálának évfordulóin vissza-visszatér, s mindig más módon emlékezteti fiait és lányait arra az árulásra, amit ellene elkövettek. Alignak nagy harcos volt, fondorlatos és okos. Sosem harcolt kétszer ugyan úgy, ezért hát a bosszúja sem lehet kétszer ugyan olyan. Egy dologról ismerszik meg a Hold Istenének bosszúja..."
Sem nyelni, sem pislogni, sem levegőt venni nem mert a tucatnyi gyermek, akik a történetet hallgatták. A Mesélő újra beleszívott a pipájába, s megpiszkálta a tüzet... A vöröslő, zabolátlan tábortüzet...
"-Mi...Miről? Mi az a dolog? - Ha feljön a Vörös Hold. Amikor Alignak mellkasából kicsöpög a kitépett szívének vére, megfesti a Holdat, mikor az már majdnem teljesen kikerekedik. Az az ő jele. - És mi történik olyankor? - Ó, hát azt én nem tudhatom. Azt senki sem tudhatja. A régiek történetei szerint lecsap az őrület, testvér testvér ellen szegül. Vannak, akik azt mesélik, hogy a farkasok tűzbe borulva égnek, s úgy szántják végig az erdőt. Suhanó Nyíl szavai szerint pedig Alignak újra testet ölt, s a halandók közt jár. De mint mondtam, a Hold Istene sosem cselekszi kétszer ugyan azt. Mi pedig csak annyit tehetünk, hogy várunk. Várjuk és figyeljük a jeleket, figyelmeztetjük farkas testvéreinket, akik már nem hallják úgy a Szellemeket, mint mi. De egyet mondok: a Vörös Hold újra eljön, mert mindig így tesz. És akkor Földanya irgalmazzon nekünk..."
A sátor némán ürült ki. Minden fiatal Őrző álmában látta Alignakot, lefelé zuhanni a teremtő szikláról. Látták a farkasokat, akik elárulták őt. És mindannyian abban reménykedtek, hogy messze van még a Vörös Hold estéje....